|
Nu esti logat.
Caut pe cienva care se pricepe la matematica !!#1 2012-06-22 11:44:47Caut pe cienva care se pricepe la matematica !!Cam trist dar adevarat ,sunt in anul 3 si vreau sa termin numai ca am o restanta din anul 1 la matematica aplica in economie !! Am carte caiet ca ne lasa cu ele in timpul examenului si tot pic cine se pricepe ofer 100Ron de acasa sa stea in fata calculatorului ! Fac poza la subiect si trimit la randul meu astept poza cu subiectul rezolvat ! Urgent Cine vrea !!! RIDE LIKE THE DEVIL - FEEL LIKE GOD ....... Offline #2 2012-06-22 13:48:22
Re: Caut pe cienva care se pricepe la matematica !!pune subiectul aici si vedem daca stim... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #4 2012-06-23 11:51:34
Re: Caut pe cienva care se pricepe la matematica !!Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|