homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-115

#2167 2012-07-01 11:13:53

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

Neata
Priga am intrtenat-o pe soacra-mea care le are cu traditiile si mi-a zis ca se taie par in semnul crucii

Noi suntem la plaja wink

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2168 2012-07-01 11:29:13

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata buna puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2169 2012-07-01 11:34:57

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Neata! wave

Priga, Iulia avea par, dar tot putin a taiat nasa, in semnul crucii si foarte putin, nici nu se observa... Nu e neaparat sa ii tai...

#2170 2012-07-01 11:44:22

cmin
Addicted member

Ma uit cum o ferita mai mica decat alex mananca activia sad

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2171 2012-07-01 12:29:35

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

likeit, nu stiu daca mai ai pe facebook. tu cum esti?

neata all smile

Ultima oara a fost editat de ionela (2012-07-01 17:13:29)

Publicitate

loading...

#2172 2012-07-01 12:40:08

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata la pranz, mamici puss
priga, noi i-am taiat motul domnisoarei noastre, la noi asa se face

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#2173 2012-07-01 14:20:07

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

nu cred ca te am Ionela,gata am retinut smile

neata, Bubu par   mornincoffee

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-07-01 14:21:05)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#2174 2012-07-01 15:23:30

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Neata wave

Cmin si eu am o prietena care are un baietel cu o luna jumate mai mare, ii da danonina ca cica nu accepta altul . I-am zis de la inceput sa-i puna un frcut dulce intr-un iaurt simplu si poate asa vrea si ea zice: nu ca nu e asa de dulce ca danonino. Pai femeie normala, tocmai asta e, nu-ti da de gandit cate are in el, de vreme ce tu pui fruct si nu-i la fel de dulce? forgetit . imi zicea mie ca am curaj sa-i fac branza din lapte de dozator, si ea baloteaza danonino.... in fine . Uitai sa-ti spun ca te invidiez chicot . sa-mi aduci si mie o galeata de soare de-acolo si oleaca de nisip big_smile . Cum se comporta Alex?

Garga te-ai laudat la topicul tai ca dai bere si tort big_smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2175 2012-07-01 18:02:46

cmin
Addicted member

Smart iti aduc ca tare bine mai e big_smile
Alex e ok, a facut baie, s-a jucat in nisip, l-a prins soarele la un obrajor si e mai rosu, s-a comportat ok, f bine, nu prea a vrut sa manance dar cand am mancat noi de pranz ne-a furat painea de pe masa lol . Sper sa fie ok si in continuare, caci nu prea vrea sa adoarma momentan
Cat despre prietena ta cu danonino ma abtin
Fetelor va spun ca fetita care manca activia a tinut-o tot intr-un plans si mama-sa nu a plecat cu ea de pe plaja pana la 13:00 ( a fost vremea super ok si am putut sta muuult). Saracuta urla acolo. Daca facea alex asa si eu si ta-su plecam imediat cu el de acolo

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2176 2012-07-01 18:47:11

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

buna mamicile

priga eu i-am rupt si turta si i-am taiat si motzul...
am cauatat si eu pe net cum se face ,am mai intrebat fete pe aici...

eu stiu ca la botez taie popa parul in semnul crucii,la mot pur si simplu se prinde un mot,cate fire cu o funda si se taie...acu depinde de obicei

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#2177 2012-07-01 18:56:49

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello!  wave

Like, si la noi se mentine problema cu adormitul, pe la 00- 1.00 sau chiar dupa  cesafac

Priga, distractie frumoasa diseara!
se poate rupe doar turta sau doar taia motul sau amandoua big_smile traditia depinde de zona.

Smart lol tau la toata lumea cate o felie de tort si de baut ce vreti voi, de la apa plata cu lamaie pana la sampanie  wink  drink

#2178 2012-07-01 20:03:19

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

garga ma inscriu si eu la tort si la bere daca ai lol

razu bafta la examene si ce scumpa e ari...a ta si danseaza,iar a mea nici nu a plecat in picioare lol)offffffff

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#2179 2012-07-01 22:11:16

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

wave

Am revenit acasa, ma duc sa citesc ce ati facut weekendul acesta.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2180 2012-07-01 22:25:53

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

cmin ma bucur ca ca e bine si alex cuminte. Femeia aia merita premiata cu niste pumni

Garga as manca niste tort de ciocolata cu visine big_smile . Bere ma servesc imediat ce ma stoarce flacaul de ultima picatura big_smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2181 2012-07-01 22:29:22

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

si noi plecam pe 4 iulie la mare (Eforie Nord) si stam pana pe 7 ...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2182 2012-07-01 22:43:07

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Garga  birthday  birthday  birthday si din partea mea  kram  puss

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2183 2012-07-01 23:04:21

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

noapte buna mamici
ma bag la somn, maine iar e luni sad, cea mai grea zi din saptamana!

#2184 2012-07-01 23:51:06

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

buna seara mamici!
am revenit si noi acasa de joi.. insa cu greu ne-am reintrat in normal. Parca mirik spunea ca scrie rar ca ii e jena ca nu e la curent cu ce se intampla si ii e asa sa povesteasca doar de ei.. sentimentul e acelasi si la mine. pur si simplu nu mai fac fata.. plus ca in bulgaria nu am avut net si am ramaaas in urma rau de tot.
totusi o sa va povestesc putin de concediul nostru cu bune si rele. in primul rand am fost in bulgaria, la nisipurile de aur. nu vreau sa par nu stiu cum.. insa recomand mult mai mult decat litoralul romanesc. e aceeasi mare si totusi alta.. din toate privintele.
Drumul pana acolo groaznic.. nu credeam ca are cineva sosele mai proaste ca in romania.. si totusi.. pe autostrada lor mergeam cu 100km/ora pe banda de urgenta ca erau mai putine gropi  :chicot: insa in statiune super ok. la cazare f draguti, hotelul curat, mancarea (am fost la all inclusive) proaspata, gustoasa, variata.. chiar aveai ce da si unui copil.. insa problema noastra cu mancarea a fost la fel ca acasa. daria mea traia cu fresh de portocale, portocale, masline (era innebunita dupa ele), si din toate felurile de mancare etalate la fiecare masa ea imi cerea spaghete cu sos - care alterna - de rosii, pesto, de ciuperci.. si din alea manca cat o furnica. m-a cam obosit acest capitol.. insa totusi am ramas calma pana la final.  :chicot: dimineata nu a mancat in nici o zi nimic nimic  :(
Daria a fost innebunita dupa apa. in dupa-masa in care am ajuns am dat o fuga pana la mare. nu stiu ce a fost cu ea.. oboseala dupa drum, faptul ca in mintea ei nu stia ce urmeaza (adica ca urmeaza sa mergem la plaja zilnic) dar striga cat o tinea gura APAAA si fugea in mare, in valuri de zici ca fugea marea de acolo si vroia sa o prinda. aveam scenarii horror ca asa o sa o tinem cat stam acolo. nici vorba sa vrea la nisip.. apa si iar apa. in prima zi am luat-o pe sus de acolo, se zbatea, urla.. desi ii explicasem frumos. dupa un somnic bun.. de a 2-a zi  s-a mai calmat. tot cerea in apa, insa mai calm, se juca si in nisip.. cred ca s-a prins ca acum stam acolo si o ducem la apa. am mai fost cu o familie cu un baietel de 3 ani. s-au inteles f bine, s-au jucat f frumos, totul pana la impartit jucarii. el nu vroia sa ii dea ei nimic. la inceput ea ceda in stilul care il cunosteam deja. nu am intervenit.. am lasat-o in pace. ii explicam ca sunt ale lui si daca nu vrea sa ii dea asta e, trebuie sa inteleaga. mamica baietelului pe cealalalta parte incerca sa ii explice ca e frumos sa imparta. dupa vreo 2 zile incepuse si daria mea sa lupte pt jucarii.. si se lasa cu smuceala, si harjoneala.. ca in ultima zi sa ma socheze.. i-a luat o jucarie de-a ei.. n-a vrut sa io dea inapoi, daria nu a putut sa o smulga si de nervi a luat o galetusa goala si a aruncat la propriu in el :o

partea mai putin placuta.. a fost in mare parte intalnirea cu gandacul.. care nu a ezitat sa ma critice cum imi cresc copilul.. ca mai trebuie si o palmuta, ca nu e ok sa doarma cu noi, ca ai ei copii au avut tarcuri si patuturi separate.. ca nu e ok sa stau in picioare sa imi hranesc copilul ca altfel nu mananca, ca prea iau pozitie de drepti in fata ei. acasa nu stau in picioare.. insa acolo neavand scaun de masa ca sa o tin intr-un loc, statea pe scaun normal si ca sa ia si ea cateva gurite stateam in picioare langa scaunul ei sa nu se dea jos. mai aveam putin si explodam la toate criticele ei. defapt am explodat dar la modul civilizat chestia care parca o intarata mai mult sa ma critice. eram la un pas sa ii atrag atentia ca de aia unul din baieti e la 600km de ea, si celalalt s-a mutat la prietena lui acasa- pt ca metodele ei de crestere au fost fff bune.
aaa si chestia care ne-a socat si pe mine si pe sot.. in prima zi ok.. i-au vorbit, s-au jucat cu ea ( nu o vazusera din sept anul trecut) - a 2-a zi socru-meo statea la calculator si se juca un joc tamp.. si soacra-mea in pat!!!!! daria le tot dadea tarcoale si ei nimic. asta ne-a facut ca la intoarcere sa scurtam vizita. (drumul pana in bulgaria si la dus si la intors l-am facut cu escala in bucuresti)

in mare cam asta a fost.. un concediu placut, obositor putin dar relaxant.

Daria Ioana - 06.08.2010

#2185 2012-07-02 00:59:43

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

va salut si eu mamici

Sanca, mai bine veneati la noi tongue nici nu te mai enervai din cauza gandacilor big_smile

Apropo de dormit in pat/patut: va vine sa credeti ca E. nu mai vrea sa doarma cu noi?! cere singur in patut si asta, dupa ce 1 an a dormit numai cu noi. tocmai ce ma pregateam sa-l strang  big_smile

Mamica de Eric Andrei hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.