homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cultura de col uterin


#1 2012-06-02 14:24:33

mihaela_2380
Membru
Inregistrat: 2012-06-02
Mesaje: 1

cultura de col uterin

buna sunt noua pe acest site.am o problema si eram ca poate ma va ajuta cu o lamurire.Am fost la control la ginecolog si am facut si testu papa nicolau.Am fost la control din cauza durerilor foarte insuportabile din prima zi de mestruatie.Doctorita ma sfatuit sa fac si analizele la urina si un eco genital pana ies analizele la papanicolau.Leam facut la urina a iesyt bine si la eco genital mia gasyt infectie urinala.Mam prezentat la doctorita ginecolog cu rezultatele d la urina si eco, stiind ca trebuie sami zica si raspunsu la papanicolau.Acesta a iesyt 2 si cu precizarea ca am o bacterie pe care acesta analiza nu spune cum se numeste ca sa ma pot trata.ma programat sa fac analiza de cultura de col uterin pentru a afla cum se umeste bacteria.Intre timp iau pentru infectie urinala URICLAR SI PICATURI REMELIZ. Sunt programata pe data de 19 ptr analiza la col uterin.Intrebarea mea este cum se face aceasta analiza si este vorba de ceva grav...ce infecti iti descopera aceasta analiza.. multumesc mult

Offline

 #2 2012-06-06 16:25:50

doctoressa
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01
Mesaje: 20455

Re: cultura de col uterin

nu e nimic grav. e o cultura din col care ne zice daca e vreo infectie si cu ce


Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Offline

 

#3 2012-06-18 19:28:59

maria magdalena11
Membru
Inregistrat: 2012-06-18
Mesaje: 1

Re: cultura de col uterin

buna ziua
am pierdut o sarcina la 11 saptamani, cauza infectie cu e coli in colul uterin, am facut antibiograma sensibil l a gentamicina si cefiximum m-i sa prescris eficef de 200 mg timp de 5 zile, dupa 4 zile de tratament au inceput sa apara mici scurgeri maronii, care din zi in zi erau mai abundente nu foarte rau dar existau, dupa 2 zile am fost la control scurgerile devenise deja un maro-rosu si in cantitate ceva mai mare, in urma unei ecografii s-a constatat ca sarcina se oprise din evolutie deja de 2 zile, a trebuit sa fac intrerupere de sarcina, si m-i sa prescris din nou tratamentul cu eficef tot 5 zile.
V-as ruga daca se poate sa ma ajutati nu stiu ce sa cred, nu vreau sa cred ca voi scapa foarte greu de acest microb, si daca nu voi scapa si voi ramane din nou insarcinata la fel se va intampla?
Dupa acest tratament trebuie sa repet analizele la secretie si sper din tot sufletul sa nu al mai am
Ce credeti este bn ce fel de antibiotic am luat, credeti ca acest medicament a afectat intr-un fel sau altul sacrcina?din cauza antib.s-a intamplat asa sau intradevar din cauza acestui microb e coli?
Ce ma sfatuiti sa fac, sunt disperata este prima sarcina!!!!!! cum pot scapa de acest microb, chiar afecteaza atat de mult o sarcina?pt ca inainte de a ramane insarcina nu s-a manifestat deloc.
va multumesc din suflet astept rasp dumneavostra

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.