|
Nu esti logat.
Efecte adverse la yasmin in combinatie cu ciprofloxacin#1 2012-06-27 07:28:50
efecte adverse la yasmin in combinatie cu ciprofloxacinbuna ziua, am si eu o dilema cu care as dori sa ma consult cu dumneavoastra.Problema e urmatoarea,am o prietena in varsta de 19 ani care a aflat acum 2 saptamani ca are cistita,ca mai apoi sa afle, dupa ce si-a facut o serie de analize mai amanuntite ,ca are pielonefrita.ea in prezent ia anticonceptionale Yasmin.doctorul ia prescris antibioticul ciprofloxacin.in timpul tratamentului am intretinut relatii sexuale neprotejate de 2 ori in care am ejaculat in interior.antibioticul la terminat acum 5 zile.ea mai are de luat 2 pastile din blisterul de yasmin dar de 3 zile incoace are sangerari ca cele din prima zi de menstruatie.este posibil sa fie insarcinata sau ce alta cauza ar mai putea fi? Offline #2 2012-06-27 07:48:59
Re: efecte adverse la yasmin in combinatie cu ciprofloxacinsangereaza pt ca efectul ac a fost diminuat de antibiotic. Ultima oara a fost editat de daenarys (2012-06-27 07:49:38) © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|