Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-41
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18
Eu daca am apa de IZVOR, direct de la un izvor de aici de langa mine ma duc sa iau mereu,o mai fierb? e apa tare am inteles. ce inseamna asta...? e buna apa, sunt facute analize la ea..Kata , ce zici? pana acum am tot fiert-o.
Adina,ma bucur ca i a mai trecut Anei. i a trecut si lui David raceala, acum doarme dupa ce ne am facut negri afara..si nu cred ca mai iesim azi ca sunt franta, am iesit de la 10 pana la 2 si ceva..la umbra. ma bag la somn. si noi stam goi afara si in casa doar in maieu.
Lucky, de la 6?
Myla
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-06-10 15:12:53)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
lucky777 a scris:Myla, nu te umple de ura ca nu rezolvi nimic, dimpotriva, tot tie iti faci rau.
Ma gandesc la produsele astea impotriva tantarilor/capuselor, majoritatea au in compozitie uleiuri esentiale de lemongrass, sau lamaie. Oare nu am putea sa le folosim ca atare?! Trebuie intrebat un homeopat, sau un fitoterapeut. Sigur exista solutii mai putin chimice impotriva parazitilor.
lemongrass=lamaita, nu lamaie (e o planta aromatica, nu-i stiu den latineasca, o pot gasi)... cel puti dn cate stiu eu
eu nu ma agit deloc cu astea, noi la vreema noastra nu ne dadeam si n-am murit, nu? (in doemniu de capuse, oricum, daca io-s pri zona, io le incasez. anul asta am luat 2, anul trecut vreo 6-7. iar taicam=-meu a venit de la ierburi verzi sapt trecuta cu.... 6 bucati dintr-o lovitura avem sange dulce desi pe mine tantari nu ma prefera deloc.... )
like, nu o fierbe, da-o asa daca analizele ei sunt bune.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- gargarita
- Moderator
am facut un search pe google si am dat peste niste bunataturi din miere, polen, laptisor de matca, etc, etc, etc
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Kata, ai dreptate, dar vezi tu...cand auzi de n cazuri de oameni muscati de capuse care au fie babezioza, fie Lyme, fie cine stie ce... Nici io nu sufar de paranoia, dar parca am asa, o strangere de inima. Zilele trecute am povestit cu un domn care tocmai se externase de la cl. de boli infectioase...muscat de capusa,a facut babezioza si a primit 61 de perfuzii cu antibiotic. Inca era la analize...Zicea ca zilnic se internau copii...
Garga, il trimit cand vrei tu.
Like si io as da apa de izvor nefiarta, daca zici ca-s facute analize si e buna. Ce noroc pe voi ca stati la curte! Pfuuui, azi m-as muta de la bloc.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
buna mamicile
papu...e buna totusi bratara aia? as lua si eu,dar numai sa comand pe net,caci nu avem aici farmaciile alea....caci aseara am iesit afara si iar au muscat-o tantarii...
nici eu nu i-am fiert apa....i-am dat asa plata...
garga,likeit,adina...pupam bebelacii bolnaviori
e ff cald afara,nu mai suport caldura asta deja si e de abia inceputul....
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Offff am terminat antibioticele si desi am luat si nistatin in paralel m-a apucat azi o mancarime
6 ani de dragoste
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
si eu tot apa plata i-am dat dar am fierto ... deci ar trebui sa renunt la idee .. o grija in minus
pe alex nu prea il musca tantarii, pe mine in schimb ma fac praf
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
eu doar i-o incalzesc putin, ca s-a bisnuit cu lapticul caldut, i-am facut odata rece si nu i-a placut.
sprayuri de astea cu rporpilis am vazut eu la kidex, sapt trecuta, adica la cei de dinaintea targului (tarabe cu produse naturale), am gasit un nene super, a stat cu mine mi-a explicat, avea n sortimente proveninte d ela albine, dar super super scumpe, sprayul asta de gat era cred ca in jur de 50 ron, stateam prost cu banii si nu am putut cumpara nimic, aveam cartea lui de vizita, dar a facut curat pe birou barbati-miu si mi-a aruncat toate plaintele .
lucky am fisrt mult la el, sa devina un sirop, l-am depozit intr-o sticla de sticla, i-am dat si azi , offf, nasol ca nu se poate folosi, ca imi e dificil sa fac de fiecare data.
si noi am fost la impartasit, ana nu prea a avut rabdare la slujba, s-a jucat prin curtea bisericii la un robinet, s-a baalict ca o rata, iar cand s-a apropiat mometul impartasaniei am mers in biserica, numai ca nu mai avea rabdare sa termine preotul predica, vb cam tare, am primti la final normal biscuti , bomboame, biscuti cu ciocalata si spuma intre ei (l-am mancat eu, )....abia am orpit-o de la bomboane , a rontait un biscuite.
acum as vrea sa plecam sa -i mai caut sandale, sper sa gasesc nr si sa ne vina cat de cat.
inca suntem racite, eu mai rau, si ea ceva mai bine, dar tot nu am scapat de muci si tuse.
eu nu ma prea stresez cu tantatii, asta ca nu avem, si nici plase, si stam langa parc, inca nu ne-au muscat, cu capusele sunt stresata dar nici nu cumpar nimic pt el, evit sa stea in airba intr-un singur loc ,adica nemiscata, si in rest sper sa nu avem probleme. kata adica te-u msucat? eu una nii nus tou sa le recunosc, cum imi dau seama? cum le-ai scos?horrror cand aud, atunci incep sa ma inspaimant mai tare.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2012-06-10 16:57:52)
9 ani de copilarie ....
- sweetgirl27
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-26
chiar asa kata...nu ti-e frica de muscaturile de capuse? eu numai cand aud de ele..la cat se vb la tv despre ele acuma...nici nu vreau sa aud
la noi e plin d etantari in tot orasul...
"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”
- gargarita
- Moderator
pe Stef il supara si un canin, de-aia sufera saracul in halul asta am vazut ca i-a iesit cat varful de ac. dar tot o sa-l mai supere cateva zile pana iese mai bine.
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- lucky777
- Insomniac member
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- lucky777
- Insomniac member
Janis, ce dragut e bebelacusul! Te mai doare sanul? S-a rezolvat?
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Czuky am citit de voi pe FB, sper sa scapati cat mai usor orice ar fi.
Janis e tare dulce
Noi am umblat toata dupa masa, pe la 8 ne-am intalnit cu niste prieteni in centru si am stat pana pe la 9 fara. Fetele s-au jucat frumos cat am stat noi la un suc. Acum am pus-o la nani. Saptamaana viitoare voi fi tare prinsa dimineata, trebuie sa rezolv cu actele pt prelungirea concediului, plus ca sambata viitoare ii tinem ziua.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
hello !
apropo de bunatati cu miere. imi faceam eu acum cativa ani un soi de desert: intr un borcan puneam miez de nuca si stafide apoi turnam miere si lasam la frigider. mancam de cate ori voiam ceva dulce. dupa cateva zile e chiar mai bun.
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
garga sa stii ca si noua la control cand a verificat-o in gat a zis ca uite ii sparg canini de jos si mai contribuie si asta la starea nasoala, stiu, febra de 38.5-39 nu e de la dinti, dar un pic acolo mai influenteaza si ea.
lucky, da scumpe rau, dar multe si super interesante, cica spray-ul asta era facut la comanda mamicilor, sa aiba pt copii pt gat, cu fas-fas.daca se hotaraste si garga, atunci cred ca vreau si eu, adica daca tot bati un drum pana la posta.
cuky nasol cu rubeola sau rujeaola, ce simptome si cum se manifesta are naty?
noia m fost dupa sandalute : dupa ce am stat vreo 1h ( fara exagerare ca i se luase sotului al un moment dat) la deichamn, am cautat prin cutiile alea, nu gaseam nr, nu se potriveau, etc, in final merg la casa cu o cutie nu eram prea incantata de ea ca parca erau un pic diferite la nuanta, adica clar erau, si toate perechile erau la fel, sa-mi zica ca e de fapt alt pret, etc, in final am vrut alta pereche la care renuntasem initial si ce credeti culmea : din aia nu mai aveau decat 2 sandale stangi. apoi am mers in alt magazin, acolo 21 ii era cam fix vroiam un 22 si normal ca nu avea...si gata ca in rest tot ce am vaqzut erau jalnice: adica exact cum nu ne trebuie noua. speram sa mai mearga maine tati prin alt magazine deichamn si sa ne caute perechea care era aici cu stanga, ca maine seara vem sa plecam la ai mei, si ana inca umbla in ghetute.
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|