homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-47

#875 2012-06-12 17:49:32

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

buna mamicile

am citit asa in mare....eu nu prea am avut timp azi...ma chinui s-o culc pe a mica si nu vrea....de fpt aszi de dimi s-0a trezit aproape de 11,apoi pe la 2 a dormit pana l a3...si acum incepe maraiala,caci nu rezista ea nedormita pana deseara..si daca adoarme acu se trezeste pe la 8 si pana l a12 iar nu se culca...

acu sta si rade...lol

lore cum sa piarda analizele?bang
referitor la anl, noi suntem de 2 ani pe liste,sa primim locuinta...si ne mint in fiecare an ca se dau,si nu s-au mai dat,sper ca anul asta sa se dea,ca e an electoral,mama ma-sii de nesimtiti

ruxii eu nu am vazut-o pe mara sad

myla..rabdare cu fabi ca n-ai ce-i face...iar referitor la sot...nu stiu ce sa zic,eu daca ii pun fata in brate alui meu nu comenteaza...adica sta cu ea sa gatesc,sa ma duc la cumparaturi....sau daca ies eu cu ea,ramane el la gatit...

czucky sa treaca repede ruberujeola smile

doamne e 6 si asta are chef de zbenguiala...cand o mai culc? si nici n-am carut sa o scot afara sa doarm AFARA...ca e in masina si masina e cu ta-su la servici

amalia si eu dupa nastere am facut hemoroizi si am nascut prin cezariana...nu mi-au trecut nici aucm de tot..m-am dat cu unguent hermozon si s-a mai ameliorat,dar si eu as vrea sa stiu cum sa scap de ei

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#876 2012-06-12 17:50:14

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Janis, super vesti smile

multumim dragelor par vad ca se simte mai bine, n-a mai plans asa mult.

#877 2012-06-12 18:12:42

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Janis, ma bucur pentru vestile bune smile

Sweety, e o poza cu ecografia pe pagina 28.

#878 2012-06-12 18:25:32

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

ruxxy am vz,gata...hjarta hjarta

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#879 2012-06-12 18:25:46

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

lucky777 a scris:

Dana, am cautat si noi ffff mult pana ne-am decis la asta. De fapt sotul a fost cel mai incantat de el pentru ca este dpdv al sigurantei cel mai ok scaun la ora actuala. ( a castigat nu stiu cate premii pe tema asta, teste, etc)
Sa-mi spui si mie ce ai mai gasit. puss
A...si daca masina va permite, sa va luati scaun cu ISOfix. wink

si sotul meu este f incantat de scaun tot pt testele de siguranta la care au iesit pe primul loc
ne-am decis sa mergem zilele astea pana la miercurea ciuc sa-l vedem live si sa-l testam
cel cu isofix vrem sa-l luam

l-am mai gasit pe asta dar este incredibil de scump
http://www.bebecarucior.ro/scaune-auto/ … -line.html

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

Publicitate

loading...

#880 2012-06-12 18:29:15

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

am pus poze la topic smile
nu le tin mult cred, deci.... enjoy acum:
http://forum.anticonceptionale.ro/t3737 … resel.html

6 ani de dragoste  hjarta

#881 2012-06-12 19:23:23

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

puss dragele

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#882 2012-06-12 21:20:20

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Fabi are temperatura sad sper sa nu fi luat virusul sad

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#883 2012-06-12 21:28:28

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Buna!
Nu am citit din urma...sper ca sunteti bine toate!

Rrux, felicitari pentru printesa! majoreta

Ultima oara a fost editat de razu (2012-06-12 21:42:27)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#884 2012-06-12 21:42:54

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Trebuiau sa imi trimita rezultatul analizelor pe mail si nu mi l-au trimis. Mi-am verificat mailul din 10 in 10 minute si degeaba. Am facut analizele la 9 dimineata si pana la 7 seara nimic  diablo

LE: AU VENIT. Trombocitele mele au crescut. In 7 iunie erau 37.000 acum sunt 88.000 rugaciune

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-06-12 21:52:27)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#885 2012-06-12 21:52:35

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Myla, dacă știi că a intrat ?n contact cu fetele du-te cu el la medic...mai bine mregi și n-are nimic, dec?t să mergi mai t?rziu și să se instaleze mai bine...incipient se tratează mai repede și nici disconfortul lui nu e așa mare.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#886 2012-06-12 21:53:25

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Dana, am vazut scaunul din link...e scump ca naiba. sad
Musai sa vedeti live inainte sa cumparti si sa-l testati pe toate partile. Noi pe asta pe care-l avem il stiam de la un targ de bebe, dar nu apucasem sa-l testam, doar pusesem mana/ochii pe el. smile

Janis, ma bucur mult pentru vestile bune. big_smile

Andreea... sad

Myla sad sper sa nu fie virus.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#887 2012-06-12 22:00:00

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Janis, bravo !

ruxx, Felicitari pentru printesa hjarta  hjarta  smile  ce bine se vede

Garga, sananate lui Stef sa se faca bine, o fi vreo raceala care nu i a trecut cesafac

Si noi maraiti si am reusit sa i dau sa pape mancare , ca mananca numai uscaturi cascaval ,peste si fructe in rest mancare mai greu.daca ar fi dupa el ar manca numai mere si caise si banane.si ii dau..

nu mai stiu ce am citit..

Andreea, bravo!sa fie tot asa

Myla, sa nu fie virus par

Sweety par  asa avea [program si al meu...si acum si a mai revenit..dar daca doarme de 2 ori pe zi tot asa e... azi dupaamiaza l am pus la somn si m am apucat de manacre dupa jumatate de ora a venit dupa mine in bucatarie plangand si l am luat in brate si l am adormit iara,..daca se trezeste si vede ca nu sunt langa el se sperie, ce simte el strumfulinul mic, ca vine imediat dupa mine si se linisteste cand ma vede.

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-06-12 22:03:38)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#888 2012-06-12 22:32:36

mylacik
Hero member

Andreea , ce bine smile

Hell,s-a jucat pe acolo,dar nu prea a stat pe langa ele ca ii e frica de copii lol mai bn se joaca singur dar  chiar si asa ma gandesc ca a putut sa ia,naiba stie .. abea a doua zi le-au internat...acuma nu stiu.daca e trebuie sa mergem la urgente si acolo sigur il interneaza ,il mai dau si pe el peste cap..sper sa fie numai temperatura..a mai avut acum 3 sapt..cred ca din cauza la dinti ca nu a fost racit  nu nimic..Doamne ajuta sa treaca! rugaciune

Lucky,Like sa dea Domnul sa nu fie ! puss

apropo de scaun de masina..eu vreau sa-l vand ,nu-mi place ca nu se da pe spate decat 1 cm si cand doarme ii cade capul in fata..in plus centura il enerveaza rau
as vrea ceva de genul..sunt foarte bune (se gasesc si la 150 e )
http://www.skolske-tasky.sk/20654-Autos … -H259.html

Ultima oara a fost editat de mylacik (2012-06-12 22:38:27)

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

#889 2012-06-12 22:38:15

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Myla , fii atentă la el..acuma dacă aștepți p?nă m?ine să vezi cum evoluează nu o fi foc...

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#890 2012-06-12 23:31:09

mylacik
Hero member

o sa fiu,iti dai seama cesafac  puss
merg si eu la somn ..Noapte buna !

#891 2012-06-12 23:46:54

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

salutari si de la noi, de pe meleaguri parintesti..

am intrat special pt ruxxy sa vad ce are ...felicitari pt printesica ta, e superba , la fel si numele.taticul e incantat?

janis la ce dr ai fost?ortoped adica...mna bucur ca sunteti ok

noi am venit aseara cu trenul la bunici, ana a fost ok cat de cat in tren, cu frichineala de rigoare,dar a rezistat 2h si ceva, ca normal ca a avaut si ceva intarzaiere, desi a plecat la fix din gara....
inca suntem cu tuse si muci, azi am luat sirop de muguri de pin, eu varza, muci si tuse la mine seaca, tusesc pana vomit ( mi s-a intamplat azi)...offf

azi prima zi ,, fara pampers,, a facut de vreo 5 ori , pe ea normal, imi spunea dupa, venea la mine si se tinea cu mana de pica si imi spunea ,, mama, pipilica,,....la soman i-am pus pampers ca nu ma risc inca....asta e, mergem inainte cu tupeu si cu speranta ca va ajunge sa-mi si zica inainte sa faca pe ea .am fost acum pe seara la cumparaturi pe jos , si la un moemnt dat la intoarcere o intreb daca face si zice ca da, o desfac si o tin pe maini asa desapsura ierbii, normal ca nu a facut, venim acasa, o pun pe olita, nu face  si la 5 min dupa ce s-a ridicat a facut pe ea...ca interval intre pipilici nu e constat, asa ca nu ma pot baza pe asta sa o pun pe olita, caci chiar daca o pun nu face atunci....cu caca nu avem probleme, pe ala il spune si se si tine pe ea pana cand o pun pe olita, pe ala oricum il face o singura data pe zi de cele mai multe ori dimineata la trezire.

pupici la toate si mai intram zilelel urmatoare sa va mai dam raportul, daca mai aveti ceva sfaturi cu chestia asta le accept cu mare placere.(ma bucur intr-un fel ca atunci cand face pe ea, face si gata, adica nu se scapa cateva picaturi intre pipilici, cum a patit fetita prietenei mele mai mica cu 2 luni ca ana,care a incercat intr-o zi si in cele 3h cat a lasat-o fara a facut picaturi peste tot , nu mai vroia nici pe olita ca o batusese intr--una maica-sa la cap,, zi-mi cand faci sa te pun pe olita,,)

9 ani de copilarie ....

#892 2012-06-13 00:35:21

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Adina la dr Jianu
Myla sad
Sper sa fie Fabi ok pana maine..

Andreea super vesti!
Al meu e mufat dar inca nu doarme...mor pe ora asta a lui noua de culcare....

6 ani de dragoste  hjarta

#893 2012-06-13 08:05:45

mylacik
Hero member

Neata

am dormit in reprize..a avut temp la 1 ..la 4 ..la 6 ,niciodata nu a avut ca acum,daca ii dadeam nurofen 8 ore era ok..
daca i-am dat nurofen si dupa 4 ore ii creste iar pot sa-i dau panadol????? Garga zicea ceva de genul..

dimineata a avut diaree,dar aproape in fiecare zi face de cand ii dau fier...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.