Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-129
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18
Wild, nu m-am exprimat eu corect, sunt cateva pe umar si pana la jumatatea distantiei dintre umar si cot, am vazut si eu poze pe net cu pitiriazis si nu seamana cu ce am eu...
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
am inteles Papu, dar te rog eu, tot sa te duci cand gasesti un pic de timp, nu sta asa.
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Papu, fa o vizita la dr.
La mine nu e nimic grav, sunt reactie alergica, sunt de fapt niste eczeme. Mi-a dat ceva crema, Advantan milk si niste pastile. Bine ca nu e altceva ca deja ma speriasem
Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-07-05 13:48:09)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Andreea, bine ca nu e nimic grav, cum adica eczeme? Ai avut ceva bubite si au ramas semne, iar acum la soare s-au vazut sau cum?
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Cam asa ceva Papu, putea fi si de la o foliculita.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
hello dragele
eu pe a mea cand mai facea cojite la urechiuse am dat-o cu crema de galbele si imediat trecea..incercati si voi..poate trece
alei mele i-au iesit asa nistre brobonite la incheietura maini,la cot...nu situ ce sa fie alea...o sa fac o poza sa va arat....daca nu dispar,o sa ma duc s-o vada dr...
janis si eu zic sa mergi la dr,de tot zici ca vomita mereu...du-te si vezi ce are,sigur il deranjeaza ceva
off si eu treb sa merg la control si pt papanicolau,dar nu situ cand sa merg,caci trebuie sa ma duc la tm la dr,si pe caldurile astea sa plec cu a mica....
andreea bafta si tie la dr
flow ce povestesti tu acolo...horror cu fetITA CAZUTA IN APA
nici eu nu ies ziua acum cu ea,nici macar de dimineata,oricum ea s etrezteste mai tarziu ,de ex ieri si azi s-a trezit dupa 10.30,asta pt ca seara se culca dupa 12...si pana mananca,trece timpul si este ff cald,asa ca noi iesim seara dupa 19 si stam pana la 22,22.30
are seri cans se culca pe la 23.00 asa,dar seri inc are nu se culca pana la ora 24,de ex aseara...avea chef de joaca si eu m-am obisnuti dupa programul ei ,uneori imi pic asi mie ochii de somn,m-as culc sa mai devreme,dar...n-am ce face
lore am vz pe fb pozele cu ilinca si iannis,adorabili,ce super ca v-ati intalnitt
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
sweety da, s-au jucat atat de frumos, foarte sociabili unul cu celalalt.
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
hello
Janis tin pumnii sa nu fie nimic grav
Nici noi n-am mai iesit de dimi ,s-a trezit copilul la 10 caci a adormit pe la 3 jumate dupa niste plangaceli si maraieli . eu abia spre dimineata am adormit caci el a dormit numai sugand... , creca ii dau iar niste dinti ca azi a papat de bunavoie.
Le : termometrul de la farmacia din fata blocului meu arata 41 gr
Ultima oara a fost editat de smart lady (2012-07-05 17:15:39)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- elle_24
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-05
Bune fetelor,
Janis eu in locul tau m-as duce la medic urgent. Cu atat mai mult cu cat afara e cald, si pericolul de deshidratare e mare. Poate ai lactatie abundenta si ar fi bine sa te multi un pic inainte, un alt sfat ar fi ca mesele lui sa fie mai mici si dese.... dar doar un medic iti poate spune ce are. megi la pediatru, daca nu la alexandrescu sau macar suna pediatra, daca nu ai facut-o.
hidrateaza-l bine pe print!
Pup fetele si bebeii!
ps la alergie nu vomita in jeturi
un sufletel e cu mine din noiembrie 2011
- pirina
- Full member
- Inregistrat: 2008-02-26
Buna mamici, Eu abia acum am reusit sa mai intru, am o groaza de recuperat. A mea a incetat sa mai urle la san, dar o alaptez cand e adormita. Nu ma mai uit la ceas, ii dau cand reusesc, si de 7 ori pe zi. Astazi am fost la chirurg, pt ca tot nu are scaun, decat cu termometrul. Am lasat o si 2 saptamani si nimic. Ma gandesc ca o fi si de la faptul ca atunci cand era mica ii puneam uneori supozitor cu chimen, pt colici, s o fi obisnuit cu ajutor. Intr o perioada facea singura, cu urlete, iar acum, Deloc. Doctorul mi a spus ca pare ok, dar pt investigatii mai amanuntite, sa o internez 2,3 zile, sa ii faca un fel de biopsie, sub anestezie generala, pt a verifica peristaltismul colonului. In niciun caz nu fac asa ceva. Ma puteti ajuta voi cu un sfat? Ce sa fac?
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
off pirina, incearca sa maninci tu kiwi,pere sau ce stii tu ca te scoate afaa,poate trecand in laptic o ajuta ! Nici eu n-as face biopsia aia,decat ca ultima si ultima solutie
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
la copiii alaptati la san e ok si daca trec 7 zile fara sa aiba scaun, dar 2 saptamani pirina...parca e exagerat de mult
- sweetgirl27
- Hero member
mie cand imi urla fata la san, a durut-o urechea...nu stiam de ce plange si am fost cu ea la dr si m-a intrebat daca atunci cand suge si plange si i-am spus ca uneori da...si a controlat-o si m-a trimis la orl-ist...probabil ii intrase apa cand i-am facut baita ,nu a avut infectie,dar o deranja,a curatat-o dr acolo si a scapat....
eu facui un drac m-au pus sfintii sa-i dau la fata cu albus de ou in cap pt coji si dupa maxim o jum de roa i-am facut baie...si i-a iesit pe piele pete rosii ca al alergie,i s-au rosit ochii...m-am speriat groaznic,am sunat dr ,am fugit repede cu ea...mi-a dat sa-i dau zyrtec si calciu, o jum de fiola sau calciu kids....pffffffffff,asa imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca ma iau dupa leacuri babesti....si bineinteles ca al meu a inceput sa urle la mine,ca eu sunt de vina...dar i-am dat cu acordul lui si cand era si el acasa....
acum i-au trecut alea de pe corp,la un ochi mai avea ptuin rosu,doamne cine m-a pus sa fac asa ceva? dar de ce a patit asta?
lucky poti tu sa-mi zici,poate esdti mai priceputa...eu i-am dat ou sa manance si galbenus si albus fiert si nu a patit nimic...si de la asta crud,a facut asa ceva,offfffff,proasta sunt cateodata,ala cu coarne m-a pus...leacuri babesti imi trebuia mie
- elle_24
- Full member
sweet nu suntem perfecte si nu le stim pe toate...eu stiam insa de galbenus pus in apa de baie, insa nu am pus niciodata de firca salmonellei..ii trece. calciu 5ml/din 10ml stie la farmacie, iar eu i-am dat zyrtec la o alergie tare urata, bine ca nu mai mi-a facut.
janis ai grija ce manaci...supa de legume/pui, vita, compoturi si mai putine fructe crude, nu lactate, nu mazare, fasole uscata, cola, ustoroi, condimente. Eu i-as da un espumisan (i-am dat de colici la 1 luna)poate il mai ajuta pe pisoiul tau.SI mai consulta un medic pediatru, opana acum a vomat? de cat timp e asa? pentru ca eu nu cred ca are probleme
eu calciu i-am dat si ii dau e super bun pentru alergii
Va pup
Ultima oara a fost editat de elle_24 (2012-07-05 19:53:21)
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Pirinia am uitat dar locuiesti in tara? Si cat are fetita ta? Daca are peste 6 luni da-i ulei de masline da-i cate o lingurita de ulei de masline pe zi. Da-i si niste piure de prune (fie cumparat, fie facut de tine si din prune afumate, hidratate in apa dar sa nu fie cu fum) sau chia seminte pe care le dizolvi in apa (se transforma in gel). Mie mi se pare cam ciudata propunerea medicului dar nu ma pricep asa ca probabil el stie mai bine ce si cum. Sanatate multa!
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- sweetgirl27
- Hero member
elle mersi mult...tu ce zici,e mai bun asta gluconic la fiola,decat calciu kids sirop? si sa-i dau 5 ml pe zi?
eu i-am dat o jumatate de fiola,i l-am amestecat cu putin ceai,ca e cam scarbos la gust...dar jumatat a cealalta de fiola o mai pot folosi,sa-i dau maine de exemplu sau nu mai e bun? trebuie sa incep alta fiola?
- elle_24
- Full member
da calciu gluconic asta e bun si mi l-au recomandat 2 pediatri ca sunt mai zuza si necredincioasa asa...si ia din cel care e in fiole de platic 10 fiole ma costa 8 lei, cele de sticla 30 lei si sunt identice ca substanta
Ultima oara a fost editat de elle_24 (2012-07-05 20:59:28)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|