homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-85

#1597 2012-06-24 12:38:00

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18

Lucky, ai dreptate si imi cer milioane de scuze ca tu ai fost asa dulce si eu o nesimtita punish
Lucky, dar de cate zile face Tudi asa? ca si al meu a mai facut mai molicel dar nu m-am speriat. poate nu i-a priit ceva.

Garga, words are worthless smile

Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-06-24 12:38:59)

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1598 2012-06-24 12:50:10

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Garga, sa stii ca o sa-l duc sa incerc sa descopar cauza...Desi stiu ca la noi mai mult se merge dupa ureche...sad Am tot citit despre voi, despre Prigatel, despre Kata si de fiecare data am avut senzatia ca voi, mamicile a trebuit sa descoperiti mai mult singure diagnosticul, sa faceti sapaturi pana sa aflati cat de cat despre ce poate fi vorba. Ma scoate din minti treaba asta!

Tudi a fost de cand l-am ouat asa, mai cacacios big_smile dar acum , de vreo 3 saptamani exagereaza. Bine, a fost si greseala mea ca timp de vreo 2 saptamani i-am dat seara, la cina cereale cu lapte de la Topfer. Am zis ca sa-i dau si altceva, sa-si mai ia vitamine si ca din alte produse. Ma rog... Nu i-am mai dat Topfer, dar am incercat in 2 seri ceva cereale cu lapte de la Milupa, cu acelasi rezultat...caca des si f moale si uneori acid de-i irita fundicul. sad
Nu i-am mai dat deloc cereale cu lp de cateva zile, dar cachita nu-si mai revine.
M-am gandit ca poate fi de la kilogramele de fructe pe care le mananc (inca il alaptez) mai nou de cand cu aparitia cireselor, caiselor, etc. Dar nu prea cred. Cred ca totusi e de la lapte/lactate.

Llolli, nu vorbi asa. puss
Garga, fa-i fetei un topic sa vedem si noi pruncul minunat. hjarta

Ultima oara a fost editat de lucky777 (2012-06-24 12:51:51)

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1599 2012-06-24 13:15:45

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

hello mamici puss
uitati ce gasesc scris intr-o revista:
"Medicii pediatrii recomanda vitaminele K, D si calciu sugarilor care, desi alimentati natural, nu iau in greutate si sunt lipsiti de vitalitate. [...] Bebelusii hraniti artificial, cu diverse formule de lapte de pe piata, nu au nevoie de suplimente nutritive, pentru ca laptele contine deja toate vitaminele si mineralele de care are nevoie un copil pentru a creste sanatos"
sunt eu nebuna sau ar trebui sa ma irite pe buna dreptate asemenea text?!
si nu, nu e reclama ascunsa la niciun lapte praf

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1600 2012-06-24 13:30:13

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Neata,fetele!
Ce stiti de ALINA sI Camy?

Si eu mai am putin...dupa20 iulie ma va programa deja dr.la ceza.E acelasi dr.cu al lui camy;ea la cate sapt a nascut?
Eu am luni 35 sapt.Nu sunt pregatita deloc,fara bagaj,patut,hainute...nici numele nu l-am hotarat(imi plac Mara si Ilinca).A trecut super repede si amfost si mult mai detasata.Sper doar sa nu ma doara atat de tare operatia,ca la baietel a fost groaznic si sa alaptez...

Va pup pe toate!V-am mai si citit...Doamne ce vorbareti suntcopiii vostri;al meu intelege si face tot ce-i spun,e foarte cuminte,dar nu vb mare lucru...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#1601 2012-06-24 13:47:03

llollipop
Full member

gata fetele
am pus pozici. mi se blocase calcu si l-am restartat

Publicitate

loading...

#1602 2012-06-24 13:53:16

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Llloolli par
si yo, si yo vreau topic sa vedem pe pui! smile

Neata fetele!

Lucky, poate e de la fructele pe care le papi tu..? poate are efectul asta asupra lui..zic si eu.. ce bine e cu alaptatul..pfff mereu cand imi aduc aminte..

Asa Lllollli ia sa vada si ochii mei lol  smile

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1603 2012-06-24 13:59:00

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

lucky, la noi a fost relativ simplu.
pediatra ne-a dat sa facem doar analizele de sange pentru alergii care au iesit negative. nu ne-a spus ca ar putea fi nerelevante desi s-a dovedit mai tarziu ca stia sad
asta ne-a tinut o vreme pe loc. apoi am fost la gastroenterolog care dupa o anamneze f amanuntita deja a inceput sa banuiasca serios alergia. am facut proba excluderii intr-un mod foarte riguros si dupa 4 saptamani m-am dus la doc si i-am zis: gata, copilul meu nu mai are nici o problema. asta a fost.

aaaa... inainte de asta facusem si noi diverse analize ca sa excludem paraziti si infectii digestive. dar asta cred ca face toata lumea, nu a fost ceva deosebit.

lili puss camy a nascut la 37 saptamani de la UM. dar ea ovulase mai tarziu deci avea real 38 sapt. totusi, doc o chemase mai devreme cu o saptamana, adica la 36 dupa UM.

#1604 2012-06-24 14:07:56

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

hello.

homeopatia trateaza orice orice ?
dermato ma intereseaza. nu mai scap de un afurisit de pitiriazis versicolor.

lore si pe mine m-a tinut spatele vreo zi dar a trecut de la sine.

lucky puss

e fqcut topicul pt lolli ca vreau si eu sa vad.

like smile  tarta vreau si euuu. mi-am propus sa fac de zmeura saptamana asta drool

#1605 2012-06-24 14:16:27

llollipop
Full member

aaaa, si eu care credeam ca nu vrea sa ne vada nimeni smile

#1606 2012-06-24 14:16:56

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

wave

Priga, Vlad face asa cand mananca banana.

Lucky, sper sa nu fie probleme cu puiul  par

Andreea, imi pare rau de catel....stiu cum e  supa

Astazi a fost horror la noi in bloc....exact deasupra noastra statea un vecin care era tot timpul beat. Nu vorbea cu nimeni, nu avea pe nimeni, nu avea serviciu, doar bea. De cateva zile nu-l mai vazuse nimeni. Vineri am auzit eu zgomot deasupra si de atunci nimic. Azi au venit politia, smurdul, pompierii si au intrat prin balcon. L-au gasit mort in casa.
De la faza asta am asa o stare aiurea  supa

#1607 2012-06-24 14:23:33

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Rrux, aiurea moment..tu mobilizeaza-te, ai destule motive sa fii vesela, trebuie sa fii pozitiva in gandire. kram
Cmin, pupici si de la noi! puss
Llolli, merg si eu la topic. hjarta

Ultima oara a fost editat de razu (2012-06-24 14:29:17)

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1608 2012-06-24 14:25:13

llollipop
Full member

Doamne fereste Rux brrr, te ia cu friguri cand auzi asa ceva.

eu ma pun la somn cu baietii mei ca dorm amandoi si eu bantui.

Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-06-24 14:30:38)

#1609 2012-06-24 14:30:59

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

rux sad si pe mine ma deprima chestiile astea zile bune.. s-a intamplat odata o chestie asemanatoare dar la blocul de vizavi, era un nene care statea mereu la balcon, il stiam din vedere. l-au gasit tot asa in casa mort. salvari, politii, televiziuni... sad asa nasol a fost..

#1610 2012-06-24 14:45:53

lucky777
Insomniac member

Dana, ce sa mai zic?! Mai mare aberatie nu cred ca puteau scrie. Auzi la ei, copii alaptati lipsiti de vitalitate. big_smile Pfui, ca-mi vine sa si rad.

Lili, ce-a trecut timpul!

Like, s-ar putea sa fie si de la tonele de fructe pe care le mananc. As prefera varianta asta. smile

Garga, macar bine ca ai reusit sa-i dai de capat problemei. Vei incerca la un mom dat sa reintroduci treptat lactatele? De la ce varsta se recomanda?

Adina, merita sa incerci cu homeopate. Nu ai nimic de pierdut.

Of, Rruxxy puss neplacuta situatie. Imi vine acum in minte o tampenie...(Doamne iarta-ma) macar ati scapat de vecinul betivan.

#1611 2012-06-24 14:48:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bubutadana a scris:

hello mamici puss
uitati ce gasesc scris intr-o revista:
"Medicii pediatrii recomanda vitaminele K, D si calciu sugarilor care, desi alimentati natural, nu iau in greutate si sunt lipsiti de vitalitate. [...] Bebelusii hraniti artificial, cu diverse formule de lapte de pe piata, nu au nevoie de suplimente nutritive, pentru ca laptele contine deja toate vitaminele si mineralele de care are nevoie un copil pentru a creste sanatos"
sunt eu nebuna sau ar trebui sa ma irite pe buna dreptate asemenea text?!
si nu, nu e reclama ascunsa la niciun lapte praf

BA DA, ESTE. numai ca o iau gradat, iti baga in cap intai ideea, apoi (peste 1-2 pagini? in nr urmator?) vine si reclama concreta bang
zi ce revista e, ca-i de reclamat la autoritati big_smile stiu eu o tanti dispusa sa o faca, deci baga mare

andreea grater nu stiam ca aveti caine... of grater

lucky, io nu cred ca tudi are intoleranta la lactoza... altceva il supra. daca avea, facea urat la lactate de mai demult

priga, eu nu stiu ce sa zic de scaunele alea...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1612 2012-06-24 14:51:14

lucky777
Insomniac member

Kata, daca toate noptile noastre nedormite/agitate sunt de la treaba asta?! sad Daca am fost io atat de toanta pana acum si nu mi-am dat seama? sad
Nici nu mai stiu ce sa cred.
Oare de unde sa incep cu analizatul?
Sa duc un coproparazitologic? Ce altceva pot sa fac in afara de a incepe un regim fara lactate?

#1613 2012-06-24 14:53:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pai eu te tot bazaiam si ziceai ca NU auzi gaze, Nu e balonat etc. daca era de la burta, iti dadeai seama, zic eu...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1614 2012-06-24 15:08:03

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

ziua buna

culcat pruncul si va citesc

kata mama mai ai putintel smile

andreea imi pare rau ptr cutut grater

referitor la buba pe langa ce a zis lucky , eu ii mai dau alternant cu pudra baneocin

noi cu caca suntem la extrema cealalta s escreme saracutul ca ma doare si pe mine grater

ma enerveaza vremea asta, sa fie racoare dar nu ploaie sad

ruxx groaznic

pe restul va pup...

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1615 2012-06-24 15:13:01

lucky777
Insomniac member

Am pus si noi 2-3 pozite. wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.