homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi zi

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi zi

#1 2012-07-08 13:30:43

Catalina Raileanu
New member
Inregistrat: 2012-07-08

risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi zi

buna am si eu o intrebare cind faci pentru a doua oara (in aceeasi zi) este riscul ca pe parcursul actului sexual baiatul sa elimine spermatozoizi o data cu substanta pe care ei o elimina deobicei? am intrebat mai multe persoane si mi-au zis ca ar putea sa ramina in canal si ca ar fi putut sa contina acea substana si spermatozoizi.Va rog daca cineva poate sa ma ajute ca sa fiu si eu linistita.
sper ca intrebarea mea este destul de clara pentru a primi un raspuns cit mai curind ca sa stiu daca trebuie sa iau sau nu pilula de a doua zi.
Va multumesc anticipat!

#2 2012-07-08 18:31:48

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi zi

da, exista acest risc; dupa ejaculare e recomandat sa se spele bine bine, si sa urineze de minim 2-3 ori inainte de o noua penetrare.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-07-08 18:54:20

Catalina Raileanu
New member

ooo Doamne partea cu spalatul a facut-o dar nu a si  urinat:( ce ma sfatui sa iau pilula?

#4 2012-07-08 18:56:50

yoyolina
Moderator

eu personal as lua-o

#5 2012-07-08 18:57:35

Catalina Raileanu
New member

multe prietene de ale mele au facut si ele acest lucru insa au zis ca a fost tot ok la ele ...in plus din cite stiu eu calea parcursa de spermatozoizii e destul de lunga si pina a ajunge la destinatie multi dintre ei mor nu?

Publicitate

loading...

#6 2012-07-08 19:02:29

yoyolina
Moderator

multe prietene de ale tale or fi avut noroc.

intr-adevar, multi spermatozoizi mor pana la destinatie, dar lichidul ala pre-ejaculator e mediul ideal pt ei, si in plus e nevoie de un singur spermatozoid mai viteaz ca sa te trezesti cu ochisori in burtica.

tu decizi ce faci, e corpul tau, e viata ta smile ai intrebat o chestie, eu ti-am raspuns; nu-ti pot da asigurari ca nu exista pe-acolo un ovul care asteapta sa fie fecundat, sau vreun spermatozoid cu un scop in viata smile

si alta chestie: daca te afli in preajma ovulatiei (+/- 5-6 zile) te afli in plina perioada fertila, sansele de bebe (care oricum exista) cresc exponential; cu atat mai mult daca n-ai nici ciclul perfect regulat.

#7 2012-07-08 19:08:23

Catalina Raileanu
New member

daca poti sa ma luniezi pentru ultima oara:
mie mi s-a termiant ciclu pe data de 28 unie si astazi e 8 iulie deci ma aflu in perioada fertila?

#8 2012-07-08 19:09:20

yoyolina
Moderator

in dreapta paginii exista un calendar de fertilitate (e roz si cu o tipa pe el); introdu acolo datele exacte (prima zi a ultimei menstruatii, durata medie a ciclului menstrual <<adica numarul de zile dintre prima zi a unei menstruatii, si prima zi a urmatoarei menstruatii>> si durata in zile a sangerarii efective).

#9 2012-07-08 19:25:18

Catalina Raileanu
New member

multumesc mult

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » risc de graviditate dupa al doilea act sexual in aceeasi zi

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.