homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor

#1 2012-06-18 23:06:44

Subcinschi
New member
Inregistrat: 2012-02-19

ajutor

Buna,
Am o mica problema, eu iau anticonceptionale de cateva luni luna aceasta am prelungit cu pastile inca 2 zile , deci dupa 21 de pastile am mai luat 2 ca sa aman ciclu pentru ca imi venea chiar in ziua votarii si eram loctiitor si nu vroiam sa ma doara burta si .....toate alea....dupa ce am inceput sa iau pastile din a 8 zi ( mentinez ca iau microgynon) dupa 4 zile am inceput sa am niste scurgeri maronii , aproape negru , de cateva zile am si usturimi si mancarimi in zona genitala, sunt casatorita si zic eu nu ar trebui sa fie probleme. C a ar putea fi. multumesc

#2 2012-06-28 11:26:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: ajutor

scurgerile maronii nu sunt neaparat relationate cu restul simptomatologiei...cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la medic

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2013-07-06 12:58:59

Subcinschi
New member

Buna ziua,
Am o mare problema am luat aprox un an AC microgynon am facut o pauza de 4 luni si am inceput sa iau tre-regol imi era foarte greata si am intrerupt o luna de zile dupa care am luat iar din prima zi de ciclu microgynon , problema este cu am avut 4-5 zile ciclu normaul dar am si acum la 17 zi de la ciclu inca scurgeri si dureri de burta uneori , nu este mut cantitativ dar este deranjant . Ce este ? Am si o varsta la care cred ca ar trebui sa nu mai iau AC ( 45) dar cand am luat microgynon nu am avut nici o problema doar greturi cateodata. Mutumesc.

#4 2013-07-06 13:04:53

pinkyutza
Hero member
De la: ♥
Inregistrat: 2013-05-22

Cred ca ceea ce aveti dvs este spotting si tine cam 3-4 luni, pana corpul se acomodeaza cu ac. Ar fi indicat sa va faceti ceva analize sa vedeti daca totul este ok, mai ales ca la femei cu varsta peste 35 de ani sunt mai vulnerabile la consumul de ac.
Eu va recomand sa nu le mai tot intrerupeti ca va dereglati organismul si dupa, daca va intarzie menstruatia sa nu va ingrijorati ca ati putea fi insarcinata.

#5 2013-07-06 14:27:35

Subcinschi
New member

Multumesc pentru raspuns . Anul trecut cand am luat micrigynon nu am avut nimic dar cred ca problema este ca le-am lasat o luna si am luat din nou ....Multumesc inca odata . O zi buna

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.