|
Nu esti logat.
Rezultate analize#1 2012-06-28 15:58:42
rezultate analizeBuna ziua, am fost acum 2 saptamani la medic deoarece aveam niste secretii foarte suparatoare si dureri ft mari la contactul sexual. Mi s-a spus ca am vaginul inflamat si mi-au fost recoltate probe de secretie din vagin si de pe col. Am primit rezultatele de la analize si din pacate nu am reusit sa ma programez iar la medic decat peste foarte mult timp. Va rog sa ma ajutati daca imi poate spune cineva cum se interpreteaza rezultatele analizelor si ce as putea avea. Multumesc mult! Offline #2 2012-06-28 16:37:00
Re: rezultate analizecandida sigur nu e, ma gandesc ca ar trebui sa repeti ureaplasma si mycoplasma, ca nu stiu de ce rezultaul e echivoc Offline #3 2012-06-28 16:48:27
Re: rezultate analizemultumesc mult! Offline #4 2012-06-28 17:49:16
Re: rezultate analizeceva este, ori n-au fost facute analizele astea cum trebuie, ori ureaplasma / mycoplasma, desi in general nu prea dau simptome Offline #5 2012-07-12 11:52:44
Re: rezultate analizebuna. am facut ecografie la ovare si dna mia scris: ovarul sting chist 3.9x3.3 cm pe stinga, hipoecogen, aderat la uter, sptat. in concluzie : ovar chist (septat) pe stinga. Proces aderential pe stinga. cu jumatae de an in urma aveam pe dreptul, dar nu i-am facut nimic, acum pe stinga. e ceva grav???? explixati-mi va rog. de ce apar apoi dispar. eu primesc si contraceptive mai mult de jumatate de an , lindynette 20, poate fi de la ele??? mersi Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-13 12:13:35
Re: rezultate analizenici intr-un caz nu poate fi de la anticonceptionale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2013-03-18 22:15:16
Re: rezultate analizeAm primit aceste rezultate la secretia vaginala si as dori sa-mi spuna cineva exact ce inseamna : Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|