homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna , am si eu o intrebare sau o nelamurire , mai intima...

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Buna , am si eu o intrebare sau o nelamurire , mai intima...

#1 2012-07-06 17:58:04

Lizzi
Membru
Inregistrat: 2012-07-06

Buna , am si eu o intrebare sau o nelamurire , mai intima...

De curand eu si prietenul meu am hotarat sa trecem mai departe privind relatia noastra , eu sunt virgina , la aman2 ne era putin teama , lui pentru ca nu stia cum sa se comporte deoarece nu o mai facuse cu o virgina , si mie pentru ca era pentru prima data . A fost putin dificil , nu pot spune ca ma dezvirginat , nu mi`a curs sange deloc si nici nu am simtit , doar o durere teribila , cine poate sa`mi raspunda concret , si acum ma mai doare in zona vaginului ... si se scurge din vagin un lichid alb pot spune ... Help , care stiti ce sa intamplat de fapt . Specific , penisul nu a intrat decat super putin in vagin ... Deci , de ce am o durere jos ?  smile

#2 2012-07-06 18:09:47

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Buna , am si eu o intrebare sau o nelamurire , mai intima...

durerea poate fi de la himen, chiar daca nu l-a rupt de tot, l-a "deranjat".

scurgerea poate avea mai multe cauze: infectie, candida, iritatie de la prezervativ (sper ca l-ati folosit).

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-07-06 18:18:09

yoyolina
Moderator

din moment ce ati avut contact sexual, oricat de scurt ar fi fost, si oricat de "putin" ar fi intrat penisul, nu mai esti virgina.

oricum nu e obligatoriu sa iti curga sange, multor fete nu le curge deloc, altora le curge pe la al 2lea-3lea contact incolo.

#4 2012-07-06 18:20:35

Lizzi
Membru

Din cate auzisem , de la altii/altele , pana nu se rupe himenu` tot mai esti virgina , si inca ceva , nu am folosit prezervativ si nimic de protectie ...

#5 2012-07-06 18:22:48

yoyolina
Moderator

virginitatea nu tine de o membrana; altfel poti face sex anal/oral pana lesini, si tot sa te consideri virgina; pe de alta parte, pana se rupe himenul de tot, poate aparea disconfort la penetrare.

la urmatoarea incercare folositi prezervativul, te apara de sarcina, si mai ales de boli cu transmitere sexuala, si in plus ajuta si la penetrare, fiindca e lubrifiat; mai pe romaneste zis, "aluneca mai usor"

PS: daca scurgerea devine enervanta, si insotita de mancarimi/arsuri/miros neplacut, du-te la ginecolog.

Publicitate

loading...

#6 2012-07-06 20:28:20

Lizzi
Membru

Multumesc , pentru raspuns .

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Buna , am si eu o intrebare sau o nelamurire , mai intima...

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.