Probleme in paradis?!
- xthina
- New member
- Inregistrat: 2012-05-27
Probleme in paradis?!
Ma scuzati ca deschid un nou subiect, dar am nevoie de sfaturile voastre. Am 21 de ani si o relatie frumusica zic eu de aproape 2 ani. In urma cu 2 ani mi-am lasat casa, parinti si prieteni in orasul meu de bastina si am plecat la facultate la Timisoara. Aveam mari planuri sa ma fac cunoscuta printre studenti, printre profesori si sa ma implic in diferite actiuni umanitare sau prin facultate, visam sa fiu speciala. Sunt singura la parinti si mereu am fost invatata sa am multa lume pe langa mine, multi prieteni, sa ies la distractie, iar faptul ca sunt foarte deschisa, m-a facut remarcata de cei din jur. Insa intr-o zi mi-a suras fericirea si mi-am gasit iubirea si anume pe iubitul meu de acum, care locuia in Timisoara. Era totul special langa el. Eu stateam in chirie si mereu cand venea la mine ii ceream sa ramana, ne puneam in pat si ne strangeam in brate, simteam ca ne completam unul pe celalalt si totul a mers frumos. Amandoi eram virgini si...s-a intamplat si pasul cel mare la cateva luni de relatie. Dupa 1 an si ceva de relatie, ne-am mutat impreuna intr-o garsoniera. Ce e rau, e ca de-o bucata de timp parca nu ne mai intelegem la fel. Eu ma simt singura, e naspa. El nu prea are bani, asa ca se implica in tot felul de prezentari de afaceri sau afaceri care necesita timp petrecut pe drumuri. Si asa se intampla de vreo 3-4 luni: pleaca dimineata, se intoarce seara, de abia mai schimbam vreo 2 vorbe, caci eu deja la ora aia cand vine sunt foarte obosita. Ma pun in pat si vine si el langa mine, incepe sa ma mangaie, cu chef de . bineinteles ca il resping, el se supara si tot asa, aproape in fiecare zi. M-am obisnuit cu el, el fiind iubitul meu si cel mai bun prieten in acelasi timp. Nu cunosc multa lume pe aici, nu am prieteni si de aceea ii duc lipsa mereu cand e plecat pe drumuri, de luni pana sambata seara. Singura zi libera a lui e duminica, care o doarme pana la pranz si seara vrea sa si-o petreaca cu prietenii lui, cu fratele sau colegii de facultate. Nu mai suport sincer, cedez psihic in fiecare zi. Ii cer sa ramana acasa, spune ca ramane, dar in 5 minute suna pe X si Y si confirma locul de intalnire si ora. Azi spre exemplu mi-a reprosat ca nu am prieteni in Timisoara si ca el nu vrea sa ramana la fel. Normal ca nu am, mi-e greu sa ma adaptez, e greu sa gasesc oameni care gandesc la fel ca mine. Simt ca ma duc la fund, simt ca el ma trage in jos, si cu examenele, cu proiectele, cu viata mea sociala care mi-o propusesem inainte. Am inceput sa ne certam tot mai des din cauza lipsei lui de acasa, insa el vede asta ca pe o chestie normala. Simt ca nu mai contez pentru el, "lumina" banilor parca i-au luat ochii si tot spre ei vrea sa se indrepte. Lui i se pare normal sa vina acasa si sa ma iubeasca , dar eu urasc lucrul asta, pur si simplu!! Nu imi mai place sa facem dragoste, am impresia ca a devenit obsedat de sex, ma simt ca un obiect sexual uneori, cu greu ma deschid in momentul de fata pentru o "partida"
Nu stiu ce sa fac, am vrut sa ma intorc la parinti, sunt tare nefericita in ultima vreme. Tot timpul sunt singura acasa, nu imi place sa ies in cluburi, imi place sa fiu cu el, sa ma stranga in brate si sa imi aline durerile. Dar, daca nici el nu e, ce fac? ma doare sufletul, simt ca innebunesc ...
- xthina
- New member
Re: Probleme in paradis?!
nu ma intelegeti gresit, nu am vrut sa rup gura targului in niciun caz , nu sunt genul de pitipoanca ce o vezi azi, sa fie speciala" prin modul ei de a fi extravagat. ci pur si simplu vroiam sa continui cum eram la liceu, sa ma implic, sa ajut, fara sa astept macar apreciere... lui...i-am zis ce v-am zis si voua, chiar mai pe indelete. el zice ca nu am dreptate, ca daca el vrea sa faca dragoste cu mine, asa imi arata ca tine la mine, porcarii.. iar faptul cu plecatul de acasa... se face foc si para, zice ca ii stau in drum. "vrei sa raman acasa?! ok, atunci intretine-ma si pe mine.." oricum, el doar chiria si cheltuielile le plateste, mancarea toata e de la mine
la facultate, am cativa prieteni, dar nu ma inteleg prea bine cu fetele. sunt invidioase ca sunt la buget, ca iau bursa. dar sincer, ce vina am? iar baietii sunt niste derbedei majoritatea
Ultima oara a fost editat de xthina (2012-05-27 19:56:37)
- maryu
- Hero member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2007-08-27
daca nici el nu e, mergi inainte.tu acum nu il vezi decat pe el si numai de el ai nevoie, probabil de asta inca nu ti ai facut prieteni.in orice caz, chestia cu prietenii e oarecum relativa, pt ca in mom in care intri intr-o relatie te indepartezi nevazut de ei.iar cand rozul nu mai este roz te uiti in jurul tau si vezi ca nu mai e nimeni.deci nu e un capat de lume. este clar ca amandoi aveti altfel de planuri pe viitor, tu social si nu numai si el financiar.sunteti tineri, mai aveti multe de invat si multe de rabdat.ia si mergi inainte cu planurile tale ca daca relatia e sa reziste o sa reziste.asa cum ti ai deschis mintea aici ti-o poti deschide ft bine si in fata lui.de ce nu i spui tot ce te deranjeaza?cea mai buna metoda este comunicarea, macar in felul acesta poti confrunta ceea ce spune el cu ceea ce simti tu.iar apoi se poate merge spre o eventuala decizie. la 21 de ani este mai important(zic eu?!)sa te tii mai mult de studii, sa-ti asiguri o oarecare independenta nu lasa toate problemele dragostei sa te traga in jos.si crede-ma ca eu sunt patita. ps:este o persoana pe forum care are ca semnatura un citat lady gaga ceva in genul: daca intr-un anumit moment in viata esti pusa in situatia de a-ti urma barbatul sau a face o cariera, adu-ti aminte ca, cariera nu o sa se trezeasca intr-o dimineata si o sa-ti spuna ca nu te mai iubeste
În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice...
- xthina
- New member
mereu cand vorbesc cu el ajung sa plang... mi-e asa de greu
- xthina
- New member
anyone? ufff
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- Inregistrat: 2010-07-29
eu cred ca te suprapreciezi putin (nu ti-o spun in sensul rau) si ca vrei prea multe de-odata. ar trebui sa faci griji, atunci cand el ar veni acasa dupa o zi de munca, timp de 3 luni la timp si nu s-ar atinge de tine deloc. ar trebui sa iti faci griji daca ar sta ca un trantor acasa la tv si ar bea bere...si ar sta pe banii tai. eu zic sa lasi "figurile" astea de copil rasfatat. e doar o pasa proasta...vei trece peste. vezi-ti de examenele tale, de facultate, o ieseala cu niste colegi, fa ceea ce trebuie sa faci...si vei vedea ca viata are rost si nu au venit la tine probllemele cele mai mari de pe lumea asta. daca te simti asa, clar nu ti'e bine...si ai o mica problema, vorbeste cu el despre asta...si in acelasi timp fii si tu intelegatoare asupra job-ului pe care-l face el, precum ar trebui sa fie si el intelegator si sa-si petreaca mai mult timp cu tine (macar duminica, daca atunci e liber) ...el crede ca e in fiecare noapte alaturi de tine, dormiti in acelasi pat...si de aceea isi rezerva acea duminica seara pt baietii lui.
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
Cand l-ai intalnit pe el ai uitat de planurile tale de viitor pe care ti le-ai facut de una singura. Cumva ai lasat in mainile lui responsabilitatea de a te face pe tine fericita, ceea ce e un lucru gresit . Celalalt nu vine in viata ta ca sa tina loc de viata sociala, de prieteni, de hobby-uri. El intra in viata ta ca sa iti fie alaturi, dar viata ta e asa cum ti-o construiesti. Nu vreau sa crezi ca te invinuiesc de situatia in care te afli, dar cred ca ar trebui sa te gandesti la ce ai putea face tu de una singura pentru tine, fara sa mai astepti de la altcineva ceva.
Si inca o intrebare, tu de ce nu mergi cu el duminica seara sa va intalniti cu prietenii/colegii lui, sau cu fratele?
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- Diananaid
- Hero member
- Inregistrat: 2010-12-24
xthina a scris:Ma pun in pat si vine si el langa mine, incepe sa ma mangaie, cu chef de . bineinteles ca il resping, el se supara si tot asa,
Ma impiedic de acel "bineinteles". Nu-l inteleg.
Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...
- AciDulaSs
- Banat
- Inregistrat: 2008-10-16
xthina pune`te si tu in situatia lui ... tu ce ai face? ... el iti spune ca munceste ca sa va intretineti ... tu spui ca nu petrece prea mult timp cu tine ... grea decizie ... situatia ideala cred ca ar fi sa`si gaseasca alt job cu program fix pana undeva pe la 4-5 ca sa iti petreci si tu mai mult timp cu el .... ce`mi pare mie ciudat nu este faptul ca nu isi petrece timpul cu tine din motivele pe care le invoca el ci faptul ca duminica singura zi cand este liber in loc sa petreaca mai mult cu tine el prefera sa iasa cu prietenii ... dar poate asta se intampla de putine ori nu ne`ai spus daca tot timpu sau s`a intamplat o singura data si tie nu ti`a placut si acum exagerezi.
aa si inca o parere putin mai dura ... nu stiu de cand esti in timisoara dar faptul ca tu inca nu ti`ai facut prieteni/prietene in timisoara spune ceva nu ? ... si eu sunt venit la faculta in timisoara dar asta nu inseamna ca trebuie sa stau inchis in casa si daca am prietena sa nu am si alti prieteni/prietene cu care sa vorbesc ... fii si tu mai sociabila.
aa si a 3 a parere mult mai dura ... daca nu iti place relatie in care esti acum de ce nu iesi din ea ? ... in viata TOT TIMPUL AI DE ALES .... si sa nu`mi spui ca nu te desparti de el ca a fosti primul barbat din viata ta ca ma duc sa imi bag degetul pe gat ...
Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-05-27 23:12:20)
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
draga, eu am aproximativ varsta ta si sunt casatorita. sunt si eu la facultate si nu pot munci. cineva trebuie sa intretina casa, nu? cine daca eu nu pot, si pe el nu l-as lasa? pleaca dimineata la 7 de acasa si mai ajunge seara la 7 8. evident rupt, ii pun sa manance(si nu mi-e greu ca-i fac mancare) si se pune in pat sa doarma. isi aduna puterile de vreo 2 ori pe saptamana sa ma iubeasca si pe mine, nu seara de seara cum ai tu sansa. si nu am absolut nimic sa-i reprosez. cam in situatia asta esti si tu. ce ai sa-i reprosezi? ca munceste? esti prima femeie pe care o aud ca o deranjeaza asta. si eu sunt singura acasa tot timpul in afara de scoala, pt ca si noi locuim la 200 km de casa si nu am aici nici macar o prietena nici la facultate, nu am nevoie. tu vrei copilarii de genul sa stea acasa cu tine sa te tina in brate sa te dragaleasca non stop. o data ce ati inceput "activitatea" e absurd sa-i pretinzi seara de seara "doar tine-ma in brate", evident va simti nevoia de mai mult. o data ce ati hotarat sa locuiti impreuna e clar ca aveti nevoie de un venit, probabil el nu e singur la parinti si nu primeste lunar bani de chirie haine mancare cheltuieli, cum cu siguranta primesti tu (si eu sunt singura la parinti si stiu ce inseamna sa ai totul la picioare). lasa-l sa fie barbat in casa, cap de familie, pt ca daca de 2 ani locuiti impreuna si impartiti bune si rele va puteti considera o familie, lasa-l sa munceasca sa te intretina, sa-ti fie alaturi(ceea ce nu inseamna sa stea cu tine non stop, ci sa-ti asigure afectiune si toate lucrurile materiale de care ai nevoie.)
Viata mea, desprinsa din povesti
- AciDulaSs
- Banat
ce am inteles eu din ce am recitit si mai ales ultimele fraze "Nu stiu ce sa fac, am vrut sa ma intorc la parinti, sunt tare nefericita in ultima vreme. Tot timpul sunt singura acasa, nu imi place sa ies in cluburi, imi place sa fiu cu el, sa ma stranga in brate si sa imi aline durerile. Dar, daca nici el nu e, ce fac? ma doare sufletul, simt ca innebunesc ..." ... dupa mine si parerea mea personala ... e evident ca tu ai ceva dificultati in a`ti stabili noi prietenii ... si referitor la fetele tale din grupa/an ... nu cred ca sunt toate invidioase pe tine ca esti tu la taxa cred ca aparentele inseala ... e problema lor ca nu au putut sa invete si sa intre la fara taxa ... de aici se vede si rationamentul tau gresit zic eu ... probabil ca unele fete ar vrea sa fie prietene cu tine si nu stii tu cum sa le abordezi sau eu stiu ... nu cred ca toate fetele de la tine din an sunt asa cum spui tu ... imposibil asa ceva ... nu iti gasesti macar 1 fata cu care sa te intelegi ... si sa mai iesi la un suc sau ceva... a si faptul ca nu iesi in club sau in oras sa stii ca daca iesi nu te mananca nimeni iti spun eu sigur ... nu e ceva deplasat sa iesi in cluburi , discoteci , cafenele sau baruri.
Eu zic ca te judecam cam dura ... cam multe pareri contra ... dar sper ca tu sa cerni ce e bine de rau de aici si sa judeci cum crezi tu ca e mai bine pentru relatia ta ... noapte buna si bafta la facultate aproape si eu sunt invidios pe tine ca eu sunt la cu taxa
Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-05-28 00:59:05)
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
te agati de el ca si cum ar fi ultimul om de pe pamant si nu realizezi cat de mult gresesti! incearca sa-ti largesti orizontul, viata ta nu trebuie sa se invarta in jurul lui, nici macar nu ti-ai propus asta de la bun inceput! cum ai ajuns aici? din cate citesc mi se pare ca el e un om absolut normal, incearca sa se descurce pe cont propriu si asta bineinteles ca nu e ceva usor si bineinteles ca implica sacrificii!
zici ca il respingi atunci cand vrea sa faceti sex, ca tu vrei mai mult romantism si el nu prea te mai ia in brate si nu te mai dragaleste ca la inceput! de ce nu incerci sa-i faci pe plac si apoi sa-i spui ca vrei sa te tina in brate, sa adormiti asa! nu cred ca o sa refuze
nu te-ai gandit ca poate si din cauza ca tu il respingi si nu-l intelegi prefera sa-si petreaca mai mult timp cu prietenii in detrimentul tau? oricum trebuie se le acorde si lor atentie, e important in viata sa ai niste relatii si asta ar trebui sa faci si tu!
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- alinda
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-01-07
si mie mi se pare ca asteptarile tale de la relatia asta sunt cam mari. spui ca ai fost populara in liceu, ca ai venit la facultate cu niste idei care sa te ajute sa devii la fel de populara si aici; ce anume te-a impiedicat sa-ti pui planul in aplicare? cum de nu ti-ai facut prieteni, de ce nu te implici in voluntariatul de care pomeneai? tu ti-ai creat un glob de sticla in care traiesti cu iubitul tau, te-ai centrat numai pe el si pe relatia asta si ai pretentia ca el sa renunte la prieteni, la viata lui ca sa stea doar cu tine. zicea cineva mai sus ca nu e un motiv de repros faptul ca vrea sa munceasca si sa castige un ban, sunt de aceeasi parere. nu cred ca ti-ar fi convenit sa stea acasa si sa fii tu nevoita sa acoperi toate cheltuielile.
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
- AciDulaSs
- Banat
bai gata ... care mai aveti pareri care sa coincida cat de cat cu ale noastre de sus nu are rost sa le mai scrieti ca a inteles ideea ... daca aveti pareri care sa o ajute dar sa nu fie asa dure atunci puteti sa le scrieti ... deja imi pare rau pentru saraca fata dupa ce ca are probleme mai o si certam.
- capcaun
- Platinum member
- De la: mine pt tine :P
- Inregistrat: 2007-10-11
pai ce sa faci dom'ne dc toti gandesc la fel
xthina eu zic sa nu te superi pe el ca sta mult la serviciu, ca nu stii cum se intoarce roata, iar cand vei avea un serviciu stabil si vei fi nevoita sa stai 12-14h (fara sa-ti plateasca ore supimentare) , nu cred ca ti-ar placea sa-l gasesti acasa imbufnat ... nu stiu cat este chiria la voi, dar mi se pare super ok ca poate acoperi chirie + cheltuieli
- xthina
- New member
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
xthina , asta a fost rautate gratuita. se pare ca nu ai invatat nimic din ce ti s-a spus. pacat!!!
Ultima oara a fost editat de wild_wind (2012-05-28 21:02:48)
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- Inregistrat: 2010-07-29
ii spunem adevarul si vrem sa ii deschidem ochii, nu cred ca a venit nimeni aici sa ii vorbeasca aiurea. chiar daca e dur, asta e realitatea si daca e inteleapta si inteligenta va avea ce intelege din vorbele noastre care nu-s spuse cu rautate, ci spre a o ajuta...chiar daca sunt dure.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|