|
Nu esti logat.
Seara speciala pentru iubit#1 2012-06-24 20:46:22
seara speciala pentru iubitHello fetelor! Offline #2 2012-06-24 20:52:07
Re: seara speciala pentru iubitde ce nu te duci cu el intr-un loc "virgin",iei o sticla de sampanie/vin,amenajezi ceva gen picnic la lumina lumanarilor.... Ne dorim si noi Offline #3 2012-06-24 21:22:08
Re: seara speciala pentru iubitsau ai mai putea sa inchiriezi o camera la un hotel sau un apartament pt o zi (intr-un bloc/hotel foarte inalt,gen 7-8 etaje) la ultimul etaj si sa priviti apusul impreuna,apoi cinati la lumina lumanarilor,etc... Ne dorim si noi Offline #4 2012-06-24 22:33:28
Re: seara speciala pentru iubitpai ideea este ca asta am in gand sa fac...o seara romantica cu lumanari sampanie tort, ulei de masaj, tot tacamul, dar nu stiu unde as putea sa gasesc un bloc unde chiar e acces pe terasa/ acoperisul blocului. asta incerc sa gasesc... stii de vreun loc exact? Offline #5 2012-06-24 22:35:37
Re: seara speciala pentru iubitpai nu am de unde sa stiu din ce oras esti ca sa te pot ajuta Ne dorim si noi Offline Publicitateloading...
#6 2012-06-24 22:47:49
Re: seara speciala pentru iubitn-o sa am bani chiar de camera de hotel:P si apartamentele/ garsonierele sunt scumpe de inchiriat in regim hotelier:D...in Bucuresti sunt, scuze am uitat sa mentionez... bine ca mai e ceva pana la ziua lui, poate gasesc pana atunci ceva. dar vreau sa am totul pus la punct in cel mai mic detaliu.. ma gandisem eu si sa il duc la o plimbare cu limuzina da cam scump si asta...ca na, mai e si tortul care o sa coste si tot ce mai cumpar pt seara aia si nu am bani din cale-afara... vreau sa ma incadrez in maxim maxim 2 mil cu totul Offline #7 2012-06-24 22:48:58
Re: seara speciala pentru iubitsi as vrea sa fie sub cerul liber, dar nu chiar in natura, ca mi-e groaza de insecte si toate draciile de prin tinuturi "virgine" Offline #8 2012-06-24 23:20:55
Re: seara speciala pentru iubitprin bucuresti nu prea stiu...daca erai de la malul marii te puteam ajuta Ne dorim si noi Offline #9 2012-06-26 11:30:58
Re: seara speciala pentru iubitte-ai intrebat daca lui chiar i-ar placea asa ceva? sau daca are vrun plan pt acea seara? pe mine personal nu m-ar incanta deloc sa stau pe o terasa si sa beau sampanie la lumina lumanarii. mi se pare prea pueril si dulcegaros(da stiu, nu exista cuvantul asta in dex dar exprima ceea ce vreau sa spun). si cred ca nici iubitului meu nu i-ar placea ceva atat de siropos. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #10 2012-06-26 19:11:24
Re: seara speciala pentru iubitdepinde de fiecare ce si cum isi doreste.... Ne dorim si noi Offline #11 2012-06-26 20:37:41
Re: seara speciala pentru iubitIn loc de limuzina....dc nu il duci la o plimbare cu barca/hidrobicicleta pe un lac???E destul de intim si asa si zic eu relaxant:D Apoi sa mergeti acasa sa papati ceva(preparat de tine),ii faci un decor mai romantic/salbatic,depinde cum ii place/va place si ai timp si conditiile necesare sa il ungi cu cate uleiuri doresti si sa ii faci ce vrei:) Spor la treaba:D [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #12 2012-07-18 01:36:16
Re: seara speciala pentru iubitCe ai hotarat pana la urma? a trecut ziua lui? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|