|
Nu esti logat.
Posibil sa fiu insarcinata?#1 2012-06-01 16:48:16
Posibil sa fiu insarcinata?Buna! Am o intrebare. Eu am de obicei CM de 21-24 zile. Ultima menstruatie am avut in data de 12 mai (prima zi de ciclu). Am facut sex neprotejat in data de 15 mai, deci a 4-a zi de ciclu. Dupa aia am sangerat inca foarte intens 2 zile si slab 1-2 zi. De obicei tine 7 zile menstra. Acuma inca am 2 zile pana cand sa-mi vina ciclul. Am dureri abdominale (dar am mereu) si ma dor sanii (dar ma dor inainte de fiecare menstruatie). Totusi stiind ca au trecut mai mult de 14 zile de la concactul cu risc am facut un test de sarcina, negativ. Eu stiam ca nu prea sunt sanse sa fiu insarcinata in timpul menstrei... Totusi... Credeti ca pot sa fiu insarcinata? Multumesc pt raspuns. Offline #2 2012-06-01 18:34:45
Re: Posibil sa fiu insarcinata?eu zic ca nu prea e posibil sa fii insarcinata, dar avand in vedere ca ai ciclul scurt si menstruatia te tine atatea zile, nu e cazul sa te bazezi ca "sexul in timpul menstruatiei e safe"... daca calculezi in ce zi ovulezi si iei in considerare si cat traiesc spermatozoizii in ultimele zi de menstruatie devein destul de riscant sexul neprotejat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|