|
Nu esti logat.
Suntem de 4 luni impreuna si nu vrea sa facem sex-2#20 2012-06-23 20:46:45
Re: Suntem de 4 luni impreuna si nu vrea sa facem sexeu zic ca va agitati cam mult si va dati cu presupusul, poate s-a saturat de sex, poate chiar inseala, nu putem acum sa incepem sa ne certam si sa ne luam unii de altii din niste presupuneri. Ultima oara a fost editat de coraline (2012-06-23 20:47:16) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #21 2012-06-24 11:49:02
Re: Suntem de 4 luni impreuna si nu vrea sa facem sexnu imi dau cu parerea in privinta faptului ca nu vrea sa faca sex cu tine, sub acest aspect sunt multe de spus si sunt mult prea putine date pentru a aborda subiectul. Dar in legatura cu faptul ca nu se schimba cu tine in camera, personal nu mi se pare ceva iesit din comun, mai ales ca si eu sunt una dintre acele persoane care nu se schimba de fata cu nimeni. Si ca sa intelegi mai bine pot sa iti dau exemplu relatia actuala in care sunt de aproape 6 ani si in tot acest timp nu m-am schimbat niciodata in fata partenerului, desi sa umblu goala sau aproape goala in fata partenerului nu imi creaza nici un disconfort. Offline #22 2012-06-24 11:54:10
Re: Suntem de 4 luni impreuna si nu vrea sa facem sexCorn, nu inteleg care e faza cu schimbatul? Din moment ce nu ai jena sa umbli goala sau aproape goala, de ce ti-e jena sa te schimbi de fata cu el?? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #23 2012-06-24 12:33:28
Re: Suntem de 4 luni impreuna si nu vrea sa facem sexnu e vorba de jena sa ma schimb in fata lui, pur si simplu asa procedez. Offline #24 2012-06-24 14:29:09
Re: Suntem de 4 luni impreuna si nu vrea sa facem sexCorn, si mi se par normal, intr un fel sa nu te schimbi de fata cu partenerul in cazul femeilor, si nici al barbatilor...nu stiu cum sa zic..pai daca ne si schimbam de fata cu ei..unde mai ramane misterul partenerului..si cred ca e mai atragator sa nu te schimbi cu el in camera..nu mereu macar..o femeie trebuie sa si pastreze putin misterul si secretele..e ceva ce tine de intimitate..parerea mea.. "Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric." Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill Offline Publicitateloading...
#25 2012-07-20 01:42:56
Re: Suntem de 4 luni impreuna si nu vrea sa facem sexsincer nu stiu ce sa zic acum ma dau si eu cu parerea si ma pun in situatia fetei. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|