homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog mult, ajutati-ma!

#1 2012-06-16 16:21:35

Kitty_Cry
New member
Inregistrat: 2006-09-29

Va rog mult, ajutati-ma!

Buna , postez cu mare speranta in obtinerea unui sfat bun si prietenesc din partea unor persoanel care pot vedea pbl mea cu alti ochi.
Sunt depresiva si nu mai incredere in mine aproape deloc, asta de aproape 2 ani de cand am adus pe lume un ingeras scump.Relatia mea cu tatal sau nu a fost roz tot timpul, am avut destule pbl de-a lungul celor 5 ani de cand am hotarat sa ne facem o viata impreuna.Cu toate acestea, l-am iubit si l-am respectat pe acest barbat care a devenit universul meu. Centrul acestui univers este in momentul de fata, ingerasul nostru.

Ultima oara a fost editat de Kitty_Cry (2012-06-21 13:47:27)

Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!!

#2 2012-06-16 16:44:17

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Va rog mult, ajutati-ma!

eu atat am de spus la acest caz deoarece pentru mine este mai mult decat evident:

1. Tu nu vezi de nas ce se petrece in fata.
2. Ce relatie de serviciu trebuie sa ai (coleg+colega) ca , colega sa ti se adreseze cu aceste cuvinte dulci gen:puiu si bucuruza ... adica ma refer ca este o relatie mai mult decat colegi de serviciu si o relatie de sefa>angajat ... eu nu as vrea sa te influentez in vreo parte sau in alta doar sa judeci corect ... si sa cantaresti corect faptele (daca au existat) ceea ce ai tu pana in momentul acest sunt 2 mesaje zic eu foarte dubioase chiar mai mult de atat si acest prea mult timp petrecut cu sefa lui excesiv de mult daca tu spui ca si cand vine acasa vorbeste cu ea la telefon.PROBLEMELE DE SERVIUCIU LE LASI LA SERVICIU ... eu asa gandesc.Mult bafta iti doresc si sanatatea la copilas.

Tot ce am scris mai sus e doar parerea mea ... asteapta si alte pareri.

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-16 16:44:45)

#3 2012-06-16 18:40:04

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Depinde doar de ce poti tu sa faci. Nu poate nimeni din exterior sa iti spuna cum sa faci. Eu de exemplu l as confrunta cu mesajele si as pleca de acasa, nu am nevoie de un bărbat care sa mă insele. Daca ii lipseste ceva in relație sa spuna sa vorbească c de aia are gura si e om si are creier si g?ndește. Daca preferA sa se duca la alta, apoi drum bun ca nu tinem oameni langa noi cu forța. Dar poate tu esti dispusă sa accepti aventurile si scaparile lui din motivele tale personale. Si atunci tu faci cum simti tu, il ierti treci peste, te g?ndești ca e om bun muncitor, etc. Ce simti tu despre ell. Doar tu sti ce poti accepta ca n are nimeni niciun drept sa iti spuna părăseste-o ca nu e normal sau Iarta-l ca aveți un copil ?mpreuna sau mai stiu eu ce variante. Faptele sunt clare. Te inseala. Are o relație nepotrivita cu șefa lui. Acum răm?ne de vazut daca tu poti accepta asta sau nu.. Daca poti trece peste asta sau nu..  Dar situația ta nu o stie nimeni si nimeni n a trăit ce ai trăit tu.. Deci nu poate nimeni sa iti spuna ce sa faci. Tu ce ai vrea sa faci? Ce simti in sufletul tau s faci?

#4 2012-06-16 19:16:05

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Din pacate la tine e o situatie foarte complicata datorita faptului ca aveti un copil impreuna si pentru ca stati la parintii lui. Ar fi foarte ok daca ai avea ceva al tau sau daca ai putea sa mergi la parintii tai insa asa e de inteles ca nu prea ai incontro deocamdata. Asta nu inseamna ca e normal ce se intampla. Evident, mesajele respective nu se practica intre colegi. Atunci trebuia sa il "ataci" pe toate partile sa vezi ce explicatie "logica" ar fi gasit pentru apelativele respective. Tu spui ca si in trecut ai avut certitudinea ca te inseala insa ai trecut peste pentru ca el nu ti-a confirmat asta. Poate atunci era cazul sa-ti pui un mare semn de intrebare inainte sa faci un copil cu el. Nu te judec insa in situatia asta nu esti singurul vinovat (asta daca te inseala) avand in vedere ca tu stii ca a mai avut tentative si ai trecut peste el. Multi barbati lucreaza foarte multa insa tocmai cand ai putinul timp liber pentru familie esti 100% dedicat acolo si incerci sa recuperezi, sa te comporti okey...nu sa lasi loc de suspiciuni. Numai el stie daca are vreo relatie cu sefa lui dar e pacat ca aveti un copilas impreuna care nu merita ce se intampla. Nu stiu cat e de intors foaia si facut sa lupte pentru tine...daca el are tendinte de a se comporta asa, de a cauta in alta parte cand acasa are o femeie care e trup si suflet pentru el...Pur si simplu nu e corect ca unul sa faca totul pentru o relatie si celalat sa o arda cu altele. Daca tot nu practicam monogamia atunci sa nu o practicam amandoi. Daca eu te iubesc si imi vad de treaba mea nu e suficienta scuza ca asa sunt barbatii...inseala ca sta in natura lor. Nu, astea sunt explicatiile bunicilor si strabunicilor care-si cautau si ele o metoda de coping in fata adulterului barbatului. Incearca sa te sfatuiesti si tu cu cineva mai apropiat, care va cunoaste, va cunoaste situatia...eventual cu mama ta daca ai o relatie buna, cu sora ta....cu o prietena...cu el  neutral

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2012-06-16 19:17:38)

#5 2012-06-16 20:52:21

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Kitty, esti o persoana deosebita, te gandesti cum sa iei o decizie corecta atat pentru tine cat si pentru el, cel care isi distruge casnicia si familia frumoasa pe care ar putea sa o aiba, daca ar vrea... Te felicit pentru asta!
Iar acum, sfatul meu: Gandeste-te bine la VIITORUL COPILULUI VOSTRU SI LA TINE! Gandeste-te si pune in balanta: ce e mai bine pentru el, sa aiba o mama deprimata, mereu nefericita, drept exemplu, si un tata care isi traieste viata avand aventuri cu fel si fel de femei, sau parinti despartiti dar fericiti, fiecare cu viata lui?
Discuta SERIOS cu sotul tau aspectul asta!!! Pune-l in tema, si luati hotararea cea mai buna pentru fiecare dintre voi si pentru copilul vostru! Ori faceti amandoi un efort si salvati ceea ce este de salvat, ori fiecare pe drumul lui. Daca tu nu esti ok cu tine si cu viata ta, nu o sa poti oferi suport emotional si stabilitate unui copil, iar el are foarte mare nevoie de asta ca sa se dezvolte fumos si echilibrat.
Decizia va apartine! Numai bine va doresc.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#6 2012-06-16 21:01:39

AciDulaSs
Banat

cred ca aici se potriveste asta: "niciodata nu stii sa apreciezi ce`ai avut decat in cazul in care pierzi acel ceva"  ...... fie ca e lucru , fie ca e o persoana.

#7 2012-06-16 21:20:58

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Kitty, eu cred ca tu ai facut destule, poate prea multe. Cuplul trebuie sa stea singur, nici cu ai tai nici cu ai lui. Tu totusi ai facut "sacrificiul" de a incerca sa stai cu ai lui cu toate ca asta te face sa suferi in fiecare zi. Ai incercat, nu ti se poate reprosa nimic. Din pacate unii barbati vor fi mereu copilasii mamei si e foarte greu sa te lupti cu asta. Opiniile parintilor sunt demne de luat in calcul insa atunci cand ti se dicteaza si tu executi sau atunci cand tu nu poti sa-ti cresti in felul tau copilul pentru ca intervine soacra asta e prea mult. Orice ar fi, oricum ati solutiona problema si daca reusiti sa o rezolvati primul lucru ar fi sa va mutati de acolo, atat pentru binele tau si implicit al copilului cat si pentru relatia voastra. Chiar daca iti va fi mai greu cu copilul macar vei fi linistita.

#8 2012-06-16 22:10:22

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

Si daca el are relatia cu domna aia ca ei ii s-a pus pata pe el,si il santajeaza iar el nu vrea sa renunte la servici? Mai ales ca nu a fost asa de la inceput... poate chiar vrea sa nu ramana fara servici ca te dezamageste pe tine si paritii lui daca se consulta mult cu ei
Poate a intrat intr-un cerc vicios din care nu poate scapa.

#9 2012-06-16 22:28:04

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Scopul tau, de acum inainte, nu este sa diseci minutios toate maruntisurile dintre ei doi, ci sa cauti sa-l atragi, din nou, catre tine.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#10 2012-06-17 00:36:28

my_aa
Insomniac member

Draga mea, nu te supara, dar iti cam meriti soarta. Tu stiai ce fel de om este sotul tau si ai ales sa te casatoresti cu el si sa ai un copil! Acum suporta.
Ce barbat e cel care nu e capabil sa aiba grija de familia si de copilul lui?! El e copilul lui mama, are nevasta, are copil, dar asculta ce spune mamica si taticul lui, sa nu cumva sa ii supere, daca te jigneste pe tine careva, sa nu bagi in seama ca era vorba de o gluma, el e ocupat sa isi trimita mesaje cu toate cur***e, n-are timp sa iasa la plimbare cu nevasta si cu copilul, si cu toate astea, el e o victima! Hai nu zau................
Daca tu alegi sa il iubesti, iubeste-l asa cum e in realitate, nu cum vrei tu sa il vezi!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#11 2012-06-17 00:53:34

AciDulaSs
Banat

my_aa vezi ca nu sunt casatoriti cei doi.

#12 2012-06-17 01:28:43

my_aa
Insomniac member

Da, asa este. Am recitit. Kitti, de ce nu ti-a propus sa va casatoriti?

#13 2012-06-17 02:03:36

AciDulaSs
Banat

lol hai mah ce sunt cu intrebarile astea smile crezi ca daca erau casatoriti se schimba situatia ? wink fii serioasa.

#14 2012-06-17 11:05:39

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu nu inteleg cum pot unii sa faca copii neavand o casa in care sa stea doar ei cu copiii, proprietate personala, inchiriata, nu conteaza .... in fine, e doar ceva ce pur si simplu depaseste capacitatea mea de intelegere!

cred ca principala problema la voi e ca stati la gramada cu parintii lui. eu nu stiu cum rezisti, eu nici cu ai mei nu mai pot sta d-apoi cu parintii unui tip, mi-as lua campii!

in al doilea rand, tu nu lucrezi? ce faci toata ziua cand inteleg ca nici in treburile casei nu prea poti sa te implici?

in al treilea rand, cum poti sa nu ai prieteni? yikes hmm

mie astea mi se par problemele tale, ca se duce iubitul tau cu aia prin delegatii si cine stie ce face sunt doar speculatiile tale bazate pe niste mesaje pe care le-ai citit si care, din punctul meu de vedere cel putin, nu sunt neaparat dovezi de infidelitate.....eu in locul tau m-as gandi putin mai mult la mine si la ce fac eu cu viata mea in loc sa ma agat de un barbat!

Ultima oara a fost editat de dea_di (2012-06-17 11:06:40)

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#15 2012-06-17 11:59:47

AciDulaSs
Banat

dea_di eu cred ca tu nu prea intelegi multe in viata ... fa o statistica la nivel de Romania sa vezi cate cupluri traiesc cu parintii in casa sau cate persoane traiesc cu parintii in casa/apartament ... eu cred ca statistica e favorabila celor care inca stau cu parintii in casa ... si de chirie nu stiu daca se pune problema pentru ca sunt bani pe care ii dai in loc sa il salvezi stand cu parintii acasa ... nu stiu daca e o solutie ... dar e o solutie economica favorabila celor care stau ... eu mai mult m`as intreba de ce nu se inteleg parintii baiatului asa de bine cu Kitty_cry decat sa ma intreb de ce locuiesc cu ei ... care intrebare ti se pare mai relevanta ?

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-17 12:06:16)

#16 2012-06-17 12:07:45

AciDulaSs
Banat

cum adica l`ai furat pe baiat de pe bancile facultatii ? ... adica nu si`a mai putut continua studiile ? ... el era un student de 10 ?

#17 2012-06-17 13:07:58

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

kitty, primul lucru ce-mi vine mie in minte: de unde ai atata forta sa faci fata de una singura? pt ca da, esti singura in tot:
in educatia copilului (ca se baga bunicii ca musca in lapte si se iau de tine ca nu stiu ce nu faci bine nu inseamna deloc ca ofera ajutor)
in relatia cu iubitul tau (pleaca des cu serviciul, iar cand vine e ca si cum n-ar fi...ok, e obosit, e normal, se intelege, dar nu de fiecare data)
in relatia cu parintii lui (ai facut si faci in continuare ce tine de tine sa va intelegeti - e clar ca nu merge si ai avea nevoie de sprijinul lui, sprijin ce lipseste cu desavarsire).

eu i-as intreba pe bunici: cum sa nu duci copilul la gradinita? da, au trait alte vremuri si multe s-au schimbat de cand aveau ei copii de 4 ani, dar baiatul tau nu are de ce sa suporte consecintele educatiei si parerii lor invechite. copilul trebuie sa socializeze! mai sunt unii care nu-si dau copiii la gradinita ca "nu si-au trait copilaria inca". copilaria lor nu inseamna stat acasa si jucat cu mama si tata. sunt fiinte sociale, indiferent de varsta pe care o au, trebuie sa fie cu altii de varsta lor. si da, du-l la gradinita la microbi. maica-mea nu lasa pe nimeni sa ma atinga atunci cand eram mica si dezinfecta absolut toate lucrurile cu care intram in contact. rezultatul? s-a dus naiba intarirea sistemului meu imunitar si acum trag de alergii de-mi vine sa-mi iau campii.

revin cu alta intrebare: cat timp crezi ca ai mai putea s-o tii asa? oricat de sigur ai fi pe tine si oricata incredere ai avea, cand auzi numai reprosuri, cand n-ai pe cineva pe care sa te bazezi, cand esti singur, n-ai cum sa rezisti la infinit.
ai spus ca vezi ca pe copil il afecteaza situatia. sigur ca-l afecteaza pt ca simte! nu trebuie sa ai prea multi ani ca sa-ti dai seama cand ceva nu e bine. si te-as mai intreba: merita? sa sacrifici clipe frumoase pe care le-ai putea avea alaturi de copil pt ca te gandesti cum sa "repari" relatia? merita sa sacrifici fericirea copilului tau (pt ca fericirea ta e si a lui, iar acum tu numai fericita nu esti) pt un barbat pe care nu-l intereseaza? pt un barbat ce nu-ti ia apararea? pt unul ce prefera confortul de la mamica de acasa in locul intimitatii si bunastarii voastre?

bebe V., soarele si luna

#18 2012-06-17 14:13:37

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

AciDulaSs, multumesc pentru informatii, cunosc statisticile! deci inteleg si eu niste lucruri in viata wow lol wink

bineinteles ca daca parintii mei s-ar hotari sa vina in bucuresti as fi nevoita sa stau cu ei in apartamentul asta care este al lor, pentru ca nu imi permit sa stau cu chirie, cel putin nu singura! dar as putea sa ma mut cu chirie cu cineva si atunci m-as descurca in conditiile in care muncesc si munceste si colegul sau colega de apartament. de asta am si intrebat-o daca munceste, pentru ca poate in felul asta nu doar s-ar simti si ea utila in viata asta, ci ar fi si o sursa de venit in plus cu care le-ar fi mai usor sa se mute singuri.

asta pentru ca eu personal, si aici te rog sa nu ma iei cu statistici ca, din nou, le cunosc si ma intriga la culme, nu as sta cu iubitul si cu parintii (ai mei sau ai lui) in aceeasi casa nici batuta! prefer sa renunt la relatie pentru ca in opinia mea oricum e compromisa din start in conditiile astea. ma bazez pe o gramada de exemple din jurul meu de relatii esuate din cauza asta si, de asemenea, pe educatia primita de la parintii mei care sunt si ei impotriva acestui lucru.

mi se pare mult mai relevanta a doua intrebare dat fiind ca pentru mine prima este o intrebare retorica. mie mi se pare normal sa nu te intelegi cu socrii atata timp cat locuiesti in aceeasi casa cu ei, cum sa te intelegi cand nu mai are nimeni intimitate si cand vorbim de generatii diferite, pana la urma....?

poate nevoia mea de intimitate o fi mai pronuntata decat a altora, poate unora le-o fi placand sa stea la gramada cu tot neamul, eu stiu.....

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#19 2012-06-17 15:56:36

my_aa
Insomniac member

AciDulaSs a scris:

lol hai mah ce sunt cu intrebarile astea smile crezi ca daca erau casatoriti se schimba situatia ? wink fii serioasa.

lol mah nu ai inteles ce am vrut sa spun lol. Ideea e ca putea sa isi dea seama de atunci ca nu e sigur ca vrea o familie cu ea. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.