|
Nu esti logat.
Psoriazis#1 2012-05-23 22:15:24
psoriazisbuna. am si eu o nedumerire: prietenul meu sufera de psoriazis. suntem de putin timp impreuna, dar cel putin deocamdata avem planuri impreuna. nu ma deranjeaza aceasta boala, desi e destul de extinsa, pe maini in coate si in genunchi, dar nu am nicio treaba. la ce ma gandesc e viitorul, daca o sa ajung sa am copii cu el, exista riscul ca si ei sa mosteneasca boala? stiu ca nu se transmite de la o pers la alta prin simplu contact, dar la reproducere e alta treaba. In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #2 2012-05-23 23:29:27
Re: psoriazismama iubitului meu are psoriazis si el nu are deci,nu se ia.fratele meu are si nici unul din parintii mei sau eu nu avem Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-05-23 23:44:55
Re: psoriazisNu se transmite automat insa sunt sanele mai mari ca si copilul vostru sa faca la un moment dat aceasta boala, deci va avea o predispozitie genetica insa mai depinde si de alti factori. Offline #4 2012-05-23 23:52:59
Re: psoriazisin timp, in ani, se poate agrava, adica sa se extinda? el foloseste crema tot timpul, iar atunci cand nu e stresat ii arata mult mai bine.. In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #5 2012-05-24 07:57:46
Re: psoriazisariana, da este posibil sa se extinda...depinde foarte mult de stilul de viata pe care il duce..nu trebuie sa se enerveze, streseze...apoi stilul de a manca sanatos... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-24 08:56:14
Re: psoriaziso are de 10 ani aproxamativ. cand e in concediu, se amelioreaza. nu stiu ce sa fac. chiar ne merge foarte bine, dar o problema de genu,nu stiu ce efecte ar avea mai tarziu In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #7 2012-05-24 09:21:00
Re: psoriazispentru tine nici unul... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #8 2012-05-24 09:23:50
Re: psoriazisasa si la el, nimeni din familie nu are, dar in copilarie la marcat ceva foarte tare si de atunci i se trage. In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #9 2012-05-24 09:26:17
Re: psoriaziseu am sa iti spun simplu si direct: daca il iubesti vei trece peste, nu asta este important..logic ca toata viata se va confrunta cu asta... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #10 2012-05-24 09:28:15
Re: psoriazispana acum am avut tot ghinion in dragoste, la fel si el. acum neam gasit si parca suntem unu pt celalalt. ne intelegem unu pe celalalt, sper sa mergem mult si bine impreuna. In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #11 2012-05-24 09:30:58
Re: psoriazisAriana, nu cred ca are vreo relevanta. Intreaba un doctor, cauta pe net informatii, informeaza-te pur si simplu. Exista boli mult mai grave care nu au impiedicat ca doi oameni sa fie impreuna si sa aiba copii. Ultima oara a fost editat de wild_wind (2012-05-24 09:31:18) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #12 2012-05-24 09:33:35
Re: psoriazisstiu, si au trecut peste. is si ai mei care zic : o sa te compatimeasca lumea care te vede pe strada cu el, sau cum o sa iesi cu el la iarba verde sau chestii de genu, pt ca oamenilor le e frica sa nu se ia, nestiind ce e. In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #13 2012-05-24 09:35:26
Re: psoriazisAriana, asa cum au spus si fetele... e normal sa te gandesti la copii, ca ei sa nu mosteneasca asta, dar nu lasa asta sa stea in calea voastra. Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #14 2012-05-24 09:37:39
Re: psoriazisariana, nu inteleg..de ce sa te compatimeasca lumea? este asa de vizibil? de grav? dar daca erai tu...parintii tai tot asa gandeau? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #15 2012-05-24 09:41:30
Re: psoriazisalyush, incerc sa ma obinuiesc cu idea si sa nu las sa ma afecteze, si sa mergem mai departe In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline #16 2012-05-24 09:47:15
Re: psoriazispai chiar nu este ceva de speriat. el sa isi hidrateze pielea mereu, sa nu o lase uscata si sa foloseasca permanent ce trebuie ca tratament. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #17 2012-05-24 09:47:39
Re: psoriazisam mutat topicul la probleme medicale. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #18 2012-05-24 09:52:25
Re: psoriazisarianaliz, sa stii ca psoriazisul se tine extrem de bine in frau cu tratament homeopat. asa ca va sfatuiesc sa cautati un homeopat bun. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #19 2012-05-24 09:54:17
Re: psoriazisnu e prima data cand am un prieten cu probleme medicale, dar niciodata nu mia pasat de ce sufera, am zis ca daca ne iubim e ok. Ultima oara a fost editat de arianaliz (2012-05-24 09:55:22) In the end, we only regret the chances we didn't take, relationships we were afraid to have, and the decisions we waited too long to make. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|