|
Nu esti logat.
Ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?#1 2012-07-09 00:53:19
ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?buna...sunt noua in asa ceva si am facut`o cu prietenul meu de cele mai multe ori neprotejat dar niciodata nu ajungeam pana la sfarsit inainte sa vina ne opream si continuam cu oral pana venea sa nu existe indoieli de cateva ori am facut si dupa oral inca odata dar s`a sters cu servetele...am vorbit cu el si a zis ca nu a lasat nimic... dar pentru linistea noastra sa fac un test... o sa il fac maine ... dar daca aflu ca sunt nu stiu ce sa fac:d ultimul contact a fost ieri dar au mai fost destul de multe si nu stiu daca am ramas cand a fost asta:d va rog sa imi spune`ti in cazul in care am ramas ce trebuie sa fac si as prefera sa nu trebuiasca sa ma duc la doctor nu vreau sa afle nimeni . multumesc anticipat Offline #2 2012-07-09 02:27:59
Re: ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?un test de sarcina concludent este facut la 3 saptamani de la contactul cu risc, suspectat cum s-ar zice, sau la o saptamana de la intarzierea menstruatiei. Offline #3 2012-07-09 09:03:48
Re: ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?te cam joci cu focul asa,parerea mea.Cat crezi ca iti va merge toata treaba asta "neprotejat". Two souls don't find each other by simple accident Offline #4 2012-07-09 11:07:59
Re: ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?am facut azi si nu sunt... de acum o sa am grija va multumesc mult pentru sfaturi... aveam nevoie de ele Offline #5 2012-07-09 18:19:42
Re: ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?
de unde stii ca are o problema la ovare daca nu ramane? eu zic sa nu punem diagnostice de aiurea. cauzele pentru care nu ramai gravida sunt multe. Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-09 19:01:55
Re: ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?Denisa daca ti-ai inceput viata sexuala trebuie sa mergi periodic la medic pt control. Offline #7 2012-07-09 19:58:26
Re: ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?Multumesc o sa tin cont de sfatul vostru oricum nu o sa ma mai joc asa am scapat odata ....da nu imi incerc norocu` acuma m`am speriat cu ocazia asta si am invatat multe lucruri noi si nu ii de joaca.. Offline #8 2012-07-09 20:10:20
Re: ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?Ionela,am spus pur si simplu,adica daca te joci asa si nu ramai totusi este de ingrijorat.poate doamne fereste are chisturi care impiedica ovulatia Two souls don't find each other by simple accident Offline #9 2012-07-09 20:11:41
Re: ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?Am fost la ecograf acuma vreo 2 saptamani nu pentru problema asta:d am avut altceva..si nu am nimic nici la ovare ca as fii aflat Offline #10 2012-07-09 20:25:33
Re: ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?scuze atunci Two souls don't find each other by simple accident Offline #11 2012-07-09 20:33:33
Re: ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?Nu ai de ce multumesc pentru sfaturi si ca mi`ai deschis ochii:-? nu aveai de unde sa stii oricum ai dreptate... nu ma pot juca asa:d Offline #12 2012-07-09 20:48:43
Re: ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?okey,ai grija Two souls don't find each other by simple accident Offline #13 2012-07-09 21:16:54
Re: ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?De acum o sa am multumesc inca odata:* Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|