homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-33

#609 2012-06-07 21:53:39

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

salut mămici!

Andreea, ambulator nu-ți poate face dexa?

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#610 2012-06-07 22:01:54

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Hellstorm a scris:

salut mămici!

Andreea, ambulator nu-ți poate face dexa?

Vreau sa intreb, mi-e greu asa sa stau internata.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#611 2012-06-07 22:25:31

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Andreea sad Imi pare rau ca treci prin asa ceva.
Garga il pup pe Stef si sper sa ii treaca repede.
Imi pare atat de rau ca treceti prin astfel de experiente...

Va povestesc ceva "cald" poate mai atenueaza putin din starea voastra.
Carol este la momentul rochitele. Vrea sa poarte rochitele nonstop. Aseara se trezeste dupa 20 de min de cand am pus-o sa doarma si incepe sa planga ca ea vrea "a dress". Aducem o rochita pana la urma ca nu vroia sa accepte ca se doarme cu pijamale sau cu o camasa de noapte; ea vroia ceva cu volanase, a "balerina dress". Si cand tati o imbraca ii spune ca "am crezut ca esti un baietoi ca numai cu masinute te-ai jucat"
Raspuns: I am not a baietzoi daddy; I don't have cucu, I have putzica  rotfl

Azi dimineata se trezeste, se duce si se spala pe dinti, isi ia un spray de par pt copii (de descalcit parul) si peria de par si isi da cu spray (este organic, inofensiv smile pe par, se piaptana, se da cu strugurel pe buze, cu oja pe degete lol si apoi vine la mine si imi spune "it's picture time, mommy".

Dupa 10 min se chinuie sa care un scaun mare in camera cu haine. O intreb ce vrea sa faca "I am Carol the explorer mami, I wanna know your secrets".  yikes

Aseara ii dau cirese si ii explic ca au vitamine si minerale ca sa o conving sa manance. "Stop it mommy. I eat. I wanna be like the lady there, with a big hair and a nice margelutze lol -- era vorba despre prezentatoarea de stiri.

Si tot aseara bate la usa la baie unde era tati: Can I see your cucu daddy?
Si tati ma striga disperat: ce spune AP? Cum sa ii raspund? lol Se pierduse omu'...

Deci suntem la o varsta minunata! In fiecare secunda se intampla o minune.

Va doresc multa sanatate voua si copiilor vostri. Si lui Carol ii curge nasul si vad ca si un ochi  - a racit la gradinita. Oricum mai are un pic si gata pana la anul, in toamna si cu gradinita.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#612 2012-06-07 22:58:13

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

carol hjarta  ...esti minunata...abia astept sa ne cunoastem...sper ca pana la anul sa vb mai bine romana sa ne intelegem smile

garga si noi tot cam aceeiasi chestie, am fost la dr, asta dupa un somn lung al meu la o ora la care ea nu a mai dormit demult, adica s-a culcat la 11 trezit la 14 si mult mai ok, fara muci aposi si cu mai putina tuse si fara febra...la medic a aconsultat-o si cica e ok, gatul e inflamat, dar nu foarte rau, are niste puncticele pe el, mi-a dat asa : augmentin cu precizarea ( asta pt prima data) ca nu e neapara t nevoie sa il dau, sa mai astpet 24h sa vad daca e ok si apoi sa il dau ca ,, nici antibioticele astea nu sunt prea bune,, ( am citat ce a zis dr), humex pt tuse care a rupt si pivolone parca pt nas...a fost ok in dupa amiza asta, dar acum la culcare iara a  ajuns la 38.1. am bagat sostele in otet si mai vedem....
cel mai nasol e al scosul mucilor care acum devin copti, urla saraca de zici ca o tai, ma loveste cu piciarele, e groaznic, dar ii fornaie acolo de nu poate respira.

eu mi-am laut de la farmacie canestengym si o sa incep sa-l aplic din seara asta, pana atunci am apelat la ceva naturist si anume iaurtul: am bagat tampon steril inmuiat inauntru si tamponare pe exterior si deja e mult mai bine.lucky as apela la un homeopat dar chiar nu am unul ( am o pietena si ea are la ransul ei o prietena de plimbare in parc care e rezidenta si care e in concediu de crestere copil ( baby 2) si care vrea sa se specialize pe homeopatie, ea imi mai zice una alta, dar prin prietena mea, de venit nu prea poate veni ca e ocupata cu copii si ii e frica sa nu le duca virusul la ai ei)

smart o sa ma uit la poze si iti zic daca mi se pare suspect la ochi, asta ca am ceva experienta sa zic asa, asa am depistat la ana ca sunt ceva probleme, din poze, bine si din realitate.

madutu ce baiat mare ai.

ruxxy tu parca aveai morfofetala sau ma insel?

andreea sanatate multa, groaznic rau cu statul la spital.

pupici la restul.

9 ani de copilarie ....

#613 2012-06-07 23:05:21

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

flow hjartahjarta, vai ce tare a fost faza cu cucul rotfl2 ce haioasa e Carol hjarta ca de obicei oricat de suparata as fi, atunci cand citesc ce mai spune Carol imi trece supararea hjarta, deci O ADORRRR!!

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

Publicitate

loading...

#614 2012-06-07 23:44:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

siiii? care a fost raspunsul lui daddy pana la urma?  rotfl FOARTE tare Carol hjarta flow, ma bucur mult ca mai intri sa ne povestesti, imi displace absenteala ta din ultima vreme sad

Adina sad sper sa va treaca si voua odata.
cat despre tratament, daca mergi pe Canesten, era bine sa fi folosit si crema canesten, extern, 2 saptamani. si sa fi luat si ceva pastilute. ca daca n-o tratezi calumea, te pomenesti cu recidiva cand ti-e lumea mai draga. "tratamentul" cu iaurt, merge dupa ce faci tratamentul cu ovule. si mai bune sunt ovulele cu lactobacili ( concentratie mult mai mare decat in iaurt).

#615 2012-06-08 00:11:40

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

buna seara fetele
eu am disparut
mi-am serbat copilul ca facu un anisor si tot stam pe afara
numai doarme ziua decat o ora si atunci fac si eu treburile
seara pic lata
mai am si eu program cu sotu. Janis si noi tot cu "coiotii" umblam rotfl
si tot asa
acum am facut un efort ca ramasesem in urma rau
va doresc sanatate puiutilor si mamicilor care au nevoie
si va  pupam pe toti
Sweety puss mersi de intrebare. ai o papusa de fetita si nu te mai stresa ca nu are defect la ochi
noapte buna fetelor.

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#616 2012-06-08 00:34:50

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

lolipop, la multi ani baiatului !!!

Carol, ca de obicei hjarta
Cand ziceai ca veniti in Romania ?

sweety, m-ai intrebat ceva zilele trecute dar nu mai stiu ce. sad nu am putut raspunde atunci. am citit in fuga.

stef si ana puss sa se faca bine repede !

andreea, sper sa fie totul bine in final rugaciune am vazut pozele cu maria pe fb. ii dam like aici !

ce oi mai fi citit ? hm...

cum dresezi un copil asa incat la 15 luni sa nu mai folosesti pampers ? azi afara imi spunea o mama cu fetita de varsta Anei ca fetita ei nu face decat la oala. nu am vrut sa intreb ce a facut pt ca nu ma pot gandi decat la un dresaj dur si nu as vrea sa fac cu Ana. dar am ramas cu gandul la asta. cumm se poate controla un copil la varsta asta incat sa nu faca pe el? presupunand ca e cum zicea tanti. ce ii faci unui copil sa  faca la oala sau cat de destept sa fie sa arate ca face ? eu nu pricep.

Ultima oara a fost editat de adina84 (2012-06-08 00:37:24)

#617 2012-06-08 09:35:34

gargarita
Moderator

'neata mamici

care ati dat eurespal la copii peste 1 an, imi spuneti si mie, va rog, cum se da, ca nu inteleg scrisul pe reteta  bang

Pui de Llolli, La multi ani!  birthday

#618 2012-06-08 09:43:50

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata maimici
adina de ce zici dresaj dur ? doar pentru ca nu reusiti sa gestionati si voi situatia la fel ?
eu am pus-o pe ana la oala la 6 luni, si intentionez si cu mika la fel, in joaca se face totul, nu trebuie sa se simta in pericol sau obligati

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#619 2012-06-08 10:35:31

albinuta_vesela
Insomniac member

angel, de ce sari asa ? si eu o pun pe ana pe olita dimineata pt ca stiu sigur ca atunci face. dar nu imi inchipui cum ar putea ea sa ceara singura cand ea abia stie sa zica cateva cuvinte, cand abia semnalizeaza cand ii e foame.
stii de ce zic dur ? pe mine maica mea la un an si ceva ma batea sa cer olita. no comment.

#620 2012-06-08 10:38:34

angel_sweety
Platinum member

adina nu sar, dar nu e frumos sa zici ca dresam copii, la mine a sunat ca la animale , eu pe alea le dresez
nu trebuie sa ceara copilul mereu, o pui tu preventiv , daca ai timp si chef

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#621 2012-06-08 10:51:06

Andreed
Addicted member
Site

Neata mamici  puss  kram

Adina multumesc.

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-06-08 11:06:47)

#622 2012-06-08 10:58:44

tzinca
Full member
Inregistrat: 2011-05-18

neata mamici,

angel tu ai experienta. Dar totusi de la pusul pe olita si pana la cerut mie mi se pare cale lunga si grea. Voi cum ati procedat?
Eu ma pisam pe mine si la 5 ani, si mama m-a pus pe olita de la 4 luni.  dumbom

Ultima oara a fost editat de tzinca (2012-06-08 10:59:39)

#623 2012-06-08 11:12:37

gargarita
Moderator

am uitat aseara, am citit de Andreea. mi se pare super aiurea internarea de 4 zile in fiecare luna sad sper din suflet sa se gaseasca alta varianta.

m-am lamurit cu eurespalul.

deci azi avem subiect fierbinte cu antrenamentul la olita.

#624 2012-06-08 11:15:19

angel_sweety
Platinum member

garga nu ca eu inchid aici, fiecare face exact ce vrea cu propriul copil , insa tonul si exprimarea adinei pe mine una m-a jnignit , atata doar
tzinca cand am avut-o pe ana aveam 19 ani, deci nu aveam experienta
va pup , noi iesim la joaca

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2012-06-08 11:35:14)

#625 2012-06-08 11:21:22

Andreed
Addicted member
Site

Garga, exista alta varianta dar ei vor sa mearga prima data pe prima, cea cu perfuzii, 4 zile pe luna si la 28 de zile sa repet tratamentul. Pot sa imi fac prefuziile si acasa, vine o asistenta si gata.

Maria are acusica 2 ani su tot in pampi suntem chicot

#626 2012-06-08 11:33:58

albinuta_vesela
Insomniac member

mie mi se pare imposibil sa ceara singur copilul la 1 an si 3 luni. sa il pui tu e altceva. ana cand nu vrea dimineata pe olita, nu o oblig. azi, de ex, a vrut. i-am pus desene si jucarii si a stat cateva minute. a  si facut. in rest nu o pun. o las in ritmul ei, pe.masure ce creste voi incerca sa ii explic, sa o duc la baie, pe wc. daca vrea. si ma tare bate gandul de scutece lavabile smile

angel, daca tu iti tratezi copilul normal, nu ai de ce sa te simti jignita.
l.e. a nu se intelege ca afirm ca nu-ti tratezi copilul cum trebuie !!!
tipa aia ii spunea anei ca e mare rusinica sa faca in pampers, si ca fetita ei nu mai poarta deloc (fetita dormea in caucior). mie mi se pare imposibil. doar daca nu sta toata ziua cu olita dupa ea sau ii stie "programul de pipi". dar sa ceara fetita nu vad cum.
tu crezi ca e nu as vrea sa nu mai poarte ana pampers ? da, recunosc, nu vad cum sa fac asta. sa stau cu olita dupa ea mi se pare incomod si pt mine si pt ea.

Ultima oara a fost editat de adina84 (2012-06-08 11:50:41)

#627 2012-06-08 11:35:59

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

pup mamicile si piticii pusspuss
aseara am intrat sa postez vesti despre mamica mucoasa si-am vrut sa intru si la voi, dar Anto dormea de pe la 9 si am stins repede tot sa nu se trezeasca de la tastat. la 5 a vrut sa manance si-am avut program artistic, alintat in timp ce manca, vorbarie la greu. abia la 6 am adormit iar

sweety sigur cat de curand o sa plece buburuza ta de n-o s-o mai poti prinde

garga cum se simte stef azi? sanatate multa!

andreed imi pare rau de vestile de la hemato sad sper sa poti face tratamentul fara sa fie nevoie de internare

flower carol e fenomenala, ce perle scoate din gurita hjartahjarta

adinagrig sanatate fetitei si tu sa scapi repede de candida asta afurisita. si eu am avut usoare mancarimi jos si-am inceput sa ma spal cu lactacyd si ma simt super bine acum

llollipop :birtday: pt anisorul implinit!

adina sa scapati curand de pampersi!nu cred ca ai de ce sa te grabesti, nepotica mea dupa 2 ani nu mai purta pampersi si toata lumea se minuna. in schimb baietelul nasilor a renuntat la el o vreme, apoi i-au pus iar pampers ca nu cerea olita, facea prin casa unde il apuca. si baietelul unor prieteni are 2 ani si vreo 2 luni si numai cu pampers merge, oala o foloseste doar pt treaba mare

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.