homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gynofort crema si Tantum Rosa

#1 2012-06-20 18:50:17

mszumzi
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-05-30

Gynofort crema si Tantum Rosa

Buna ziua

Va rog sa ma ajutati si pe mine, daca se poate. Nu am facut niciodata pana acum spalaturi intravaginale (cu altceva decat cu apa si degetul dupa un contact), insa acum medicul mi-a prescris in urma analizelor Gynofort crema in doza unica si mi-a spus sa fac spalaturi cu Tantum Rosa 3 seri la rand, apoi sa aplic crema in a patra. Din nefericire nu m-am uitat ce a scris pe reteta si cand am ajuns la farmacie am observat ca a trecut 5 pliculete de Tantum Rosa, nu 3 cum imi explicase....Puteti sa imi spuneti va rog cum sa procedez? Dupa ce aplic crema, in ziua urmatoare (seara de fapt) mai fac o spalatura cu Tantum? Sau le fac inainte pe toate?

Multumesc anticipat

#2 2012-06-20 21:32:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Gynofort crema si Tantum Rosa

Fa-le inainte daca asa ti-a spus, in mod clar dupa ce aplici crema 5 zile trebuie s-o lasi sa actioneze, adica sa nu te speli in vagin

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.