|
Nu esti logat.
A fost oare ineficienta pastila dupa a 3-a folosire?#1 2012-07-07 16:27:54
A fost oare ineficienta pastila dupa a 3-a folosire?De 3 ori am folosit escapelle,si dupa folosirea primei pastile,dupa 7 zile,am avut singerari asemeni ciclului (4-5 zile,cu dureri abdominale) . Luna viitoare,am ajuns la data care trebuia sa vina ciclul insa na venit,dupa contact am laut o pastila si in decurs de 6 zile a venit ciclul (la fel ca in cazul 1 (4-5zile) INtrebarea:"a fost totusi asta un ciclu menstrual?" Urmatoarea luna am mai baut un escapelle dupa 2 ore maxim dupa contact,(nu stiu de ce,dar in timpul actului am avut parte de dureri insuportabile in interior,inexplicabil pt mine) si spre marea mirare,acele singerari pe care le asteptam in decurs de 6-7 zile dupa intrebuintarea pastilei - nu au fost! Si ciclul intirzie deja o saptamina,asta ma ingrijoreaza. Ce ar putea fi? Offline #2 2012-07-07 16:35:34
Re: A fost oare ineficienta pastila dupa a 3-a folosire?sangerarea aceea nu e menstruatie, ci un efect secundar al pastilei, nu e neaparat sa apara de fiecare data Offline #3 2012-07-07 21:48:33
Re: A fost oare ineficienta pastila dupa a 3-a folosire?Tu stii ca ai luat 3 pastile de ESCAPELLE in 3 luni ? Two souls don't find each other by simple accident Offline #4 2012-07-08 18:42:21
Re: A fost oare ineficienta pastila dupa a 3-a folosire?de murit nu moare, eventual o sa aiba probleme mai mici sau mai mari in ceea ce priveste fertilitatea, si cand o sa-si doreasca un bebe o sa-i para rau ca n-a invatat ce-i ala sex responsabil si protejat. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-07-12 22:05:09
Re: A fost oare ineficienta pastila dupa a 3-a folosire?dupa o luna de pauza de anticonceptionale am facut dragoste si in a 3 zi a menstruatiei si am luat si pas tile astea 3 zile si a ejaculat in mine ,oare se poate sa raman insarcinata,,,pe prospectul anticonceptionalelor scrie ca doar dupa 7 zile.astept un raspuns va rog. Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-12 22:22:02
Re: A fost oare ineficienta pastila dupa a 3-a folosire?Da.Daca ai facut pauza o luna protectia s-a pierdut,iar cand le-ai inceput trebuia sa revii la regula cu 7 zile de protectie suplimetara. Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2012-07-13 09:27:30
Re: A fost oare ineficienta pastila dupa a 3-a folosire?din moment ce a zis ca a fost intr-a 3a zi de menstruatie, si ca a luat si pastile in astea 3 zile, nu se deduce cumva ca a inceput folia in prima zi de menstruatie? caz in care a fost protejata instant. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|