homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 75-110

#2072 2012-06-12 14:20:22

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 75

vai angel..groaznic..o sa iau si eu sa mi fac ceai de urzica

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2073 2012-06-12 14:21:23

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Angel, fix asta, face, asteapta sa ii cada munca din pom.... As pleca cateva zile daca as avea unde...dar nu vreau sa amarasc pe nimeni, mai ales pe bunica...saraca ne-a ajutat enorm si nu vreau sa stie ca avem probleme
Chiar m-a facut sa plang acum cu ce mi-a zis...din septembrie pana in aprilie am trait cu banii pe care i-am muncit eu in Italia...si reuseam sa platim si facturile si mancarea si alte lucruri elementare... iar el si-a gasit munca cu pliantele si a fost sa zic... de 15 ori la munca pana acum, unde statea cate 3 ore, exceptie fac 3 zile in care a stat cate 6 ore. La facultate nu s-a mai dus. Eu am stat acasa si m-am ocupat in mare de facultate, de licenta, mancare facuta zilnic. Ei, si pentru ca a fost el zilele alea la munca...acum mi-a zis ca el a muncit si eu am stat tot anul cu curul in sus neutral  dar a uitat ca ne-am intretinut tot anul pe banii munciti de mine ...m-au durut foarte tare vorbele lui

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2074 2012-06-12 14:23:14

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

elena daca la el sa imparti pliante si sa stai 3 ore e munca......imi pare rau sa zic dar lasa de dorit sad

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#2075 2012-06-12 14:24:04

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Diri e safnta dorinta ta,nu respectata. puss  puss

Ramonici  puss  puss

Angel se pare ca inca nu s-a inventat,crema anti soare pentru cap,si tot se pare ca pe mine ma bate repede. rotfl2  puss  puss

Elena vrei sa vii aici?Unde?La sigur?Ca servici ai asigurat?Doamne Ajuta sa fie asa cum vreti amandoi. puss  puss

Elena deobicei barbatii mai slabi(nu fizic binenteles),sunt obisnuiti sa dea vina pe femeie,si sa nu-si asume o responsabilitate de barbat,de stalp al casei,de viitor tata.Poate reusesti sa-mi schimbi. puss  puss

Angel mamaaaaa  wow  wow  wow  wow ce direct ai fost cu neamurile sotului.Vreau si eu "pale" ca ale tale,sa mi-o pun pe soacra mea la punct. rotfl2  rotfl2  rotfl2

Amalia  puss  puss

Elena cu cea mai mare placere te ajut,de vii aici,e de ajuns sa-mi zici cu ce te pot ajuta.

Noi am papat,al meu la somn, dumbom  dumbom iar va sforai diablo cred ca o sa ies pe balcon.Si eu aici cu voi.Pupiciiii

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#2076 2012-06-12 14:24:13

elena.plahatca
Addicted member

Ales, nu sta..merge si le pune in posta la blocuri

Ioana in Italia am vrea ca stim limba.

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-06-12 14:27:28)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Publicitate

loading...

#2077 2012-06-12 14:27:41

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

elena...offf! puss kram

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2078 2012-06-12 14:27:53

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

vezi elenus ca am dreptate, stiu prin ce treci, am patit-o si eu, dar eu l-am scuturat la timp si ai vazut acum ce barbat de casa am
pe cuvant, acum are asa multa tragere de inima, ca nici duminica nu sta, m-a tampit cat munceste lol si imi zic mereu ca eu sunt stalpul casei, ca el a fost moale si era sa ne piarda

ale fara suparare, dar eu am muncit maxim un an in toata casdnicia noastra , si asta nu ca nu as fi vrut , dar au fost situatiile de asa natura incat am avut de ales , sa muncesc sa am haine de firma sau sa stam pe salariul lui dar copilul meu sa aibe o mama prezenta
si nu regret alegerea, chiar daca nu o sa am o pensie , mor de foame si gata lol macar stiu ca am fetele crescute bine

ioana si cine te tine ? serios mai fetelor, voi de emanciparea femeii nu ati auzit ? rotfl

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2012-06-12 14:30:58)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2079 2012-06-12 14:28:34

betty200
Full member
Inregistrat: 2012-02-27

Angel - strasnica femeie esti!

#2080 2012-06-12 14:28:38

Ioana84
Insomniac member

Elena uite aseara vb cu moldoveanca mea din Roman,fata de 23 de ani ce serveste la masa.Ea vine aici sta numai sejurul de vara,si se intoarce la Roman.De aici ia 1400 de euro,cu masa si cazare inclusa in pret.Tu unde ai lucrat?Deci ai mai fost aici.Parerea mea e sa nu renuntati,la cica ar fi criza,criza asta e peste tot,si a fost pentru toti noi saraci,pentru parlamentari nu e criza.Am inteles ce munca a facut al tau,mai mult plimbareala.Vrei sa ma interesez aici?

#2081 2012-06-12 14:29:35

alesandra
Insomniac member

elena tot nu o consider o munca grea nu te supara pe mine,ca barbat trebuie sa faci mult mai mult

angel eu am spus ca nu as vrea sa fiu intretinuta dar nu m-am exprimat corect,daca as avea copii de crescut nici eu nu as munci si m-as ocupa de ei asa cum faci si tu.
eu zic ca m-as intoarce apoi la munca dar nu voi stii decat in acel moment la 2 ani ai copilului.

Ultima oara a fost editat de alesandra (2012-06-12 14:33:28)

#2082 2012-06-12 14:32:19

angel_sweety
Platinum member

bety chicot mersi

ioana , am uitat sa zic, frate-su acum , imi e cel mai bun aliat , mi-a zis ca femeie ca mine nu a mai intalnit, ca sunt data draca si ca nu se pune in fatza mea , mai bine imi devine prieten , om intelept ce sa zic rotfl

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2012-06-12 14:34:22)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2083 2012-06-12 14:35:28

Ioana84
Insomniac member

Elena al meu e aici din 1997,si eu din 2003.Am un vecin la mine pe straduta,e din Cluj,s-a rugat de Adi sa-i gaseasca niste cunostinte din Albania,ca sa-l ajute la munca.Are vreo 7 oameni la el in echipa,nu e pe santier,merg la comanda,ba la o usa,ba la legat lumina...dar uite ca omul ala pleaca la 7 si vine la 19,si cu altii dupa el.Daca mai are nevoie de personal,o sa vb cu el,dupa ce termin plaja si ma intorc la Forli.Nevasta sa are un loc unde calca la altii,si ea are vreo 2-3 fete.O sa ma interesez la ei.Ce altceva ai mai facut tu cand ai lucrat aici?

#2084 2012-06-12 14:35:58

elena.plahatca
Addicted member

Ioana am fost in Lavagna, langa Genova 2 veri la rand la o babuta, dar a murit recent...O spalam, ii spalam, calcam, gateam si faceam curatenie
Avand in vedere ca vreau sa mergem amandoi, vrem sa si stam amandoi...si nu ar merge faza cu cazarea si masa inclusa decat daca vom avea acelasi serviciu... Ca altfel, trebuie sa inchiriem o garsoniera ceva...
Unde am lucrat eu era cazarea si masa inclusa dar nu ma simteam deloc bine ca nu aveam libertate sa ies, nu puteam sa mananc ce vreau...etc

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-06-12 14:39:03)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2085 2012-06-12 14:38:25

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

gata,am revenit big_smile stau putin si apoi fug la dus.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2086 2012-06-12 14:40:51

angel_sweety
Platinum member

elena pai stati si voi un an asa, unul hais unul cea, si stangeti bani, porma va luati chirie impreuna
noi am stat unul fara altul 5 ani si uite ca nu am murit , iar acum am casuta mea cumparata nu inchiriata

#2087 2012-06-12 14:41:04

elena.plahatca
Addicted member

Ioana multumesc ca te oferi sa ne ajuti dar eu sunt ferm convinsa ca isi va gasi foarte repede ceva daca va vrea intr-adevar.
Acum sta si cauta de munca....mereu cauta numai dupa scandal.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2088 2012-06-12 14:44:25

alesandra
Insomniac member

elena dar de ce trebuie sa stati asa lipiti unu de altu,adica nu e asa usor nici in strainatate,poate sa pleca unul si apoi altul sau unu sa aiba cazare la el la servici si al doilea al el,macar un timp,pana va puneti un pic pe picioare

#2089 2012-06-12 14:47:14

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

neatza, fete dragi!!

pup pe toata lumea uite-asa!!! puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss , ca sa ma iertati ca iar am fugit cateva zile!

lavy puss  puss felicitari pentru sarcina! sa ai sarcina usoara si frumoasa pana la 40+. si eu te simt linistita si ma bucur tare pentru tine. pare rau de surioara ta supa dar poate ultimul FIV va fi cu noroc pentru ea. mult goodluck

serban, puss  puss te rog, schimba medicul. niciun medic nu are cum sa stie ca ai pierdut 4 sarcini uitandu-se la un echo. si nici cel dinainte cu duphastonul nu e bun. cauta un medic in care sa poti avea incredere si mai presus de toate, fa un beta! e sfant! si capul sus, orice-ar fi, ca viata ne invata sa traim cu ranile noastre, nu? applause si buga pentru cum privesti adoptia. ai un suflet bun

madle,  puss  puss pare tare rau pentru prietena ta. sper sa treaca repede peste depresie si sa revina cu forte proaspete

sonic, applause pentru analizele surioarei.  rugaciune sa fie bine si sa fie cu burtica in curand. Doamne-Doamne nu va va uita cu siguranta, doar ca are El socotelile Lui facute acolo si cand va veni momentul (dupa socotelile Lui)!  aaa! si un  applause sotului pentru pupicul de dimineata si ajutorul din bucatarie si applause si pentru tine ca esti o fata puternica. te admir, sa stii!

ramo,  aless, onu, tya, bety puss  puss

cristinica, place tare mult cum ai vb despre nunta voastra! applause important e ca veti fi sot si sotie! si capul sus! vine si bebe cat de curand

ioana, tare al tau cu recoltarea la spermograma  rotfl2  rotfl2 are dreptate omul! noi am dat 2000 de lei pe verighete anul trecut in toamna...ne-au placut si le-am luat chicot am zis ca astea le avem toata viata.... tu neaparat sa iti faci analizele pentru mutatii ca astea se pot mosteni genetic si e foarte posibil sa fi pierdut din cauza lor....te simt stresata si suparata, sper sa iti faca bine vacanta la mare

amliaa,  goodluck la cumparaturile de nunta! te-ai hotarat la o rochita, macar ca idee?? cumnateii mei si-au luat verighetele cu 1200 in primavara, sunt mai subtiri dar sunt frumoase....acum depinde ce o sa va placa si ce o sa va vina bine pe deget

buck,  puss  puss  lasa munca mai usor acum.

happy,  puss  puss draga mea, imi pare tare rau pentru rezultat supa ....eu rugaciune din tot sufletul sa se poata rezolva. si cred ca va fi bine in final! nu trebuie sa te sperii, trebuie sa va dati mana si sa treceti impreuna prin asta.  kram  kram imi pare rau ca treceti prin astfel de stari dar ma bucur ca ai ramas aici si ca fetele te ajuta cu sfaturi si incurajari

tizul meu cel ocupat,  puss  puss

elenuk, cum mai e pielea ta, ti-a trecut roseala? puss  puss  puss am fost si noi intr-un an la costinesti cu hidrobicicleta pana la epava si inapoi si cand am ajuns pe plaja eram ca doi raci fierti....tot cu iaurt am dat si ne-a mai trecut

storm, ce mai faci tu? te-ai reacomodat? mie place tare pitis wave am crescut cu radio 3 si am fost tare amarata cand a incetat sa mai fie

greeen, mika, almi, mayuk, diri, madu, time puss  puss

angelina,  applause inca odata, esti o femeie, mama si sotie de nota 11  teiubesc

am gatat si eu de citit.... rotfl  rotfl  rotfl si cred ca a trecut de mult dimineata

si va mai puss  puss odata pe toate

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#2090 2012-06-12 14:47:58

elena.plahatca
Addicted member

Angel,Ales eu zic ca nu avem de ce sa stam unul aici si unul acolo daca se poate sa plecam impreuna sa muncim in strainatate. Eu la master trebuie sa fiu prezenta doar in sesiuni, si daca as ramane in tara as pierde timpul aiurea tot semestrul... Asa, as putea cumva sa vin in sesiuni in tara...daca gasesc o munca mai flexibila...eventual sa aleg sa am acele zile de vacanta pe care le poti avea intr-un an, in perioada sesiunilor...
Apropo...acum sotul cauta pe internet joburi in Italia, joburi in care se cauta straini, si a gasit job in care se cauta cuplu-la o brutarie, la framantat paine..si le dadeau cazare si masa..dar plecarea ar fi intr-o saptamana si eu am licenta.....dar ideea e ca daca am cauta in fiecare zi am gasi.

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-06-12 14:50:53)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.