homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A fost oare ineficienta pastila dupa a 3-a folosire?

#1 2012-07-07 16:27:54

Crista_90
Membru
Inregistrat: 2012-07-07

A fost oare ineficienta pastila dupa a 3-a folosire?

De 3 ori am folosit escapelle,si dupa folosirea primei pastile,dupa 7 zile,am avut singerari asemeni ciclului (4-5 zile,cu dureri abdominale) . Luna viitoare,am ajuns la data care trebuia sa vina ciclul insa na venit,dupa contact am laut o pastila si in decurs de 6 zile a venit ciclul (la fel ca in cazul 1 (4-5zile) INtrebarea:"a fost totusi asta un ciclu menstrual?" Urmatoarea luna am mai baut un escapelle dupa 2 ore maxim dupa contact,(nu stiu de ce,dar in timpul actului am avut parte de dureri insuportabile in interior,inexplicabil pt mine) si spre marea mirare,acele singerari pe care le asteptam in decurs de 6-7 zile dupa intrebuintarea pastilei - nu au fost! Si ciclul intirzie deja o saptamina,asta ma ingrijoreaza. Ce ar putea fi?
In caz ca este o sarcina neplanificata pot face avort medicamentos,ori e tirziu?Ms.o zi buna.

#2 2012-07-07 16:35:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: A fost oare ineficienta pastila dupa a 3-a folosire?

sangerarea aceea nu e menstruatie, ci un efect secundar al pastilei, nu e neaparat sa apara de fiecare data
stii ca pastila asta are o cantitate enorma de hormoni si e recomandat sa n-o iei mai des de 2 ori pe an ? tu ai luat-o de atatea ori fiindca chiar era necesar ? te poti astepta la niste dereglari mari pe termen lung
poti face un test de sarcina la 3 saptamani de la contact ca sa te lamuresti

#3 2012-07-07 21:48:33

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Tu stii ca ai luat 3 pastile de ESCAPELLE in 3 luni yikes ?
Pastila aia,daca ai luat UNA, 6 luni nu mai pui gura pe alta.
Stii ca poti sa si mori?Aia nu e pastila contraceptiva sa o folosesti de cate ori ai chef.

Fii sigura ca ciclul tau nu o sa apara prea curand datorita cantitatii de hormoni pe care ai bagat-o in tine.

Two souls don't find each other by simple accident

#4 2012-07-08 18:42:21

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

de murit nu moare, eventual o sa aiba probleme mai mici sau mai mari in ceea ce priveste fertilitatea, si cand o sa-si doreasca un bebe o sa-i para rau ca n-a invatat ce-i ala sex responsabil si protejat.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2012-07-12 22:05:09

flipeer
Membru
Inregistrat: 2012-07-12

dupa o luna de pauza de anticonceptionale am facut dragoste si in a 3 zi a menstruatiei si am luat si pas tile astea 3 zile si a ejaculat in mine ,oare se poate sa raman insarcinata,,,pe prospectul anticonceptionalelor scrie ca doar dupa 7 zile.astept un raspuns va rog.

Publicitate

loading...

#6 2012-07-12 22:22:02

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Da.Daca ai facut pauza o luna protectia s-a pierdut,iar cand le-ai inceput trebuia sa revii la regula cu 7 zile de protectie suplimetara.
Dute si ia pilula de a doua zi cat mai poti.

Two souls don't find each other by simple accident

#7 2012-07-13 09:27:30

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

din moment ce a zis ca a fost intr-a 3a zi de menstruatie, si ca a luat si pastile in astea 3 zile, nu se deduce cumva ca a inceput folia in prima zi de menstruatie? caz in care a fost protejata instant.

daca a inceput folia in oricare alta zi, da, trebuie sa ia pastila de a 2a zi.

ps: flipeer, incearca sa scrii in limba romana smile mai avem si noi acorduri, semne de punctuatie, chestii din astea smile ne-ar fi mult mai usor sa intelegem ce vrei.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.