homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Soarele si tenul

#1 2012-06-04 10:05:30

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

soarele si tenul

Buna,
am si eu o mare problema: a inceput acum 2 ani de 1 mai cand am mers la mare..
am facut o intoleranta la soare, mi-au iesit pe fata si pe gat(decolteu) brobonele micute, ca niste cosuri mici albe, cu lichid, si uscate asa cand ating zona..
anul trecut la fel, abia am putut sa stau 3 zile la mare - numai sub umbrela bineinteles;
si acum din nou..
sambata am iesit sa joc tenis 1 h..am jucat cu spatele la soare; dar tot..bubite pe toata fata, in special pe barbie
am fost la 3 dr dermato pana acum:
1. m-a iritat barba (cu mana pe inima spun ca nu este asa)
2. e doar un exces de sebun, si mi-a dat ceva pentru cosuri:))
3. alergie la soare (si tind sa cred ca asta este). dar ce sa fac?? mi-a spus sa-mi caut o crema de fata cu spf 50 care sa mi se potriveasca - mi s-a recomandat o crema atunci dar era in jur de 150 lei - si mica de 15 ml......
??
cum sa scap de problema asta??
Nu vreau sa merg la mare sa stau numai in soare, dar e groaznic sa iesi la un tenis si sa faci iar alergia grater

#2 2012-06-04 10:43:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: soarele si tenul

pentru inceput eu zic sa folosesti crema cu SPF 50 si sa vezi cum e... pare intr-adevar alergie la soare

#3 2012-06-04 11:12:38

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Re: soarele si tenul

Multumesc, Heimdall..folosesc crema cu spf 50..si nu ies din casa fara fond de ten, si chiar protejeaza tenul; dar intr-adevar acum la tenis nu m-am dat cu fond de ten, cu crema da, si iata ce am patit din nou sad
as vrea sa elimin de tot chestia asta..nu stiu..in timp, cumva..
pff:(

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.