homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare/menstruatie dereglata?

#1 2012-06-24 23:57:56

Goldenrose
Membru
Inregistrat: 2012-06-24

Sangerare/menstruatie dereglata?

Sper ca postez in zona buna  cesafac

Oricum am o problema: iau Karissa de aproximativ 8-9 luni. Aseara am uitat sa iau pastila, iar dimineata cand mi-am amintit a fost deja prea tarziu sa o mai iau. Mai aveam de luat 4 pastile din blister pana sa fac pauza, iar menstruatia trebuia sa imi apara sambata (30 iunie). Problema este ca mi-a venit azi. Am mai patit de vreo 2 ori sa uit sa iau pastila, dar niciodata nu mi-a venit mestruatia fix in ziua urmatoare, ci abia atunci cand trebuia. Ideea e ca nu am nici simptomele unei menstruatii, nu ma doare burta, ovarele, nu simt presiune pe sani, nimic.
Ultimul contact sexual a fost acum vreo 9 zile, a fost neprotejat, dar el n-a terminat. Sper ca nu se pune problema de asa ceva, dar m-am gandit ca poate e o informatie ce ajuta.

In orice caz, mi-ar prinde bine o parere. Credeti ca aceasta sangerare e de fapt mestruatia si a venit mai repede ca am uitat sa iau acea pastila? Ar trebui sa termin de luat blisterul, sau sa fac acuma pauza de 7 zile si sa reincep dupaia?

#2 2012-06-28 11:12:54

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Sangerare/menstruatie dereglata?

despre sarcina nici nu poate fi vorba
daca opresti acum folia, ai mai putine zile de protectie suplimentara in fata...deci poti face si asa, si asa. Singerarea e menstruatia, cel mai probabil, aparuta mai devreme, evident, insa nu neaparat in legatura cu pastila uitata

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-06-28 12:25:03

Goldenrose
Membru
Inregistrat: 2012-06-24

Re: Sangerare/menstruatie dereglata?

Pana la urma am intrerupt-o. Protectia nu ma mai prea intereseaza in perioada asta pentru ca eu le iau mai mult din motive medicale (reglare, dureri, etc.).
E posibil ca si fiind pe anticonceptionale, stresul si supararile se interfereze cu ciclul menstrual si sa provoace dereglari? Tind sa cred ca asta s-a intamplat de fapt, dar multumesc pentru raspuns  big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.