homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare anormala - intrebare pt dottoressa

#1 2012-06-22 13:16:00

hargitas
New member
Inregistrat: 2009-09-03

Sangerare anormala - intrebare pt dottoressa

Buna,
Am o nelamurire.
In data de 4 iunie mi-a venit menstruatia (normal la 24 de zile), impreuna cu simptome foarte asemanatoare candidozei. Mi-a tinut 4-5 zile ca de obicei, si mi-a trecut normal, asa si simptomele asemanatoare candidozei. In timpul menstrei la recomandarea farmacistei am utitlizat Cervugid sa-mi atenueze simptomele. In data de 9 iunie am avut o experienta foarte traumatica (am fost atacata, etc), si nu mai tin minte exact, dar cam atunci mi-a trecut.
In data de 12 iunie am fost la ginecolog, mi-a zis ca am colpita micotice catameniala si mi-a dat tratament timp de 3 luni cu 3 zile inaintea menstrei o tableta de Flucovim (asta si partenerului) si o ovula Lomexin.
Acuma in data de 19 din nou mi-a venit menstruatia, la 15 zile dupa menstra anterioara. Mie niciodata nu mi s-a intamplat acest lucru. Am sunat la cabinet, asistenta mi-a zis ca fiziologic nu am nici o problema, acuma m-a vazut dna doctor, si cauza cel mai probabil este experienta traumatica recenta.
Totusi as mai vrea o opinie.
Menstra inca ma tine, parca e un pic mai putina ca cantitate decat de obicei, dar am si crampe si tot tacamul.
Mi s-a prescris Yasmin, am inceput sa le iau, dar cum mi-a venit marti asa pe neasteptate (doar marou, si putin), am inceput sa iau tabletele miercuri seara. Credeti ca sunt deja protejata?

Oricum, dupa ce imi trece, am sa ma mai duc la un control ginecologic, dar pana atunci tare m-ar linisti o opinie din partea voastra.

Multumesc.

#2 2012-06-28 11:17:26

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Sangerare anormala - intrebare pt dottoressa

cel mai probabil e implicata trauma recenta....daca TE-AI APUCAT MIERCURI SEARA, CEL MAI BINE TE PROTEJEZI SUPLIMENTAR PRIMELE 7 ZILE

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.