homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cea mica imi ocupa tot timpul, ce ma fac?


#1 2012-07-04 15:06:33

ana_dobre
Membru
Inregistrat: 2012-07-04
Mesaje: 1

Cea mica imi ocupa tot timpul, ce ma fac?

Buna!
Am o fetita de 3 ani (Laura) si un baietel de 9 ani (Mihai). Fetita imi ocupa tot timpul, amandoi sunt niste neastamparati, dar in sensul bun al cuvantului. Au o energie ceva de nedescris. Pe timpul scolii Mihai era ocupat cu temele si scoala, multe ore aveam un program lejer, mai ales cand dormea Laura. Dar acum ma simt pur si simplu depasita, de-abia il conving sa faca liniste cand doarme Laura, el nu vrea sa doarma la pranz, plus treburile casnice, sotul e la serviciu pana seara. Sunt o mama rea? Simt ca cedez, ce sa fac?

Offline

 #2 2012-07-04 15:19:05

emilia_martin
Membru
Inregistrat: 2012-07-04
Mesaje: 2

Re: Cea mica imi ocupa tot timpul, ce ma fac?

Nu esti o mama rea si nu vad nimic neobisnuit. Cu asta se confrunta toti parintii care au de la doi copii in sus. Ai nevoie de o ocupatie pentru Mihai ? pune-l sa te ajute la treburi in casa, desi e cam mic, nu stiu ce ar putea face la 9 ani. O alta varianta ar fi sa-l trimiti intr-o tabara. Prietena mea isi trimite fata in fiecare an intr-o tabara de tenis, dar au si alte ateliere de cretie. Mi-a povestit ea mai multe, dar nu mai stiu mare lucru, daca te intereseaza poti da un mail la da@tabaradetenis.ro Cum spuneam, isi trimite fata anual in tabara si e multumita. Sotul tau cand isi ia concediu? Iti trebuie si tie ceva care sa te motiveze, puneti la cale o excursie, macar una de weekend

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.