homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chiar sa fi ramas din prima??:O

#1 2012-06-04 18:26:10

totolina
New member
Inregistrat: 2012-05-04

chiar sa fi ramas din prima??:O

Hello!Eu si logodnicul ne-am hotarat sa renuntam la ac-uri si sa incercam si noi pentru un bebe...
Ultimul meu ciclu a fost sangerarea de privatie din 3 mai care a durat 3 zile dupa care  am avut multiple contacte neprotejate pana in data de 13 mai cand am plecat din tara din nou....cam la urmatoarea saptamana am inceput sa am dureri de sani insuportabile...sanii sunt foarte moi..si areolele mamare si sfarcurile umflate...am  greturi...date de mirosuri de mancare..dar nu am vomat niciodata..si suntin special seara...sau dupa ce mananc ceva ce poftesc foarte rau mi se face un pic greata...prietenamea zice ca am devenit cam morocanoasa din orice si intradevar am inceput sa plang cand ma enervez...dorm foarte mult si ametesc cand ma ridic...desi asta nu mi se intampla in mod normal
chestia e ca am facut un test pe 31 mai...numark se numea...a iesit negativ...asa ca il cam asteptam pe mos craciun in data de 2..eu avand ciclul foarte regulat inainte de ac...si inca nu a venit si nici nu da semne ca ar veni...in schimb am inceput de vreo 3-4 zile sa ma trzesc in mijlocul noptii sa mananc caci altfel ma doare stomacul...
cam cand ar trebui sa repet testul...sa am un rezultat concludent?
voi ce parere aveti?

credeti ca o sa iasa cu ochi urmatorul?
adik ma astept sa raman din mai multe incercari nu sunt asdaoptimista ca de la prima dsa si iasa..credeti ca imi intarzie de la renuntarea la ac..si celelate simptome adiacente tot de la renuntarea la ac pot fi?

Ultima oara a fost editat de totolina (2012-06-04 18:28:11)

#2 2012-06-04 18:32:03

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: chiar sa fi ramas din prima??:O

poate intarzia de la AC. de simptome nu stiu ce sa spun, oricum ar fi cam devreme pentru ele. bineinteles ca poate fi si sarcina.
test poti face oricand, cu ce frecventa doresti. e greu de spus cand ai ovulat sau daca ai ovulat dat fiind ca abia ai oprit AC.
nu-ti ramane decat sa faci din cand in cand cate un test, daca nu apare menstra. bafta  goodluck

#3 2012-06-04 19:47:09

totolina
New member
Inregistrat: 2012-05-04

multumescsper safie ar fi o surpriza placuta rugaciune  bebic ...am facut un calcultotusipe net si daca ar fi arputea fi cam in 3 saptamani o sarcina..noi oricum lucram incontinuare cand vine motanul in tara.....amnticonceptionalele leam luat doar 3luni...are vreo relevanta?

Ultima oara a fost editat de totolina (2012-06-04 19:48:16)

#4 2012-06-04 20:16:14

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nu prea are relevanta. greu de spus cum va reactiona corpul dupa oprirea administrarii.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.