|
Nu esti logat.
Nelamuriri cu Nuvaring#1 2012-06-18 03:43:34
Nelamuriri cu NuvaringBuna seara. De cur?nd mi-am ?nceput viaţa sexuală şi ?n urma unui control ginecologic, mi s-a recomandat sa folosesc Nuvaring. Am ?nteles foarte bine modul ?n care se administrează, faptul că se scoate dupa 21 de zile, urm?nd sa ţin o pauza de 7 zile. ?nsa un lucru am uitat să ?ntreb şi sper să mă ajutati voi cu asta: in cazul in care, ?n timpul actului sexual, logodnicul meu este deranjat de inel şi ?l scot, urm?nd sa il pun ?n mai putin de trei ore( am retinut faptul ca nu poate fi tinut in exterior decat maxim 3 ore), isi mentine eficacitatea?Adica mai pe rom?neste, sa il scot pe durata actului sexual şi să-l introduc imediat ce acesta se termina. Afectează ?n vre-un fel eficacitatea, exist?nd riscul să răm?n insarcinata? Offline #2 2012-06-18 11:10:29
Re: Nelamuriri cu Nuvaringil poti scoate pentru mai putin de 3 ore, nu-si pierde eficacitatea decat daca depasesti 3 ore Offline #3 2012-06-18 19:45:17
Re: Nelamuriri cu NuvaringMhm....deci daca, din ?nt?mplare, ejaculează ?n interior şi nu port inelul ?n momentul respectiv, dar ?l pun dupa, nu esti nici-o problemă,nu?Merci mult. Offline #4 2012-06-18 19:48:50
Re: Nelamuriri cu Nuvaringnu e nicio problema daca te incadrezi in cele 3 ore Offline #5 2012-06-18 20:01:40
Re: Nelamuriri cu NuvaringSuper.Merci frumos. Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-21 14:12:40
Re: Nelamuriri cu Nuvaringtweet dar chiar il simte? stiu ca e personal, dar nu pricep cum unii sustin ca-l simt (eu ma intreb daca nu stia ca-l ai, il mai "simtea" nu zic de voi, dar am intalnit cazuri din astea placebo) si altii care nu simt nimic. nici ele, nici ei. Offline #7 2012-06-28 19:31:32
Re: Nelamuriri cu NuvaringSalut. Folosesc nuvaring de jumatate de an si sunt foarte multumita de el insa am o intrebare... cand il introduc inauntru m`am obisnuit sa il fac mai mic, adica sa il indoi ca cifra 8 sa fie mai mic ca sa il pot introduce mai bine, urmand ca atunci cand ajunge inauntru sa se desfaca el si sa i-a forma initiala. Insa de data asta cand am procedat asa, el nu si-a mai recapatat forma ininitala cand a fost introdus si acum este tot in forma mica... ma gandesc oare nu are nimic daca sta asa? eu ma gandesc ca nu ar avea ce sa aiba ... dar astept o parere mersik Offline #8 2012-06-29 11:52:24
Re: Nelamuriri cu Nuvaringnici eu nu cred ca sunt probleme #9 2012-06-29 14:54:45
Re: Nelamuriri cu Nuvaringmersik Offline #10 2012-07-10 15:36:55
Re: Nelamuriri cu NuvaringAm si eu o nelinişte. După consiliere a medic ului de planning , prietena mea a ?nceput să folosească inelul contraceptive nuvaring. L-a pus ?n prima zi a ciclului menstrual. După 3 zile am avut contact sexual fără să mai folosim prezervativ. Ciclul nu Offline #11 2012-07-10 16:45:25
Re: Nelamuriri cu Nuvaringprobabil e spotting, care e normal sa apara in primele luni, nu e nimic ingrijorator Offline #12 2012-07-10 16:57:16
Re: Nelamuriri cu NuvaringMulţumesc mult. Offline #13 2012-07-10 17:52:05
Re: Nelamuriri cu Nuvaringe recomandat sa continue cu el, isi da organismul peste cap daca renunta la el pt o perioada scurta, apoi il pune iar; hormonii aia nu sunt buni doar pt contraceptie, au si alte efecte benefice daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2012-07-15 07:01:34
Re: Nelamuriri cu Nuvaringbuna fetelor. Am o problema urgenta. Folosesc iar de 2 luni nuvaring dupa o intrerupere de utilizare de 6 luni. Problema e ca ultimul inel folosit s-a dovedit cam buclucas si a tot tinut sa iasa... Aseara mi-a facut figura si m-am trezit fara el. Am facut-o cu prietenul meu si a ejaculat acolo jos...problema e ca mi-am dat seama de disparitia inelului abia dupa vreo 5 ore si nici ca l-am mai gasit. Sunt foarte ingrijorata si mai mult ca sigur o sa apelez la o pastiluta ,agica pentru prima data...aveti un sfat cu ce e de facut in continuare??? Pe site-ul lor spune ori sa astepti pana ce iti vine ciclul ( asta daca mai vine) si sa iti pui alt inel, iar pt 7 zile sa mi folosesti inca ceva contraceptiv, ori sa bagi unul imediat si sa il lasi 3 saptamani timp in care pot aparea scurgeri sangerande....oare e recomandabil asa cu o pilula de urgenta acum si sa astept pana ce vine ciclul sa mai pun unul sau sa il bag imediat??? Alte sfaturi? Offline #15 2012-07-15 10:55:19
Re: Nelamuriri cu Nuvaringluella ia o pastila de urgenta cat mai repede. Offline #16 2012-07-15 11:23:01
Re: Nelamuriri cu Nuvaringmultumesc camysh. Acum ma indrept spre prima farmacie, pana acum am fost captiva in salbaticie.. Offline #17 2012-07-19 16:01:18
Re: Nelamuriri cu NuvaringRevin cu o nelamurire. Am luat pastiluta de a doua zi pana la urma, dar trecusera deja 9 ore. Nu am avut absolut nicio reactie de genul stari de voma, dureri de cap si alte lucruri care stiu ca e posibil sa apara. In schimb in ultimele zile am avut niste mici dureri acolo jos si am avut nevoie la wc mai des ca de obicei. Ma gandesc ca e posibil sa ma mai fi pricopsit si cu o raceala... Azi n-am avut nimic, dar acum m-am trezit cu o mica sangerare, nu abundenta ci 1-2 stropi. Ma gandesc oare de la ce sa fie. De la dereglarile ce apar de la pastila? Poate am racit? Sau poate e altceva? Sa nu-si fi facut pastiluta efectul? Au trecut 5 zile de atunci, iar simptome de alt gen nu am :-S Ce sa fie? Offline #18 2012-08-22 21:23:34
Re: Nelamuriri cu Nuvaringbuna.am citit mesajele voastre si tot am ramas cu o nelamurire.. Offline #19 2012-08-23 09:12:28
Re: Nelamuriri cu Nuvaringeu as zice sa astepti sa-ti vina menstruatia, si sa-l introduci in prima zi; daca vrei, il poti pune si acum, dar va trebui sa te protejezi suplimentar 7 zile, si menstruatia iti va veni abia peste 3 sapt cand il vei scoate. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|