homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-72

#1350 2012-06-20 17:44:52

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

Raportam un prim pipi in chiuveta!!!
Tzinca....I made it! lol

Sugea si nu pot sa descriu cum,dar am stiut ca urmeaza..cand a scapat sanul l-am ridicat repede si l-am dus....era dezbracat pe un prosop. Si i-am zis sshhhh cum zice zoozie.ca de cateva zile il tot tin dezbracat si tot ii zic shhh

6 ani de dragoste  hjarta

#1351 2012-06-20 18:21:46

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

doamne ce am mai ras de copilasi hjarta

eu azi " mi-am luat'o " de la Andu, mi-a zis f raspicat " du'te la elev , la carte, Andrei sta cu Ama, ea ma duce in parc"...na ca m-am simtit in plus ...

in rest am reusit sa ma rasfat, am fost la cosmetica cand a dormit junele...dar uite ca sunt trimisa la elev tongue

mamici ce alaptai sti cumva dc electrostimularea, tunel cu infrarosu, ultrasunete, vacuum...facute 2-3 zile afecteaza lapticul sau sa mai astept/???

Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-06-20 18:24:04)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1352 2012-06-20 18:32:50

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Acum am vazut pozele cu Ana si Iulia! Avem concurente super serioase; sunt frumoase foc amandoua.

Ally_na nu stiu daca afecteaza sau nu dar eu m-as duce. Sunt acum la momentul in care fac orice, mananc orice...nu mai suge cu aceeasi intensitate ca la inceput (este ca iubirea: mare la inceput, taken for granted dupa rotfl
Janis asa te vreau: la olita/chiuveta de la varsta frageda lol

Camyyyyyyyyyyyyyyy majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1353 2012-06-20 19:02:18

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

flower, mi-am luat setul de Lego Atlantis. Atat deocamdata smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1354 2012-06-20 19:04:10

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

adina84 a scris:

allyna, nu pot pune.link dar cauta tu pe google "blogul meu mediocru" si o gasesti pe zoozie. e super blogul.

ce parere aveti despre produsul asta ? sunt plasturi anti-tantari care contin  uleiuri esentiale de tomate salbatice, eucalipt (Eucalyptus Citriodora) si Citronella (Cymbopogon Nardus - lemongrass). http://www.farmaciadeacasa.ro/plasturi- … -luni.html
as vrea sa iau ceva pt Ana sa nu o mai piste tantarii.

mai e si asta http://www.pikitimi.ro/zanza-no-roll-on … #descriere roll on de la chicco, care la fel se zice ca nu contine "prostii", dar eu stiu ?!

chiar azi am vazut pe antena la o emisiune ca impotriva piscaturilor de tantari e bine sa ne dam cu cu ulei esential de levantica sau/si arbore de ceai. trebuie cautat sa scrie pe flacon ''fabricat prin distilare si nu contine produsi chimici'' si atunci e 100% natural si putem da direct pe piele, sau putem adauga o picatura, doua in crema de protectie solara sau in orice alta crema cu care ne dam atunci. . lemongrass-ul e impotriva capuselor.

Publicitate

loading...

#1355 2012-06-20 19:52:15

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

ce copii haiosi
sa va spun si eu de al meu.
ii place sa pun/dea jos dopul de la sticla si se enerveaza ca nu sta (ca nu il insurubeaza dar in desurubeaza rapid.
are si el o maturica pe care o tpt plimba prin casa rotfl si ii place pliciul de muste.
mai nou cere apa: spune clar a-pa

Janis ai un baietel tare precoce. si al meu a mers la 8 kuni jumate tinut de manuta. de ridicat in picioare se ridica de la 6 luni dar nu pasea statea sprijinit de marginea patutului.

frumosi copii mai se nasc in zilele astea
ma pun la film cu soata men in black3

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1356 2012-06-20 20:01:15

flowerpot
Insomniac member

blueeyes a scris:

flower, mi-am luat setul de Lego Atlantis. Atat deocamdata smile

Nu am luat nik; ma tenta Lego dar tati a zis sa luam unul cu mai multe piese. La noi sunt 40 de grade si este abia ora 1 la pranz. Am stat in gradina de la ora 8, in piscinna de plastic si mi-a iesit pe ochi o ora jucatul cu niste printese (una pe care o cheama BArbie trebuie sa o salveze pe cealalta pe care o cheama Cassandra  bang  bang  bang Nonstop jocul asta cu salveaza printesa inchisa in turnul dintr-un castel de plastic. Si cand ajung in turn si vreau sa salvez no mommy, nu o salva  bang Nu pricep ce vrea! Macar eu m-am obosnuit dar sa-l vedeti pe tati cum arata dupa astfel de chin  rotfl2
Am incercat sa stergem geamurile de la intrare in casa si i-a placut la nebunie; l-ea facut varza dar eu i-am multumit si atata mai este de incantata incat a trebuit sa sun in Romania la bunici s ale explice cat de murdare erau geamurile si cum le-a curatat ea cu servetelul.

Mi-e dor de momentele cand statea numai in pat, cu o jucarica langa ea si atat. Tati insista sa mai facem un copil ca sa ii dam preocupare lui Carol (dar am zis sa exersam pana atunci lol. Deci o sa fim busy deseara rotfl

bebe

#1357 2012-06-20 20:06:08

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

flow rotfl

iannisica al meu tot cu temp....si una peste alta ii mai iese si un dintisor sad e asa marait....

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1358 2012-06-20 20:06:36

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

mamici, am nevoie de un sfat sad, chiar sunt suparata si nu mai stiu cum sa procedez sad, Andu chiar are momente cand dc nu ii place un copil il impinge grater, se joaca frumos cu 99 % dintre ei, e..i s epune pe cate unul si se duce sa il impinga, am incercat sa ii explic , ca nu e bine ce face, ca nu o sa se mai joaca cu el..etc...nimic, " da, da " si a doua zi iar face cu altul.sad
El nu are prieteni, ne vedem cu copii prin parc, dar nu pot sa zic gata , ala e prietenul si moare dupa el, singura pe care o place e o vecina cu caer s emai joaca sad

cum sa procedez sad< nu vreau sa fie ''copilul , rau al parcului "

lore cand te duci la dr? bafta multa

Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-06-20 20:10:59)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1359 2012-06-20 20:09:23

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

kata  hjarta

Ana ,Iulia,Carol  hjarta  hjarta  ce  domnisoare frumoase.
Al meu ma ia in brate hjarta  si ma pupaceste el in felul lui zice mami me hjarta
zice apa,caca si mai multe.
Acum.doarme dupa.dus,nu stiu ce o sa ma fac la noapte daa se mai trezeste ca ne am trezit la 6.30 dar aseara l a luat somnul la 9.30

Janis vazut poze hjarta
Pui de Llolli hjarta

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1360 2012-06-20 21:42:18

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Si la noi a fost cam cald azi, nici nu am pofta de mancare pe caldura asta neutral

Noi am luat setul Lego pentru ca in Ro costa de 4 ori mai mult.

Fetele cu bebe2, e ok ca la 17 saptamani sa-mi simt bebelina rar? Cand misca, misca tare, insa destul de rar, odata pe zi sau mai rar, pe cand David era mult mai activ la varsta asta...

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2012-06-20 21:43:40)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1361 2012-06-20 21:52:50

flowerpot
Insomniac member

Blue nu stiu ce o sa zica mamicile cu bb2 dar Carol s-a miscat rar de tot pana in ultimele luni de sarcina.  O sa ai o fetita calma dar care vorbeste cat pt 10. Multumita? Stai linistita ca este bine.

Ally-na pe cine impinge Andu? Baieti mai mari? Mai puternici? Ce au mai multa forta decat el?
Cand iese numai Ama cu el face la fel? sau numai cu tine? CE zice cand ii explici ce si cum? Si cand anume ii explici? Si cum ii explici?
I-o incet! Cand aveti voi momentul vostru de "numai noi doi" zii intr-o doara: Andu mai tii minte in parc baietelul xxxxxx, imbracat cu xxxxx. Mai tii minte cum l=ai impins? Si aici fabuleaza: zii o poveste despre un soricel ce a fost impins de un cocos si cum l-a durut pe soricel etc tc. Zii povesti din astea cu talc. El o s aprinda esenta. Sau baga-l pe pompier in actiune: Sam este atat de bun, el salveaza, nu impinge etc. Intelegi tu ce zic.
Asteapta sa ezi ce zic si celelalte mamici ca eu am zis cum as proceda eu.

LE: noi ii mai zicem ft ferm: nu impingem, nu lovim. Doare! Daca nuu iti place ceva la X ai doua optiuni: fie ii spui lui X ce ai, fie pleci de acolo. Tu decizi, noi te ajutam.
Doare, nu impingem nici pe mami, nici pe dadi (ca pe noi ne impinge mult), nu-i respectuos, nu-i legal lol. La noi cuvantul "legal" are asa o putere.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2012-06-20 21:55:11)

bebe

#1362 2012-06-20 22:06:43

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Lore, ăla arată clar a pojărel, numit pojar german...sau rubeolă....are bube așa și are g?tul inflamat ca la roșu ?n g?t. O să țină cam 3-4 zile buble, apoi se vor rări. nu trebuie să ?i dai nimic,doarsă eviți contactul cu alți copii ( sau măcar să avertizezi dacă vine cineva la tine egal că e copil sau adult) și antitermice ?n caz de febră ( deși nu cred că mai face acum). Uite poză mai mare cum arată rubeola http://www.sfatulmedicului.ro/galerii-f … erman_259.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1363 2012-06-20 22:08:30

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello  wave

noi azi am fost in deplasare smile

m-am delectat cu povestile. super puiutii vostrii  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta

#1364 2012-06-20 22:30:59

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

va pppuuuup cu drag!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1365 2012-06-20 22:33:32

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Blue,nici eu n-am bebe 2,dar si al meu s-a tot miscat rar pana la sfarsit...si intr-adevar e un copil linistit si extrauterin lol
Mda,mai putin zilele astea,dar e o faza,trece smile

Multumesc loli!

6 ani de dragoste  hjarta

#1366 2012-06-20 23:19:46

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

hell multumesc puss, am obs ca in seara asta au inceput sa nu mai fie asa proeminente. Febra mi-a facut si in seara asta 38.7, dar ce e ciudat sau asa ar trebui sa fie, incep sa ii dispara din locul in care i-au aparut prima oara.

le nu pot deschide adresa pe care ai dat-o.

Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2012-06-20 23:20:46)

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1367 2012-06-20 23:37:24

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

mai fetelor ce o face alina? oare a nascut?

camy  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  pentru maine

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1368 2012-06-21 00:16:40

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna si de la noi
citesc printre picaturi, caut si eu filmuletele cu carol si nu le gasesc deloc sad

destepti copii aveti,si ca sa ne laudam si noi a mea zice de ceva vreme  ,, padon(pardon),, cand ragaie, singura si din proprie initiativa si culmea ca , cu asta nu prea am insistat, si inca ceva care m-a lasat masca, am stanutat si eu o intreb cum am facut  , lucru ce il facem mereu si ea imi zice .. apuuu(hapciu), iar conitnuarea ei din proprie initiativa a fost,, tanatate(sanatate),, ...criminali iti vine sa-i mananci nu alta, eu sunt in extaz in perioada asta, caci nu e zi in care sa nu zica ceva nou si haios, asa de rau imi pare ca trebuie sa stam despartite, offf, nu mai revin ca iar ma apuca nostalgia.

9 ani de copilarie ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.