homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?

#1 2012-07-09 00:53:19

Denisa2603
New member
Inregistrat: 2012-07-09

ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?

buna...sunt noua in asa ceva si am facut`o cu prietenul meu big_smile de cele mai multe ori neprotejat dar niciodata nu ajungeam pana la sfarsit inainte sa vina ne opream si continuam cu oral pana venea sa nu existe indoieli de cateva ori am facut si dupa oral inca odata dar s`a sters cu servetele...am vorbit cu el si a zis ca nu a lasat nimic... dar pentru linistea noastra sa fac un test... o sa il fac maine ... dar daca aflu ca sunt nu stiu ce sa fac:d ultimul contact a fost ieri dar au mai fost destul de multe si nu stiu daca am ramas cand a fost asta:d va rog sa imi spune`ti in cazul in care am ramas ce trebuie sa fac si as prefera sa nu trebuiasca sa ma duc la doctor nu vreau sa afle nimeni . multumesc anticipat

#2 2012-07-09 02:27:59

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

Re: ce fac daca aflu ca sunt insarcinata?

un test de sarcina concludent este facut la 3 saptamani de la contactul cu risc, suspectat cum s-ar zice, sau la o saptamana de la intarzierea menstruatiei.

zici:
"va rog sa imi spune`ti in cazul in care am ramas ce trebuie sa fac si as prefera sa nu trebuiasca sa ma duc la doctor nu vreau sa afle nimeni"

cum adica ce sa ti spunem in cazul in care ai ramas ce sa faci ? cum o gandesti tu pe asta ca ai prefera sa nu trebuiasca sa mergi la doctor ? sa zicem ca esti insarcinata, acum sau peste ani. ori ca il pastrezi ori ca nu , tu la doctor tot trebuie sa te duci... pt analize pt sarcina, sau pt chiuretaj. ca doar n ai vrea sa faci vreun avort spontan pe acasa, ca in filme...

daca ai ramas, mergi la doctor, daca n ai ramas, tot mergi la un medic de planing sa iti recomande o metoda contraceptiva potrivita pt tine.

#3 2012-07-09 09:03:48

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

te cam joci cu focul asa,parerea mea.Cat crezi ca iti va merge toata treaba asta "neprotejat".

In cazul in care nu ramai ai doua variante.

1.Ori esti al naibii de norocoasa
2.Ai o problema la ovare.

oricum,cati ani ai de te joci asa? si cum crezi tu ca vei putea scapa de o sarcina ACASA? avortul spontan se produce doar atunci cand corpul nu este capabil sa tina o sarcina si este foarte dureros,toate femeile ajung intr-un final la doctor cand e sarcina.Daca se produce avortul spontan o sa ai dureri crunte si scurgeri de sange si trebuie sa te curete un medic.

Inainte sa faceti sex aiurea mai ganditiva.

Two souls don't find each other by simple accident

#4 2012-07-09 11:07:59

Denisa2603
New member

am facut azi si nu sunt... de acum o sa am grija va multumesc mult pentru  sfaturi...neutral aveam nevoie de ele

#5 2012-07-09 18:19:42

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Johanne12 a scris:

te cam joci cu focul asa,parerea mea.Cat crezi ca iti va merge toata treaba asta "neprotejat".

In cazul in care nu ramai ai doua variante.

1.Ori esti al naibii de norocoasa
2.Ai o problema la ovare.

oricum,cati ani ai de te joci asa? si cum crezi tu ca vei putea scapa de o sarcina ACASA? avortul spontan se produce doar atunci cand corpul nu este capabil sa tina o sarcina si este foarte dureros,toate femeile ajung intr-un final la doctor cand e sarcina.Daca se produce avortul spontan o sa ai dureri crunte si scurgeri de sange si trebuie sa te curete un medic.

Inainte sa faceti sex aiurea mai ganditiva.

de unde stii ca are o problema la ovare daca nu ramane? eu zic sa nu punem diagnostice de aiurea. cauzele pentru care nu ramai gravida sunt multe.

Publicitate

loading...

#6 2012-07-09 19:01:55

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Denisa daca ti-ai inceput viata sexuala trebuie sa mergi periodic la medic pt control.
Si mergi la un medic de planning care sa-ti recomande o metoda de contraceptie. ce faceti voi nu este deloc in regula.

#7 2012-07-09 19:58:26

Denisa2603
New member

Multumesc o sa tin cont de sfatul vostru oricum nu o sa ma mai joc asa am scapat odata ....da nu imi incerc norocu` big_smile acuma m`am speriat cu ocazia asta si am invatat multe lucruri noi si nu ii de joaca..big_smile

#8 2012-07-09 20:10:20

Johanne
Platinum member

Ionela,am spus pur si simplu,adica daca te joci asa si nu ramai totusi este de ingrijorat.poate doamne fereste are chisturi care impiedica ovulatia big_smile

#9 2012-07-09 20:11:41

Denisa2603
New member

Am fost la ecograf acuma vreo 2 saptamani nu pentru problema asta:d am avut altceva..si nu am nimic nici la ovare ca as fii aflat big_smile

#10 2012-07-09 20:25:33

Johanne
Platinum member

scuze atunci puss

#11 2012-07-09 20:33:33

Denisa2603
New member

Nu ai de ce multumesc pentru sfaturi si ca mi`ai deschis ochii:-? nu aveai de unde sa stii oricum ai  dreptate...puss nu ma pot juca asa:d

#12 2012-07-09 20:48:43

Johanne
Platinum member

okey,ai grija puss

#13 2012-07-09 21:16:54

Denisa2603
New member

De acum o sa am puss multumesc inca odata:*

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.