|
Nu esti logat.
Am uit sa ia pastila#1 2012-06-24 15:32:56
am uit sa ia pastilabuna am inceput luna asta sa ia anticonceptionale dretinelle insa nu leam inceput in prima zi de ciclu ci in a 3 zi . si in a 11 zi de cnd incepuse sa iau pastilele am uit sa iau pastila si am avut relati cu iubitu meu . akuma am greturi imi vina sa vomit . ma doar in parte stanga .pnt ca eu am avut o sarcina extrauterina in partea stanga in care miau tratato cu metrotexate 2 injecti . aku 6 luni sa intamplat . as pute sa raman gravida dca am uitat sa iau o pastila . va rog sami raspundeti cat mai repede , va multumesc Offline #2 2012-06-24 15:43:15
Re: am uit sa ia pastilacand ai avut contactul raportat la momentul in care trebuia sa iei pastila? Offline #3 2012-06-25 12:21:31
Re: am uit sa ia pastilapoi deci cum ar veni .aseara nam luat pastila si de dimi am avut relati . am fst la farmacie sami iau un test si doamna de la farmacie mia zis ca dca o zi nam luat pastila . pana cnd imi vnea ciclu trebuia sa ma feresc insa eu nam fct asta . si mia zis ca mai bine sa astept sa vad dca imi vne ciclu Offline #4 2012-06-25 14:07:57
Re: am uit sa ia pastila
sa stiu ca "seara" ai uitat pastila si "dimineata" ai avut contact nu ma ajuta cu nimic. dar ca sa te lamuresti tu macar, iti spun ca protectia s-a mai mentinut inca 12 ore incepand cu ora la care trebuia sa iei pastila. daca contactul a fost in intervalul asta, ai fost protejata, daca nu, nu. Offline #5 2012-07-07 20:25:40
Re: am uit sa ia pastilabuma ziua:). am o intrebare si va rog f mult sa-mi raspundeti. iau lindynette 20 de ceva timp, cam jumatate de an, azi la ora 9 dimineata trebuia sa-mi iau pastila si am uitat, e a 11 zi. am luat-o cind mi-am adus aminte, dupa 10 ore, adica la ora 19. intrebarea mea este: in urmatoarele zile si chiar azi daca am contact sexual tre sa ma protejez suplimentar??? daca da , atunci cite zile pina revin la normal???? va multumes anticipat Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-07 21:01:54
Re: am uit sa ia pastilaprotectia s-a mentinut pt ca nu ai intarziat cu mai mult de 12 ore; daca o luai dupa 9 seara, trebuia sa te protejezi suplimentar pana inghiteai 7 pastile corect. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2012-07-07 21:05:34
Re: am uit sa ia pastilamultumesc mult:* Offline #8 2012-07-07 21:18:05
Re: am uit sa ia pastilan-ai pt ce daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|