homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pauza antibebe..intarzie menstruatia?

#1 2012-07-02 19:03:56

carmen123
New member
Inregistrat: 2010-10-18

pauza antibebe..intarzie menstruatia?

Salut. Am fost nevoita sa fac pauza de la anticonceptionale pentru ca in luna mai am uitat sa iau 2 pastile..in saptamani diferite. prima pastila uitata a fost a 5 a din blister dar contact neprotajat avusesem cu 10 zile inainte si m am gandit ca nu e o problema, am continuat sa le iau pana la finalul blisterului. nu am mai avut niciun contact, mestra a venit pe 30 sau 1 iunie...dupa care nu am mai luat antibebe. din cauza programului prelungit la job am ales sa fac o pauza ca oricum uitam sa iau cand trebuie + nu am avut contacte. Cat poate intarzia acum? Ar trebui sa-mi fac griji pentru pastila uitata atunci, in prima saptamana? Iau Yasmin de 1 an si jumatate. Multumesc anticipat

#2 2012-07-02 19:06:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: pauza antibebe..intarzie menstruatia?

nu-ti poate spune nimeni cat poate intarzia, unora le vine la timp, alte fete au asteptat si 2-3 luni pana cand le-a venit
in orice caz, daca vrei sa incepi alta folie o poti face si fara sa vina menstruatia, daca te protejezi in primele 7 zile
pastila uitata nu pune probleme daca nu ai avut contacte neprotejata 7 zile dupa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.