homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ovulele cu propolis

#1 2012-06-16 23:00:33

ochi de stele
Full member
Inregistrat: 2012-06-16

ovulele cu propolis

va

#2 2012-06-16 23:16:43

ochi de stele
Full member

Re: ovulele cu propolis

am o nelamurire... am fost la ginecolog si a descoperit ca am colul uterin umflat si cu rani. pentru asta mi-a prescris tartament de 10 zile  o data pe luna timp de 3 luni cu ovule cu propolis. Mi-a explicat ca daca nu fac tratamentul cum trebuie nu o sa se vindece ranile....  Trebuie sa imi pun 2 ovule in fiecare seara inainte de culcare si trebuie sa le introduc pana la capatul vaginului... si nu stiu daca este ceva la farmacie care m-ar putea ajuta, deoarece cu degetul nu cred ca ajung pana acolo. In plus a spus ca trebuie sa imi pun un fel de "dop" din pansament ca sa nu curga ovulele pe timp de noapte si zi  ( a zis ca nu am de ce sa le las sa curga ca sa ma spal pt ca nu am nici o ciuperca sau ceva de genul, ma rog). In fiecare seara trebuie sa introduc alte 2 ovule si sa schimb pansamentul  si tot asa timp de 10 zile.... are cineva idee cum sa fac cu acel asa zis dop???? trebuie sa incep seara asta tratamentul si nu stiu cum sa fac. ( abia miercuri o pot suna pe doctorita mea sad)

Ultima oara a fost editat de ochi de stele (2012-06-16 23:24:41)

#3 2012-06-17 10:15:45

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ajungi cu degetul, mai ales daca ai si 2 ovule de introdus o data; cat despre dop, nu stiu ce sa spun... majoritatea ovulelor se scurg, dar nu atat de tare; in plus, trebuie sa se curete cat de cat vaginul inainte sa introduci alte ovule, altfel faci acolo "colectie" de ovule proaspete amestecate cu resturi de ovule topite; mna, in fine... tai o bucata de tifon/pansament steril si il infasori pana obtii un ob in miniatura smile cam ala e tot dopul.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#4 2012-06-17 12:33:48

ochi de stele
Full member

multumesc Yoyolina!  asa am facut aseara si m-a cam incomodat... cat despre faptul ca trebuie sa se curete, m-am gandit si eu. Da d-na doctor a zis ca trebbuie sa fie mereu plin acolo ca sa se cicatrizeze ranile neutral . eu am sa fac cum a zis ea....sper doar sa fac bine puss

#5 2012-06-17 18:10:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu as pune doar protej-slip si gata... nu poti sta la infinit cu ovulele in vagin, trebuie sa se mai si scurga

Publicitate

loading...

#6 2012-06-17 19:01:28

ochi de stele
Full member

da heimdall... asa am si facut.. ca dopul ala e incomod tare si mi-e frica sa nu fac vreo iritatie. dupa aia mai am de tratat si iritatia.  e normal sa se scurga, dar dr ginecolog a mea e si a unei prietene. Si ei i-a recomandat la fel. Sa puna dop wink).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.