|
Nu esti logat.
Oare sunt insarcinata???#1 2012-06-16 12:35:15
oare sunt insarcinata???daca eram in perioada fertila si prietenul meu si a introdus degetul in vaginul meu dupa ce a ejaculat s a sters pe degete si dupa 5 minute mi l a bagat ce sanse sunt sa raman insarcinata??si dupa toata patania asta a 2 a zi am inceput sa urinez des si ma doare un pic in partea de jos am si senztie de balonare in interior poate fi vorba de sarcina?? Offline #2 2012-06-16 12:44:34
Re: oare sunt insarcinata???teoretic nu, practic.... Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #3 2012-06-16 13:14:06
Re: oare sunt insarcinata???nici o sansa, dar probabil pe degetul ala erau multi microbi, de unde si simptomele pe care le ai; spermatozoizii mor in contact cu aerul/apa, in plus, in modul asta, nu aveau cum sa ajunga in trompele uterine ca sa fecundeze eventualul ovul (asta bineinteles presupunand ca respectivul contact de dinainte a fost protejat) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|