|
Nu esti logat.
Pauza anticonceptionale#1 2012-07-04 16:11:46
Pauza anticonceptionaleBuna! Am o nelamurire: pe data de 17 iunie am luat ultima pilula din blister si m-am decis sa fac o pauza de 2 sau 3 luni, pentru ca iau desorelle de vreo 2 ani fara nicio pauza. In urmatoarele 3 zile am avut contacte sexuale neprotejate iar apoi mi-a aparut menstruatia, mai precis pe 21 iunie iar de pe 24 am avut doar contacte sexuale protejate cu prezervativ! Acum m-am trezit o pata de sange pe lenjeria intima, de genul spottingului. Ce s-a intamplat? E o dereglare, din cauza faptului ca nu mai iau anticonceptionale? Stiam ca asta e normal doar in primele 3 luni in care iei antibebe, si asta din cauza faptului ca organismul tau trebuie sa se obisnuiasca cu ele, e normal sa se intample si cand renunti la ele? Offline #2 2012-07-04 16:29:48
Re: Pauza anticonceptionalePai ii ia timp sa se acomodeze cu pastilele si ii ia si alt timp sa se dezvete de ele,adica corpul tau a fost invatat 2 ani cu substantele din antibebe si acuma nu le mai primeste.Trebuie sa se acomodeze cu faptul ca acum ovarele trebuie sa lucreze singure. Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2012-07-04 16:39:16
Re: Pauza anticonceptionaleAm fost la medic inainte sa fac pauza si mi-a zis ca ar fi bine sa o fac acum, mai ales ca pentru o perioada de vreo 2 luni nu mai locuiesc cu iubitul meu! Inainte de a le lua nu avem mentruatia regulata, adica imi intarzia si 2 saptamani, acum sigur lucrul asta o sa revina! Ma incerca o usoara teama pentru ca 2 ani nu am avut decat grija sa iau pilulele la timp, insa acum trebuie sa am grija ca de fiecare data sa folosim prezervativ! Mi se pare o modalitate mai riscanta, iar faptul ca voi avea iar o menstruatie neregulata, ma cam streseaza! Nu ma simt la fel de sigura pe mine! Offline #4 2012-07-04 17:36:58
Re: Pauza anticonceptionaleAm uitat sa precizez ceva, exact acum o saptamana a fost ultimul contact sexual! A fost cu prezervativ, insa cand si l-a pus a gresit, adica l-a pus invers si cand si-a dat seama l-a intors (nu l-am schimbat pentru ca nu mai avem niciunul si dorinta era mare:P). Atunci eram in a 7-a zi a ciclului mentrual! Exista vreun risc de sarcina? Avand in vedere ca inainte de anticonceptionale imi intarzia menstruatia si acum s-a mai intamplat si chestia asta, voi fi foarte stresata pana imi va veni menstruatia! Voi ce credeti?Un raspuns din partea voastra m-ar mai linisti! Ultima oara a fost editat de Maria191 (2012-07-05 23:45:08) Offline #5 2012-07-06 17:08:29
Re: Pauza anticonceptionaleOrice parere ar fi de ajutor! Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-06 18:11:23
Re: Pauza anticonceptionaleeu zic ca nu este risc de sarcina, dar pe viitor fiti mai atenti. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2012-07-07 11:06:58
Re: Pauza anticonceptionaleMersi de raspuns...sper sa ai dreptate! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|