Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-50
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18
Sanca
Ally faza tare cu terasa cu scapatul..habar n am
Eu am o prietena de familie care are o fetita de 2 ani jumate si de la 2 ani a dat-o la gradi. insa intr o grupa si cu copii mai mici si cu copii mai mari..e o gradinita din Baneasa , privata, la 1200ron pe luna, nu mi se pare mult, - acolo a invatat fetita sa nu mai faca in pampers, s a integrat foarte bine, acum face numai la olita, eu cursuri de pictura, de engleza, de muzica si a prins si cateva cuvinte in engleza. mai zic ca inainte de a merge la aceasta gradi, ea nu vrbea deloc, si dupa ce a dat o si a dat drumul , acum vorbeste foarte bine..si numai vrea decat la gradi , plange cand o ia de acolo si acasa zice ca vrea la gradi. e o gradinita si cu camere de poti sa te uiti sa vezi ce fac copiii. Daca as ramane in Buc, l-as da si eu dar nu toata ziua, cateva ore acolo sa vad daca i o prii...de la 2 ani jumate..
Sweety asa avem si noi programul. multumesc pt reteta abia astept sa o fac..
Cmin sa treaca repede
Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-06-13 20:05:49)
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
eu sunt cam panicata cu " gradi" si cu toate minunile de boli pe care le poate lua de acolo imi permit ptr ca am ptr moment cu cine sa il las si oricum intru in vacanta... si pe mine ma batea gandul sa il dau 4 ore sa socializeze, este un copil care se duce la alti copii, se joaca, dar si cand i se pune pe suflet nu mai imi place cum face
voi radeti cu terasa ...dar pe mine ma usuca copilul la bani...el suc eu..apa plata azi mi-a zis mama ca a incercat si cu ea " hai Ama suc portocale", mama i-a explicat ca pe seara cand vine tata, noi mergem in parc, si a tinut minte copilul, seara hop la masa..." alina , suc", faza este ca NU vrea sa fie servit de alta fata, azi in agitatia lui , i-a intors lui aia tava , ca am plecat sa ma schimb findca eram toata numai bere ..... daca pana acum 2 zile bea tot paharul de portocale, acum s-a obraznicit bea 1/2...e clar ca e doar moftul ...daca ii fac eu acasa NU bea ....
Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-06-13 21:43:42)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Sanca imi pare tare rau de situatia voastra dar concediul te va mai relaxa. Incerc sa te sun maine, azi am fost prinsa cu drumurile si nu am avut nici un moment de respiro.
Si mie imi vin maine socrii,au zis ca vor sa plece la noapte sa mearga pe racoare deci maine la pranz vor fi aici. Imi voi petrece cu ei 3 zile mari si late, dar sper macar ca va fi frumos sase plimbe cu Maria.
Bunica mea a cazut urat de tot si s-a lovir la cap si nu vrea sa mearga la doctor A zis ca asteapta sa moara.A cazut in gradina duminica seara si a stat 2-3 ore cazuta acolo, Mama e plecata in concediu si nu a vazut-o nimeni
Ally, tare faza cu terasa, nu stiu ce sfat sa iti dau.
Legat de gradi, eu sunt foarte multumita de evolutia Mariei din toate punctele de vedere.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
andreea chiar ma gandeam la voi cu gradi cand am vazut cum mananca maria acum
referitor la gandaci...eu am noroc sau nu...inca nu i-am vazut la fata de la ziua lui andu, pe de o parte imi e bine, dar ma doare al naibii cand realizez ce mult le "pasa "
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- mylacik
- Hero member
- De la: Slovacia
- Inregistrat: 2010-06-30
Mamici ,noi am plecat la spital ca a inceput sa vomite !
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
fetele, scuze ca va citesc rar si v pu attea intrebari. dar mai am nevoie de niste pareri de la voi am luat eubiotics pt ana dar am uitat sa cer baby biotics. pot sa ii dau pt adulti ?
- Andreed
- Addicted member
- Site
Da Ally,Maria chiar e fericita acolo si a facut progrese mai ales la mancare.
Myla
Adina nu stiu
Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-06-13 22:08:47)
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
alyna am inteles, nici eu nu o cert ci doar o rog sa nu ude pisicuta sau printesa (depinde de chilotel) ca se supara si plange, pe moment imi zice da, si de facut tot pe ea face, asta e , mergem inainte ...
eu i-am dat anei de la secom , first defense, e tot din gama asta si eu vreau sa-i dau colostrum, e bun nu zic nu , ana a luat toata luna martie si nu mi-a reacit deloc toata primvara, aprox 3 luni, dupa am inceput iara, probabil ca asta e durata, nu stiu ce sa zic, ce sa-i mai dau si ce nu...dr mi-a zis acum sa-i dau septilin, ca merge super bine si cand e racita, o sa-i iau zilele astea de le farmacie.
noi pe seara am fost la gradina ( avem undeva o livada si cu ceva gradinutza), am cules zmeura in cosulet, si ana a mancat o gramada, imi era asa drag de ea, apoi cateva capsuni si vreo 2 coacaze, nu a mai mancat atatea fructe de o sapt.maine mergem la cules de visine, le punem la congelator si poate facem si un sirop pt iarna, mai vedem.
9 ani de copilarie ....
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
buna seara fetele si sper sa nu ma condamnati ca nu am mai reusit sa intru. alearga baiatul meu de colo colo si eu cu el sa nu bage ceva gainat in gura, ca tare ii mai place sa alerge la gaini in curte eu tot citesc cate 2-3 pagini dar nu mai reusesc sa si scriu dar va citesc. acum am zis sa nu mai citesc si sa scriu poate maine avem o zi mai buna noi stam binisor cu papa. ne plac grisinele covrigeii, toate prostiile ar manca. iaurtelul e buuuun va doresc o seara linistita si bebei somorosi
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- JanisJoplin
- Platinum member
Like!!! Daca aveai coarne te luam de soatza Se gasesc greu...sunt my all time favourite!
6 ani de dragoste
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
cum sa fie la munca... mii de traininguri de (re)facut, plec la 8:30 am si revin la 19:00 cand cea mica ma astepta cu mamiii hai la iiii (adica in parc). abia apuc sa gatesc ceva, dar ma bucur ca are cu cine sta - cu mama si veri soara-sa in speta, mai tot timpul. a si cazut zilele trecute, avem genunchii plini de zgarieturi, dar una peste asta suntem bine, nu mai plinge dimineata dupa mine sa ma nu duc la sebici (servici). de cateva zile a inceput sa se obisnuiasca si sa nu mai fie panicata ca ramine singurica.
in rest, sper sa fie bine si de acuma inainte, sa ii dea Dumnezeu mamei sanatate si daca se poate raminem in formula asta asa pina trece iarna asta - zic eu - si din primavara la o gradi particulara pina vine toamna viitoare si va merge la gradi de stat.
pupici la toata lumea, va urmarim
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
janis, sunt in jud Olt, gradina e imensa, pacat ca nu prea are cine o lucra, ai mei inca ua serviciuri si nu au timp, pe seara taica-meu se mai ocupa, dar putin, e asa buna zmeura, mare si gustoasa, nestropita cu nimic, tufele de coacaze negre sunt pline, nu mai zic de visini, ....
eu sunt lesinata dupa fragi (cine ne-o fi ????????) dar se gasesc greu si de data asta trebuie sa ne mutam la barbatiu-miu in zona adica la fieni, acum 2 sapt nu erau faucte, mai dureaza.
likeit cum se numeste gradi despre care vorbesti tu, si ana tot la o gradi din baneasa o sa mearga, dar nu cred ca e vorba de aceeiasi.
9 ani de copilarie ....
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Andreed
- Addicted member
- Site
Neata
Sunt treaza de la 6 si ceva, nu am avut somn., in jurul pranzului ajung socrii, au plecat azi noapte din Piatra
Carra ma bucur ca s-a obisnuit Nati.
Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-06-14 07:45:57)
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
neata !
fructe de padure. yummy. pacat ca ana mea nu mananca fructe
deci cum e cu biotics, pot sa ii dau chiar daca nu e biotics baby, (e biotics normal) ?
- JanisJoplin
- Platinum member
Neatza! Si noi treji de la 6... A adormit "devreme" pt el si anume de la 10.30 cu tzatza in gura la 12 a adormit de tot...la 2 a mai mancat si la 6.20 s-a trezit sa manance dar cam cu ochii mari..a mancat si de atunci ture prin casa..jucat..chiuit.desi se freaca la ochi de somn daca incerci sa-l culci urla...il pui pe pat se rostogoleste Mie-mi suna a puseu de crestere...cerebral? Nu stiu.dar ma bufneste rasul cu el treaz de la 6
Adina eu nu i-as da de adulti.mergi si cumpara din cele baby...
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-06-14 08:42:02)
6 ani de dragoste
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Neata!
Ce bine ca a plouat azi-noapte, e mai racoare si mai bineeee!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|