Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-115
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18
Neata Priga am intrtenat-o pe soacra-mea care le are cu traditiile si mi-a zis ca se taie par in semnul crucii
Noi suntem la plaja
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Neata buna
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
Neata!
Priga, Iulia avea par, dar tot putin a taiat nasa, in semnul crucii si foarte putin, nici nu se observa... Nu e neaparat sa ii tai...
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Ma uit cum o ferita mai mica decat alex mananca activia
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
likeit, nu stiu daca mai ai pe facebook. tu cum esti?
neata all
Ultima oara a fost editat de ionela (2012-07-01 17:13:29)
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata la pranz, mamici priga, noi i-am taiat motul domnisoarei noastre, la noi asa se face
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
nu cred ca te am Ionela,gata am retinut
neata, Bubu
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-07-01 14:21:05)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
buna mamicile
priga eu i-am rupt si turta si i-am taiat si motzul... am cauatat si eu pe net cum se face ,am mai intrebat fete pe aici...
eu stiu ca la botez taie popa parul in semnul crucii,la mot pur si simplu se prinde un mot,cate fire cu o funda si se taie...acu depinde de obicei
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
garga ma inscriu si eu la tort si la bere daca ai
razu bafta la examene si ce scumpa e ari...a ta si danseaza,iar a mea nici nu a plecat in picioare )offffffff
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Am revenit acasa, ma duc sa citesc ce ati facut weekendul acesta.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
cmin ma bucur ca ca e bine si alex cuminte. Femeia aia merita premiata cu niste pumni
Garga as manca niste tort de ciocolata cu visine . Bere ma servesc imediat ce ma stoarce flacaul de ultima picatura
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
si noi plecam pe 4 iulie la mare (Eforie Nord) si stam pana pe 7 ...
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
noapte buna mamici ma bag la somn, maine iar e luni , cea mai grea zi din saptamana!
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
buna seara mamici! am revenit si noi acasa de joi.. insa cu greu ne-am reintrat in normal. Parca mirik spunea ca scrie rar ca ii e jena ca nu e la curent cu ce se intampla si ii e asa sa povesteasca doar de ei.. sentimentul e acelasi si la mine. pur si simplu nu mai fac fata.. plus ca in bulgaria nu am avut net si am ramaaas in urma rau de tot. totusi o sa va povestesc putin de concediul nostru cu bune si rele. in primul rand am fost in bulgaria, la nisipurile de aur. nu vreau sa par nu stiu cum.. insa recomand mult mai mult decat litoralul romanesc. e aceeasi mare si totusi alta.. din toate privintele. Drumul pana acolo groaznic.. nu credeam ca are cineva sosele mai proaste ca in romania.. si totusi.. pe autostrada lor mergeam cu 100km/ora pe banda de urgenta ca erau mai putine gropi :chicot: insa in statiune super ok. la cazare f draguti, hotelul curat, mancarea (am fost la all inclusive) proaspata, gustoasa, variata.. chiar aveai ce da si unui copil.. insa problema noastra cu mancarea a fost la fel ca acasa. daria mea traia cu fresh de portocale, portocale, masline (era innebunita dupa ele), si din toate felurile de mancare etalate la fiecare masa ea imi cerea spaghete cu sos - care alterna - de rosii, pesto, de ciuperci.. si din alea manca cat o furnica. m-a cam obosit acest capitol.. insa totusi am ramas calma pana la final. :chicot: dimineata nu a mancat in nici o zi nimic nimic :( Daria a fost innebunita dupa apa. in dupa-masa in care am ajuns am dat o fuga pana la mare. nu stiu ce a fost cu ea.. oboseala dupa drum, faptul ca in mintea ei nu stia ce urmeaza (adica ca urmeaza sa mergem la plaja zilnic) dar striga cat o tinea gura APAAA si fugea in mare, in valuri de zici ca fugea marea de acolo si vroia sa o prinda. aveam scenarii horror ca asa o sa o tinem cat stam acolo. nici vorba sa vrea la nisip.. apa si iar apa. in prima zi am luat-o pe sus de acolo, se zbatea, urla.. desi ii explicasem frumos. dupa un somnic bun.. de a 2-a zi s-a mai calmat. tot cerea in apa, insa mai calm, se juca si in nisip.. cred ca s-a prins ca acum stam acolo si o ducem la apa. am mai fost cu o familie cu un baietel de 3 ani. s-au inteles f bine, s-au jucat f frumos, totul pana la impartit jucarii. el nu vroia sa ii dea ei nimic. la inceput ea ceda in stilul care il cunosteam deja. nu am intervenit.. am lasat-o in pace. ii explicam ca sunt ale lui si daca nu vrea sa ii dea asta e, trebuie sa inteleaga. mamica baietelului pe cealalalta parte incerca sa ii explice ca e frumos sa imparta. dupa vreo 2 zile incepuse si daria mea sa lupte pt jucarii.. si se lasa cu smuceala, si harjoneala.. ca in ultima zi sa ma socheze.. i-a luat o jucarie de-a ei.. n-a vrut sa io dea inapoi, daria nu a putut sa o smulga si de nervi a luat o galetusa goala si a aruncat la propriu in el :o
partea mai putin placuta.. a fost in mare parte intalnirea cu gandacul.. care nu a ezitat sa ma critice cum imi cresc copilul.. ca mai trebuie si o palmuta, ca nu e ok sa doarma cu noi, ca ai ei copii au avut tarcuri si patuturi separate.. ca nu e ok sa stau in picioare sa imi hranesc copilul ca altfel nu mananca, ca prea iau pozitie de drepti in fata ei. acasa nu stau in picioare.. insa acolo neavand scaun de masa ca sa o tin intr-un loc, statea pe scaun normal si ca sa ia si ea cateva gurite stateam in picioare langa scaunul ei sa nu se dea jos. mai aveam putin si explodam la toate criticele ei. defapt am explodat dar la modul civilizat chestia care parca o intarata mai mult sa ma critice. eram la un pas sa ii atrag atentia ca de aia unul din baieti e la 600km de ea, si celalalt s-a mutat la prietena lui acasa- pt ca metodele ei de crestere au fost fff bune. aaa si chestia care ne-a socat si pe mine si pe sot.. in prima zi ok.. i-au vorbit, s-au jucat cu ea ( nu o vazusera din sept anul trecut) - a 2-a zi socru-meo statea la calculator si se juca un joc tamp.. si soacra-mea in pat!!!!! daria le tot dadea tarcoale si ei nimic. asta ne-a facut ca la intoarcere sa scurtam vizita. (drumul pana in bulgaria si la dus si la intors l-am facut cu escala in bucuresti)
in mare cam asta a fost.. un concediu placut, obositor putin dar relaxant.
Daria Ioana - 06.08.2010
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
Mamica de Eric Andrei
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|