homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie albicioasa

#1 2012-06-27 20:15:48

ginger1234
New member
Inregistrat: 2012-06-27

Secretie albicioasa

Buna!
Am si eu o mare nelamurire: de ceva timp (sincer nici nu stiu exact, niciodata nu am dat importanta, am crezut ca e ceva perfect normal si ca nu am de ce sa ma ingrijorez), am o secretie albicioasa, uneori e vascoasa, alteori e pur si simplu tare? nu stiu cum sa explic. Si ma rog, chestia asta se scurge pe chilot si ramane cumva umed, dar nimic deosebit. Nu m-a durut niciodata, n-am avut arsuri sau usturimi sau ceva de genul asta. Mentionez ca n-as avea cum sa o contactez sexual avand in vedere ca sunt inactiva.

Niciodata nu mi-am facut griji, dar eu stiu? Ce sfaturi imi puteti da si daca exista un tratament pe care il pot achizitiona. Multumesc anticipat!

#2 2012-06-27 20:20:58

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Secretie albicioasa

buna.

de ce te grabesti sa tratezi si ce anume vrei sa tratezi? mergi si fa un examen de secretie ( chiar daca esti virgina, ca nu-mi dau seama daca la asta te-ai referit cu inactivitatea). poate fi secretia ta normala, este normal sa existe o secretie al carei aspect sa varieze in functie de fazele ciclului menstrual. sau poate fi o infectie ( chiar si dereglare de flora, daca nu bts), nu avem cum sa stim.

succes!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.