homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor urgent

#1 2012-06-26 18:06:37

helen_b
Membru
Inregistrat: 2011-11-14

Ajutor urgent

Buna ziua,
Am de cateva zile, o saptamana chiar, o rosiata de jur imprejurul partii labiilor exterioare care se intinde si catre anus si care imi da o senzatie de mancarime groaznica.Am incercat cateva creme printre care miconazol, dar nu se vede nici o diferenta. Nu stiu ce as putea face pana sa ajung la un medic.Am mai avut episoade de candida in trecut.Mai mentionez ca am facut si un tratament cu ciprinol inainte sa apara aceasta rosiata( farmacista m-a asigurat ca acest antibiotic nu starneste candida).
Astept raspuns din partea dnei Cristescu daca se poate.
Va multumesc

#2 2012-06-26 18:12:20

daenarys
Vizitator

Re: Ajutor urgent

eu cred ca ai candida.
ar trebui sa mergi la medic pt un tratament cu ovule si crema
sau daca iti mai aduci aminte ce ti a dat medicul cand ai mai avut repeta schema aia de tratament.
pt calmarea usturimilor incearca sa aplici cu o seringa fara ac iaurt simplu sau ulei de masline sau sa aplici doar la exterior.
si pe viitor cand mai iei antibiotice cumpara si probiotice sa iei impreuna cu ele (Linex,Eubiotix etc)

Ultima oara a fost editat de daenarys (2012-06-26 18:12:58)

#3 2012-06-26 18:53:00

helen_b
Membru
Inregistrat: 2011-11-14

Multumesc de sfaturi, nu stiam de iaurt si ulei de masline...Asa voi face...

#4 2012-07-10 18:25:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu e relevant, la 2 saptamani de la contact se face testul, pe de alta parte daca a fost sex protejat nu prea are sens sa faci test

#5 2012-08-06 15:21:11

evy227
New member
Inregistrat: 2012-06-30

Buna!revin cu inca o problema....acum 2 saptamani am facut un control ginecologic, si mi-a descoperit un folicul de  1,8 mm pe ovarul drept si unul de 3, 5 pe cel stang.....mi s-a spus ca  acela e prea mare pt a fi functional si mi-a precris orgametril 2 pe zi timp de 10 zile pt a se dizolva si aflamil pt ca am si o usoara inflamatie. dr a spus ca durerile ar trb sa cedeze in timpul tratamentului dar am mai avut usoare dureri de ovare. ieri am terminat cu tabletele si acum astept sa-mi vina.....durerile sa fie din cauza ca acel chist nu a disparut sau  mai rau s-a marit? nu pot merge la control pana nu imi vine si trece mentruatia.va rog raspuns

Publicitate

loading...

#6 2012-08-06 17:34:01

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nu se poate spune cu precizie de la ce sunt durerile. da, pot fi de la chist, dar nu neaparat ca s-a marit.

#7 2012-08-07 13:20:37

ancutza02
Membru
Inregistrat: 2012-08-07

Buna sunt noua aici la voi pe forum.........as avea si eu o intrebare.....daca cineva a avut sarcina extrauterina si ma poate lamuri si pe mine cu mai multe.....ieri am fost la doctor si mia facut un ecograf transvaginal si mia gasit un chist(mia spus ca se face pe baza hormonala dar sa stau linistita ca nu e nimik grav)si ca in spatele chistului se vede o umbra mie mia intarziuat ciclul dar nu st gravida...st fffff speriata ..problema e ca am greturi dar si pofte.....eu sunt deja mamica de un baietel de 2 anisori..daca ma puteti ajuta macar cu un sfat v-as fii fff recunoscatoare
va multumesc fff mult

#8 2012-08-07 14:15:44

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Zici ca ti a intarziat, dar zici ca nu esti gravida. Pai daca sti ca nu esti gravida, de ce esti foarte speriata? greata poate sa ti fie de la caldurile astea, iar pofte... eu am pofte de 3 ori pe zi de cand ma stiu...
nu te-a lamurit ce e cu "umbra" aia in spatele chistului ? ti a dat el de inteles ca ar putea fi ceva in neregula cu tine ?
ti-a vorbit el cumva despre o posibila sarcina extrauterina? sau asta e doar in capul tau ?

cu cel fel de sfat iti doresti sa te ajutam ? ca eu una nu prea inteleg ce anume vroiai sa afli/sa ti se raspunda

#9 2012-08-08 12:34:04

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

fa un test de sarcina, chiar daca e extrauterina se vede; desi, daca ar fi extrauterina, ai sti.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#10 2012-09-10 16:41:31

evy227
New member
Inregistrat: 2012-06-30

Buna ziua! in urma cu trei luni mi s-a descoperit un chist de 3, 5 cm si mi-a prescris duphaston, dupa 3 luni de tratament nu reactioneaza, ba chiar si-a modificat forma, acum imi intarzie ciclul probabil si de la tratament si trebuie sa incep tratamentul cu anticonceptionale. cele care v-ati mai confruntat cu  chist cum ati scapat de el? a disparut in urma tratamentului cu anticonceptionale? daca da, ce tip de anticonceptionale? mie mi s-a recomandat diane 35. multumesc

#11 2012-09-10 16:43:51

yoyolina
Moderator

fiecarei persoane ii este potrivit alt tip de anticonceptionale, degeaba intrebi ce i-a facut bine lui x sau lui y, ca s-ar putea sa ai supriza neplacuta ca tie sa-ti faca rau; daca ti s-a prescris diane 35, inseamna ca ala e tratamentul pe care trebuie sa-l urmezi.

#12 2012-09-10 17:29:26

yoyolina
Moderator

bine, asteapta un raspuns pertinent, avand in vedere ca nimeni nu stie cu ce te confrunti de fapt, nici macar n-ai specificat ce fel de chist e.

o zi buna si tie.

#13 2012-09-10 18:04:16

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

evy,incearca sa fii putin mai civilizata pentru ca nu e normal sa reactionezi asa.

eu am avut chist de 2,5 cm si am scapat de el cu anticonceptionale,nu conteaza de care pentru ca mie imi trebuiau altele. da,la mine a mers

Two souls don't find each other by simple accident

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.