homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

TIROIDA ??

#1 2012-06-16 21:19:02

bobdemazarel
New member
Inregistrat: 2012-05-03

TIROIDA ??

Stiti cumva daca nodulii, chisturile tiroidiene se simt ca un fel de umflatura?

Mie in partea stanga a gatului, in perioadele de stres simt ca mi se umfla ceva, nu e palpabil nimic, nu se vede nimic...e pur si simplu o senzatie ca e ceva umflat acolo. Si-mi simt gatul acolo ca si cum ar fi usor amortit..... supa
Prima data am simtit asta anul trecut dupa o perioada in care am dormit cu o perna mai tare. Apoi, anul asta....iarasi desi dor pe perna adecvata.

Mi-am masat gatul cu diclofenac ultima oara si culmea a disparut senzatia aia. Ar putea fi totusi probl. cu glanda tiroida? Am si programare la endo. pt egografie.

...pacea e mai buna decat dreptatea...

#2 2012-06-28 11:39:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: TIROIDA ??

cred ca intre timp ai fost la endocrinolog si esti lamurita deja

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-06-28 12:47:20

bobdemazarel
New member
Inregistrat: 2012-05-03

Re: TIROIDA ??

Multumesc doctoressa, da, intre timp m-am lamurit.
Mi-a recomandat analiza pt. PTH, calciu ionic+seric si magneziu...au iesit toate in limite.
Iar la ecografia tiroidei s-au vazut doar niste microchiste sub 3 mm diam. si o minima adenopatie latero-cervicala stg. Diagnostic: gusa micronodulara.

Cat despre durerea accea de gat, Doamne'Ti multumesc, a disparut de mult.

...pacea e mai buna decat dreptatea...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.