|
Nu esti logat.
Cultura de col uterin#1 2012-06-02 14:24:33
cultura de col uterinbuna sunt noua pe acest site.am o problema si eram ca poate ma va ajuta cu o lamurire.Am fost la control la ginecolog si am facut si testu papa nicolau.Am fost la control din cauza durerilor foarte insuportabile din prima zi de mestruatie.Doctorita ma sfatuit sa fac si analizele la urina si un eco genital pana ies analizele la papanicolau.Leam facut la urina a iesyt bine si la eco genital mia gasyt infectie urinala.Mam prezentat la doctorita ginecolog cu rezultatele d la urina si eco, stiind ca trebuie sami zica si raspunsu la papanicolau.Acesta a iesyt 2 si cu precizarea ca am o bacterie pe care acesta analiza nu spune cum se numeste ca sa ma pot trata.ma programat sa fac analiza de cultura de col uterin pentru a afla cum se umeste bacteria.Intre timp iau pentru infectie urinala URICLAR SI PICATURI REMELIZ. Sunt programata pe data de 19 ptr analiza la col uterin.Intrebarea mea este cum se face aceasta analiza si este vorba de ceva grav...ce infecti iti descopera aceasta analiza.. multumesc mult Offline #2 2012-06-06 16:25:50
Re: cultura de col uterinnu e nimic grav. e o cultura din col care ne zice daca e vreo infectie si cu ce Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-06-18 19:28:59
Re: cultura de col uterinbuna ziua Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|