Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-78
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18
Korina cred ca poti..asa ne-a zis in maternitate sa facem...sa le combinam
6 ani de dragoste
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
buna seara Garga, sper ca e de bine ce ai spus ca papa Stef. eu nu stiu cat papa si nici la solide nu mai cantaresc. cred ca as lua-o razna.
Lucky stiu eu pentru ce si cred ca stii si tu. as vrea sa iti trimit un mail dar daca esti de acord.
Janis, te inteleg ca esti obosita dar incearca sa te relaxezi. cand simti ca nu mai poti incearca (daca te lasa inima) sa il mai lasi un minut doua poate daca stati cu ceva muzica se mai relaxeaza si el. al meu cu muzica e topit
Felicitari mamica proaspata pentru puiul nr 2 seara buna mamici
Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-06-21 23:27:26)
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
- korina_s
- Full member
- Inregistrat: 2011-12-25
Rares Matei 22.05.2012 ,, Credinta face totul posibil,dragostea face totul usor ."
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
nu prea e de bine, llolli. ma bucur ca a inceput sa mai pape si solide. dar prea putin avand in vedere cat a redus laptele. azi tragea de mine sa-i dau ce mananc eu rareori s-a intamplat asa ceva. a luat cateva gurite de dovlecel. cred ca-i era foame tare ca nu mancase decat vreo 3 lingurite de mancarica si trecusera vreo 3 ore de atunci.
puiul de lolli cum si ce mai papa?
de cand s-a indragostit de epa, bea cate 350- 400ml pe zi. si azi la baie voia sa bea de la dus sau din cada, nu puteam sa-l spalam. l-am si filmat sunt curioasa cat il tine.
am mai luat un nurofen dar tot n-a trecut durerea de cap. sper sa treaca pana ma culc...
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
buna dimineata mamici! Ne-am hotarat sa luam verisorul cu noi la mare Nu va zic ce entuziasmat era aseara cand i-am zis
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- rruxxy
- Platinum member
Flow, exact la fel face si Vlad, nu tace deloc
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. rux, nu mai stiu daca am citit pe aici sau nu. ce e pina la urma in burtica? fratior pentru Vladi, sau surioara? pupam. aaa, si mai punt poze cu burtica sa ne mai delectam si noi.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Andreed da si nu ... ne-am gandit foarte bine inainte cum ne va afecta copilul programul nostru:
- noi nu suntem genul care sa umblam prin cluburi sa pierdem nopti - al meu e innebunit sa stea in apa, nu suporta sa faca plaja asa ca e ideal pentru el faptul ca tre sa stea cu asta mic in apa - orele de plaja: pana in ora 10 si dupa ora 16:30-17:00 dar asta nu neaparat ca il avem pe cel mic cu noi ci ptr ca si noi tinem la sanatatea pielii si al meu se arde foarte repede - cazare: ne rezervasem deja camera inainte sa hotaram ca il luam pe el, nu suntem genul care sa stam intr-o camera insalubra si fara niste conditii minime. Anul asta mergem aici http://www.turistinfo.ro/eforie_nord/ca … 59269.html
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
neata!
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata Noi suntem iar in parc, dar deja mie imi e rau de caldura, dar a ttrebuit sa venim si in piata ca numai aveam fructe. El doarme acum, e bine aici ca adie vantul dar mi-e teama pentru cand vom pleca. La 9:30 erau 34 grade , imi este groaza de ziua de astazi. Alex deja taie casa in 2 . Trb sa ridic tot, incepad cu pantofii pe care ii mananca . Azi lua lotile la carut in brate.
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
hahaaaa, fetitaaaa. ce bine de tine rux. ce bine se aseaza lucrurile. o sa fie mega fericita si protejata cu frate mai mare. excelent fata !!! eu la munca, ma reobisnuiesc, nu prea sunt bagata in seama, Natiuta mea e cu mama dar si cu vara-sa mai mare, e nebunie in parc, etc. dar una peste alta ma bucur ca am cu cine sa o las.
ma duc sa ma uit acuma si la burticuta. felicitari, e perfect!
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
La noi au anuntat astazi 38 de grade dar nu e asa, e foarte innourat si acusica ploua.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- rruxxy
- Platinum member
Carra
Andreea, la noi deja e fff cald... Tu cum mai esti cu analizele? Dar cu actele pentru prelungire ai rezolvat?
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
hello mamici
gargarita a scris:nu prea e de bine, llolli. ma bucur ca a inceput sa mai pape si solide. dar prea putin avand in vedere cat a redus laptele. azi tragea de mine sa-i dau ce mananc eu rareori s-a intamplat asa ceva. a luat cateva gurite de dovlecel. cred ca-i era foame tare ca nu mancase decat vreo 3 lingurite de mancarica si trecusera vreo 3 ore de atunci.
puiul de lolli cum si ce mai papa?
de cand s-a indragostit de epa, bea cate 350- 400ml pe zi. si azi la baie voia sa bea de la dus sau din cada, nu puteam sa-l spalam. l-am si filmat sunt curioasa cat il tine.
am mai luat un nurofen dar tot n-a trecut durerea de cap. sper sa treaca pana ma culc...
Garga, pentru durere de cap eu (pt ca nu am voie pastilute) beau cafea neindulcita cu putina zeama de lamaie. terece dar e oribila
le: puiul meu papa dimineata gris cu lapte si ii pun cereale in el, si in rest mancarici. a papat corcoduse dar nu mai gaesec, nu s-au facut. caise mai papa, si ii plac cele acre. de fapt nu papa doar musca din ele si suge zeama. si el vrea sa bea apa din cadita
Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-06-22 11:14:02)
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|