homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau parerea voastra...sau un remediu

#1 2012-06-26 16:19:56

eve92
Membru
Inregistrat: 2012-06-13

Vreau parerea voastra...sau un remediu

buna, am 20 ani si mai intai am sa va fac un scurt istoric.  Prin luna decembrie mi am facut o analiza la laborator si mi a iesit ca am candida albicans, am urmat tratament cu nistatin, apoi flamexin, ovule cervugid si m am uns cu clotrimazol, iar partenerului meu doctoritza ii recomandase flamexin, apoi a mai luat si el nistatin. M am spalat si cu ceai de galbenele si bicarbonat, si deasemenea  bai de aburi. Apoi am mers dupa un timp, cred la vreo luna pt ca aveam usturimi si urinam des cate putin, chiar m am si scapat pe mn de usturime, si mi am cumparat crema de galbenele si propolis si ma ungeam. In luna aprilie mi am facut din nou o analiza si mi a iesit ca am flora:coco-bacili si coci, trebuia sa precizez ca inca am usturimi de atea luni. Am fost acum trei saptamani la medic si mi a prescris din nou reteta cu ovule preparate in farmacie, a nush cata oara, cu anestezic etc si din nou flucovim,sa ma ung cu tinctura de rostopasca si vitamina A,iar partenerului meu nistatin si ciprolen si sa se unga cu clotrimazol. PRECIZEZ ca eu inca am usturimi si le mai calmez cu crema de galbenele si propolis, insa nici asa nu mai dispare. Ieri am avut contact cu partenerul meu si unde ma ustura de obicei la intrarea in vagin s a umflat si am  mici rani, bubite mici..nush si O SCURGERE alba si urat mirositoare. Partenerului meu nu i s a facut  nici o analiza, i au dat reteta in functie de ce am eu si nu inteleg dc el n are nimic, adica nu s a manifestat in vreun fel iar eu sufar de atata timp. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau sa mi recomandati ceva , plus k se apropie si ciclul si nu mai suport usturimea si scurgerea. SPer sa fi citit ce am scris eu si sa va fi facut o idee.

#2 2012-06-27 12:48:10

daenarys
Vizitator

Re: Vreau parerea voastra...sau un remediu

trebuie refacuta flora vaginala zic eu
incearca sa pui iaurt simplu din comert 5-7 zile cu ajutorul unei seringi
si cumpara sa iei si probiotice capsule

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.