homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-57

#1065 2012-06-15 22:39:31

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

wave

Papu, mai poti pune linkul cu bratara anti tantari. Stiu ca l-ai mai pus de cateva ori dar n-am timp sa caut  rodnar Scuze pentru deranj.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2012-06-15 23:00:29)

#1066 2012-06-15 22:47:24

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Andreea, acu  mi-am făcut curat ?n mail și am văzut mail-ul de la tine...atenționați-mă dacă ?mi dați mail ptr că eu le citesc foarte rar și riscă să se piardă ?n morman  (acum nu aveam dec?t vreo 800+ necitite big_smile )...scz

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1067 2012-06-15 22:50:05

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Hello mamici wave

Chiar Papu, daca tu ai folosit si zici ca-s eficiente... Parcul nostru cel mare e arhiplin de tantari sad . E racoare, dar nu putem sta ca-l terorizeaza tantarii!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1068 2012-06-15 22:50:10

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Hellst  lol stai linistita  puss  kram

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1069 2012-06-15 22:54:10

korina_s
Full member
Inregistrat: 2011-12-25

tzinca si eu am primit pretiosul sfat cu ceaiul rotfl2)

Rares Matei
22.05.2012
,, Credinta face totul posibil,dragostea face totul usor ."

Publicitate

loading...

#1070 2012-06-15 23:16:53

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

dați bre ceai la copii, să se-nvețe că noaptea nu primesc m?ncare rotfl2)

!sunt ironică bine?nțeles, offff...

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1071 2012-06-15 23:50:44

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

si grasu' meu avea 5190g la o lunita smile
LE pardon, 5210g  tongue   forgetit

#1072 2012-06-16 08:22:47

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Neatza!
Oare ce face Alina?
Papu, te rog si eu sa pui linkul cu bratara din nou. Nu era anti capuse?

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1073 2012-06-16 11:03:03

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Neata buna par

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1074 2012-06-16 11:43:31

gargarita
Moderator

'neata  wave

trezirea!!  trombon  trombon  trombon

#1075 2012-06-16 11:59:05

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

neata fetelor  puss

Eu sunt terminata.Simt ca nu ma pot. Toata ziua stau cu fata cateodata o mai ia soacra,de iesit nu ies nicunde,ca nu am cu cine.Vine wekendul si imi spun ca ma duc dimneata pana in oras,acuma am si eu masina si pot.Da dfe unde   forgetit  Masina e a sotului,daca vreau sa ma duc pe jos.Stam la vreo 10 km de timisoara. Cum imi permit sa intervin in planuriile familiei (deci ale lui)(adica de facut curatenie in casa).Sa ma duc in alta zii. ..si uite asa am inceput sa ne certam.El aseara a plecat fara sa spuna ca pleca la masa ,acolo s-a intalnit cu un verisor si au stat la povesti.Iar ii facusem baie la pitica singura si culcat singura.Deci sunt eu nebuna
A sii asta nu mai e familie,asa zice...Realyyy????

Ma scuzati ca ma descarc aici.

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#1076 2012-06-16 12:04:39

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neatza
ieri nu ama avut timp sa intru,m-au chemat copiii de clasa a 8 a la banchet,asa ca m-am dus...

mi-a scirs myla mesaj, este in spital cu faby,are rotavirus,zicea ca face des febra,nu poate nici sa-l alapteze ca face des diaree,zicea ca pe luni le-ar da drumul acasa

fabi sa te faci bine si sa vii acasa repede puss

andreea la multi ani pt maria.
nu am apucat sa citesc mare lucru,e cald,poate dupa masa,ne ducem pe la plaja,c avreau sa ma bronzez

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1077 2012-06-16 12:11:02

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Czuky, tare imi pare rau...Sper sa va reveniti.
Sweet, te intrebasem ce biscuitei papati, nu stiu daca ai raspuns cumva.
Myla, da/ne de veste, sa se faca repede bine Fabi!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1078 2012-06-16 12:23:15

gargarita
Moderator

saracutul Fabi sad

czuky  kram

#1079 2012-06-16 12:56:23

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

mamici puss Am tot incercat sa intru pe forum, dar n-a mers pana acum.

Fabi puss sad Sa te faci bine.

Alina, iti tinem pumnii.

Czuky...sad Si eu le fac pe toate singura. puss

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1080 2012-06-16 13:08:42

pirina
Full member
Inregistrat: 2008-02-26

Neata felelor  puss
Mai stiti ceva de Alina? Sper sa fie bine.  Asa amintiri mi-a trezit nasterea ei, am si visat ca am nascut din nou  disperat  Credeam ca am uitat perioada aia...
Czuky, gandeste-te bine inainte sa faci pasul asta, sa nu regreti dupa. De cele mai multe ori, o comunicare mai buna ajuta. Nici sa cresti un copil singura nu e usor, trust me. Daca nu erau ochisorii astia mici albastri, clacam de mult.
Fetelor, a mea asa urla cand are scaun. Ce ar putea fi? Are consistenta normala, nu e bilute.
Cu alaptatul, acum suntem in perioada plimbatului, cum indraznesc sa ma asez, nu mai suge. disperat

#1081 2012-06-16 13:17:41

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Neata!

Rruxxy si restul gagicilor, scuze de intarziere... https://comenzi.farmaciatei.ro/product_ … d=10027120

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-06-16 13:20:44)

#1082 2012-06-16 13:31:36

tzinca
Full member
Inregistrat: 2011-05-18

czuky te inteleg, si eu le fac pe toate, pot numara pe degete de cate ori m-a ajutat cineva la baita.

pirina, atunci no stress, nu e constipatie! Asa e la inceput, e inconfortabil pentru ei... isi maturizeaza tot canalul digestiv si pana se obijnuiesc mai plang... o sa treaca si perioada asta. Stai sa vezi ce te asteapta.

Al meu de 2 zile zice ba-ba-ba intr-una. Asa ii de amuzant.

#1083 2012-06-16 14:00:30

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Czuky si eu tot singura cam 99% le fac pe toate si simt uneori ca nu mai pot. Nu neaparat fizic desi trag de mine mult, dar mental pt ca am si pt mine (job, scl etc) de muncit si nu mai am timp. Insa astea-s conditiile lol. Noi doi vorbim si cand zice tati ca "stiu ca nu mai poti" este suficient pt mine. Odata cand a avut timp a incercat sa ma ajute dar l-am trimis la plimbare ca nu facea bine (impaturit hainele spalate rotfl. Sper sa va reveniti!

Eu cer din nou sfatul si ajutorul vostru ca nu mai stiu cum sa procedez si sunt terminata. Orice idee, gand, sfat aveti sunt binevenite pt mine.

Mai intai de toate, Carol vorbeste imens de mult. Nonstop! Inclusiv prin somn. Pe langa povestile ei a inceput cu "why"...de ce mancam? de ce ne plimbam? de ce tati face aia? de ce mami merge la stomato? de ce doamna de la stomato face aia? etc etc. Cateodata intreaba "de ce" neintrerupt. orice raspuns ii dai, ea intreaba din nou "de ce".

Apoi, v-am mai zis ca desi casa mea este detasata de casele vecie, gradinile sunt despartie printr-un gard. Vecinii mei, mai batrani decat noi, au doi copii: un baiat de 13 ani si o fata de 3 ani, deci mai care decat Carol cu 6 luni. Vecinul a propus anul trecut sa faca o portita intre gradini ca sa se joace fetele impreuna. Noi doi, eu si al meu, ne-am balbait si fasticit si am zis "da" ca asa suntem noi, mai prosti.
Insa fetita vecinilor mei este totalmente opusa copilului meu. Stiu motivul: sta la gradinita cate 10 ore pe zi. Cred ca acea gradinita este una mai spartana decat ar trebui sa fie: obligat copii sa faca la baie, obligat copii sa manance, educat copii in locul parintilor etc. Mama fetitei se sustrage cat poate de mult de la stat cu copilul si este cumva de inteles ca are aproape 50 de ani si s-a plictisit. Asa ca o ia de la gradinita la ora 6 seara  si in we mama pleaca de acasa cate 8 ore/zi ca sa mai faca niste cursuri pe la vreo porcarie de "colegiu" (nu intelegeti facultate). Asta vad eu deci asta spun.
Fetita lor a fost un munte de veselie pana la momentul gradinita si intoarcerea mamei la job, respectiv sustragerea mamei de la crescut copilul. Acum fetita este ft, foarte, FOARTE "rea"!!!! Un egoism peste masura, o posesivitate a mamei fara comparatie in viata mea si o insingurare nefireasca unui copil de 3 ani. Impinge alti copii, ii bate, nu imparte nimic cu nimeni, nu se joaca decat cu fratele ei mult mai mare si care are grija de ea (si este singurul care se ocupa de ea) si plange urat si mult si cu zbucium daca nu este cum vrea ea. Nu relationeaza cu nici un copil si mi-a zis mama ei ca la gradinita se bate cu alte fetite. Problema este ca atunci cand mama vrea sa o corecteze cu ceva nu ii spune: eu, mama ta, iti spun sa nu faci asta pt ca........ci Anne (educatoarea) a zis sa nu faci asta, Anne a zis sa imparti cu alti copii etc. Nu i-am zis vecinei niciodata nimic ca fiecare face ce vrea cu copilul lui.
Cand fetele se intalnesc Carol se duce spre L si vrea sa o ia in brate. L fuge, urla, plange, se asunde dupa mama/tata/frate. Carol o intreaba daca vrea sa se joace, vrea sa o tina de mana, sa sara manadoua, insa L nu vrea. Nu vorbeste decat ft rar si atunci numai in spaniola si rar in engl. desi stie. Si daca se apropie Carol de mama ei este jale.
Am incercat sa ii explic frumos lui CArol ca L este obosita, ca L este racita, ca L este mai posesiva etc dar a mea fetita asculta ce ii spun si la urmatoare intalnire cu L pare ca o ia de la capat. Fiecare intalnire se lasa cu plansete din toata inima pt Carol si cu un stres imens pt mine si cred ca si pt sotul meu ca mereu, dar mereu cand se vede pe fete impreuna il apuca...dusul la baie lol. Probabil sa nu intervina, probabil nu stie cum sa faca fatza dar am observat ca il doarte burta tare exact cand le vede impreuna rotfl. Eu sunt ft calma si toleranta insa dupa multe navete la baie de-ale lui exact in momentul cand fetele se vad am facut consiliu de familie si am zis ca daca nu ia masuri sfarsim urat  spranceana

Aseara a fost apogeul: ca sa o conving pe C sa manance am iesit in gradina. Noi inca nu avem facuta gradina caci suntem plecati nonstop de acasa si nu am avut timp sa ne punem gazibo, mese etc dar le avem cumparate in garaj. Il asteptam si pe tata (meu, din tara) sa ne ajute. VEcinii care nu ies nicaieri au amenajat gradina lor...deci aseara iesim in gradina si ei erau la ei; ne aud, Carol o striga pe L si vecinii deschid poarta. Si acum show: Carol vrea sa intre la ei in gradina. II cere voie vecinei (pot sa vin la voi?), vecina ii spune ca da. Carol intra la ei si L o impine si incepe sa urle sa nu vina C in gradina. In acest moment, vecina ii spune lui Carol ca sorry dar L plange si vii altadata. I-am explicat lui Carol sa vina inapoi ca L nu vrea sa se joace cu ea. S-a inchis poarta.Nu stiu daca eu sau vecina am inchis-o...Carol incepe sa planga ca vrea la ei. VEcina s-a retras in casa, al meu s-a dus cu burere brusca la baie lol, L a ramas langa portita si se uita la noi si eu am ramas singura sa ii explic lui Carol...ce anume? MINCIUNI!!! Amagiri! I-am zis ca a venit o zana si a blocat poarta si ca de la ora 8 seara nu se mai deschide etc. Carol incepe cu "de ce?"...si m-a tinut asa continuu, am zis ca mor acolo ca nu vroia nici in casa. Si cred ca si-a dat seama ca o amagesc ca nu ii conveneau explicatiile mele si iarasi plangea ca vrea la vecini. M-am enervat si m-am dus in casa si mi-am luat sotul de pe buda si i-am tras un perdaf ca ma lasa singura in astfel de momente. A recunoscut si el ca fuge sa nu o vada pe Carol cum sufera (sa nu le dai in cap barbatilor???rotfl. Am luat-o in casa si am strigat la ea (ea plangea) sa L nu vrea sa se joace cu ea. MOment in care sotul in spune ca nu procedez bine caci Carol o sa creada ca ea are o problema si ca el prefera sa o facem pe L in toate felurile (egoista, rea etc) si sa nu ii mai zicem lui Carol ca L nu vrea sa se joace cu ea. A avut dreptate sotzi dar eu eram la pamant atunci. Dupa ce am mai linistit copilul, am lasat-o in casa cu tati si eu am plecat la vecini si le-am zis sa nu mai deschida poarta pana in...2014 lol. Vecina destepata (nu ca mine!) spune ca "ok, ele sunt in acest stagiu si pana nu invata cum sa se comporte etc etc. Aici am simtit ca nu mai am aer dar am tacut: niciodata nu a zis despre L ca are avea o problema si o baga si pe Carol in aceeasi oala cu a ei. FOlosea plurarul: ele nu fac share! Dar Carol face etc.

Si acum intrebarile mele:

1. Ce sa fac? Ca o sa incepem lucrul in gradina si o sa folosim gradina mult si asum ca poarta o sa fie deschisa ca vecina o sa vrea sa mai scape de L...sa batem scandurile inapoi si sa facem gardul cum era? Adica fara poarta?

Sotul spune ca da, ca asa evitam conflictele si sa fim spionati de vecini sau sa ne mai ia jucariile din gradina cum s-a intamplat anul trecut. si asa se linisteste Carol ca nu mai este poarta si nu mai insista sa se duca la ei.

2. Ce sa ii zic copilului meu? In nici un caz nu mai gresesc sa ii zic sa X nu vrea sa se joace cu ea. Am gresit dar mi-a deschis sotul ochii la timp.
Dar m-am saturat sa o mint si nici nu vreau sa insist pe cuvinte negative la adresa L.

Imi cer mii de scuze pt acest post-aloi smile. Simt ca nu mai pot. Va rog sa ma ajutati cu un gand ceva.

p.s Vecinii sunt de treaba dar mie nu imi plac in mod deosebit. Eu vreau sa mentin doar relatii de buna ziua si nu prietenie. Ei stiu tot ce se intampla pe strada noastra si barfesc tot. Asa aflam si noi ce mai este in jur smile. Oare sa le zic inainte ca vreau sa refac gardul sau sa bat scandurile fara sa le spun lor. Ca doar este proprietatea noastra. Sotul spune sa nu le dau nici un raport inainte ci daca ii vad sau ne vad ca vrem sa reparam gardul sa le spunem ca, Carol vede poarta si insista sa o deschidem si mai bine evitam plansetele. Inebunesc ca doar este proprietatea mea si imi fac atatea probleme...........

God am scris cum rar am mai facut-o. Cat China!

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-06-16 14:04:43)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.