|
Nu esti logat.
Risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi zi#1 2012-07-08 13:30:43
risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi zibuna am si eu o intrebare cind faci pentru a doua oara (in aceeasi zi) este riscul ca pe parcursul actului sexual baiatul sa elimine spermatozoizi o data cu substanta pe care ei o elimina deobicei? am intrebat mai multe persoane si mi-au zis ca ar putea sa ramina in canal si ca ar fi putut sa contina acea substana si spermatozoizi.Va rog daca cineva poate sa ma ajute ca sa fiu si eu linistita. Offline #2 2012-07-08 18:31:48
Re: risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi zida, exista acest risc; dupa ejaculare e recomandat sa se spele bine bine, si sa urineze de minim 2-3 ori inainte de o noua penetrare. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2012-07-08 18:54:20
Re: risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi ziooo Doamne partea cu spalatul a facut-o dar nu a si urinat:( ce ma sfatui sa iau pilula? Offline #4 2012-07-08 18:56:50
Re: risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi zieu personal as lua-o daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2012-07-08 18:57:35
Re: risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi zimulte prietene de ale mele au facut si ele acest lucru insa au zis ca a fost tot ok la ele ...in plus din cite stiu eu calea parcursa de spermatozoizii e destul de lunga si pina a ajunge la destinatie multi dintre ei mor nu? Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-08 19:02:29
Re: risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi zimulte prietene de ale tale or fi avut noroc. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2012-07-08 19:08:23
Re: risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi zidaca poti sa ma luniezi pentru ultima oara: Offline #8 2012-07-08 19:09:20
Re: risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi ziin dreapta paginii exista un calendar de fertilitate (e roz si cu o tipa pe el); introdu acolo datele exacte (prima zi a ultimei menstruatii, durata medie a ciclului menstrual <<adica numarul de zile dintre prima zi a unei menstruatii, si prima zi a urmatoarei menstruatii>> si durata in zile a sangerarii efective). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2012-07-08 19:25:18
Re: risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi zimultumesc mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|