|
Nu esti logat.
DISPERAT DISPERARE ajutor va rog!#1 2012-07-10 18:53:51
DISPERAT DISPERARE ajutor va rog!Buna.Sunt un tanar de 20 de ani.In continuare am sa atasez o poza pe care mi-am facut-o la penis azi dimineata.Uitati in ce hal arata!Aseara,ce-i drept,m-am masturbat cam violent si mult,iubita mea refuzand sa intretinem relatii sexuale pentru ca este pe stop.Credeti ca de la masturbare mi se trage?Dar nu mi s-a mai intamplat asa ceva!Doamne fereste,este posibil sa-mi fi venit si mie ciclul,dar noi barbatii nu avem ciclu!! SUNT DISPERAT ,ce mi s-a intamplat?Va rog ajutati-ma. Offline #2 2012-07-10 19:45:45
Re: DISPERAT DISPERARE ajutor va rog!o parere neavizata ar fi ca ti s-a rupt ata...din ce m-am documentat acum pe net...eu sunt fata si nu ma pricep...un raspuns concret poate sa ti-l dea un baiat...din cate am mai citit poti sa faci sex si fara sa ti se rupa ata aia...altceva nush ce ar putea fi...ciclu in nici un caz nu ai cum sa ai... Ultima oara a fost editat de kokkinou (2012-07-10 19:52:09) Offline #3 2012-07-10 20:17:11Re: DISPERAT DISPERARE ajutor va rog!Este clar ca e un topic menit sa induca in eroare userii. Conform regulii 12. Topicurile cu subiecte inventate facute doar cu scopul de a pacali userii forumului vor fi inchise iar moderatorii pot sactiona cu pana la banarea permanenta a userului vinovat. ai ban permanent Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|