|
Nu esti logat.
Pastila uitata:((((#1 2012-06-16 10:42:33
pastila uitata:((((Buna ziua! Offline #2 2012-06-16 19:29:45
Re: pastila uitata:((((da, ia pastila de a doua zi, poti lua postinor 2 care are doua pastile sau escapelle care e doza unica. Offline #3 2012-06-18 00:07:46
Re: pastila uitata:((((As avea si eu o intrebare daca se poate. Luna trecuta am inceput sa iau si eu Microgynon si am uitat sa iau pastila cu numarul 18, dupa care restul le-am luat in continuare, timp in care nu am avut contact sexual neprotejat. Am facut pauza de 7 zile iar dupa 4 pastilute luate am vut contact neprotejat. Oare e nevoie de contraceptie de urgenta? Astept un raspuns...multumesc anticipat. Offline #4 2012-06-18 00:25:35
Re: pastila uitata:((((ioana, din pacate nu erai protejata la acel contact, din cauza ca nu ai apucat sa inghiti 7 pastile pana la instalarea pauzei sau 7 pastile din folia noua. Deci contactul avut a fost cam cu risc. Nu vreau sa te sfatuiesc sa iei sau sa nu iei pastila, sa ai in vedere insa ca ai avut un contact cu risc; pot doar sa iti spun ca eu una, daca as fi in locul tau, cel mai probabil as lua-o ( cu toate ca pastila de a 2-a zi + ac-uri nu sunt o combinatie prea ok din punctul de vedere al cantitatii de hormoni ), dar bine ar fi sa mai astepti si alte pareri. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2012-06-18 00:31:09
Re: pastila uitata:((((Imi e cam teama si sa mai astept...deja sunt 24 de ore de la acel contact si din cate stiu eu cu cat e luata mai repede pastila de a doua zi cu atat efectul este mai sigur. La ce reactii adverse ar trebui sa ma astept de la aceasta combinatie? Multumesc Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|