|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele si antibioticele#1 2012-06-18 17:45:17
Anticonceptionalele si antibioticeleBuna ziua. Ajutati-ma si pe mine va rog cu o intrebare: iau anticonceptionale Yasmin de vreun an. Eram pe la mijlocul blisterului cand a trebuit sa urmez un tratament cu Doxiciclina timp de 7 zile. Luam o singura pastila-antibiotic pe zi. A 5-a zi de cand am terminat tratamentul am avut contact sexual neprotejat. E nevoie sa iau pilula de a 2-a zi? Exista pericolul unei sarcini? am luat anticonceptionalele in mod constant in tot acest timp. Va multumesc. Ultima oara a fost editat de agrippina (2012-06-18 17:47:43) Offline #2 2012-06-18 17:53:22
Re: Anticonceptionalele si antibioticeletrebuia sa te protejezi suplimentar in urmatoarele 7 zile de dupa tratament, pana inghiteai 7 pastilute corect, ca sa se reinstaleze protectia. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2012-06-25 00:36:50
Re: Anticonceptionalele si antibioticeledata viitoare cand ai intrebari legate de anticonceptionale, posteaza-le aici: daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|