|
Nu esti logat.
?nt?rzierea menstruaţiei#1 2012-06-16 11:06:15
?nt?rzierea menstruaţieiBună ziua aș dori să știu dacă pot ?nt?rzia menstruația cu anticoncepționale fără probleme majore. Menționez că am 36 de ani și sunt fumătoare. am luat timp de 5 ani Rigevidon ?nainte de a naște adică acum 8 ani. De atunci nu am folosit dec?t 3 luni inelul Nuva Ring care mi-a fost recomandat de ginecolog pentru ameliorarea durerilor (suspecta endometrioză). La Rigevidon nu am avut nici o reacție și nici o problemă , dar c?nd am folosit inelul am avut aritmii prima săptăm?nă. Trebuie să plec ?n concediu o săptăm?nă la mare şi o să-mi vină ciclul iar eu aş dori să-l ?nt?rzii o săptăm?nă. Aş putea lua Rigevidon? Offline #2 2012-06-16 11:24:07
Re: ?nt?rzierea menstruaţieiAm nevoie de un răspuns rapid. Mă poate ajuta cineva? Offline #3 2012-06-16 19:38:11
Re: ?nt?rzierea menstruaţieicel mai bine e sa discuti cu un medic de planning, e posibil ca rigevidon sa nu mai fie potrivite pt tine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|