Posibila sarcina??
- DeanW.
- New member
- Inregistrat: 2012-07-12
Posibila sarcina??
Buna ziua!! Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat,sau mai multe,dupa cum va doreste inimioara. Pe data de 3.07 am avut o partida de sex uscat(fara penetrare si ejaculare in zona vaginului) cu prietena mea. Pe 9.07 am facut sex protejat,dar tot asa ne-am jucat inainte. Este posibil ca lichidul prespermatic si automat spermatozoizi viabili sa fi ajuns de pe mana mea in vaginul ei? Pe 11.07 am facut sex din nou,tot protejat,dar eu voiam neprotejat,asa ca ,luat de val am vrut sa o penetrez fara "caciulita". Capul penisului doar a atins intrarea in vagin, dar ea s-a retras si apoi am continuat protejat. Mentionez ca in niciuna din dati nu am ejaculat in ea ci in prezervativ.Ea a zis ca si-a calculat pe nustiu ce site si nici nu era in perioada fertila,dar nu prea crede ea in calculatoarele astea de perioade fertile de pe site-uri. Problema e ca ei i-a intarziat menstruatia 6 zile si e speriata de moarte. Se poate sa fie insarcinata ,sau ii intarzie din cauza stresului(a avut bacul)? Eu ma gandeam ca poate i s-a dereglat si din cauza faptului ca ea nu a mai facut sex cu nimeni de 1 an si jumatate. Ce credeti? Sunt sanse sa ma aleg cu un dupa ?
Multumesc anticipat!
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Re: Posibila sarcina??
spermatozoizii mor in contact cu aerul, slabe sanse sa fi ajuns vreunul de pe mana ta in trompele ei uterine (acolo se realizeaza fecundarea).
in plus, lichidul pre-ejaculator contine spermatozoizi doar daca a existat o ejaculare anterioara (cu alte cuvinte, daca ejaculezi, si peste cateva minute - fara sa te speli si fara sa urinezi - o penetrezi, exista risc de sarcina).
menstruatia poate intarzia de la stres, caldura, autosugestie; spune-i sa se linisteasca, din ce zici tu acolo nu prea sunt sanse de sarcina. PS: calculatoarele de fertilitate sunt eficiente doar daca are un ciclu regulat.
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- DeanW.
- New member
Si mie imi e un pic teama ce-i drept. eu am cautat pe net si am vazut ca spermatozoizi pot fi "colectati" de lichidul prespermatic chiar daca ejacularea a avut loc cu cateva ore inainte,sa zicem in dimineata din ziua in care am facut asta. Si ,da,din cate am inteles il are regulat, adica ii vine menstruatia la 1 zi ,doua diferenta in fiecare luna. Dar asa ma gandeam si eu,ca nu are cum sa fie insarcinata din cauza lichidului preejaculator care mi se uscase deja pe mana de minute bune. Dar ea pur si simplu e moarta de frica, zice ca nu are cum sa ii intarzie 6-7 zile de la stres,caldura etc.... Multumesc de sfat yoyolina.
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
atunci sa faca un test maine daca are azi 6 zile de intarziere.
- DeanW.
- New member
Sa inteleg ca sunt sanse sa fie insarcinata?
- yoyolina
- Moderator
DeanW. a scris:eu am cautat pe net si am vazut ca spermatozoizi pot fi "colectati" de lichidul prespermatic chiar daca ejacularea a avut loc cu cateva ore inainte,sa zicem in dimineata din ziua in care am facut asta.
da, poate contine spermatozoizi, de aia ziceam si mai sus ca trebuie sa te speli si sa urinezi (de minim 2-3 ori); urina "spala" uretra
repet: nu cred ca exista risc de sarcina; chiar daca ai introdus penisul putin (deci nu pana in capat), spermatozoizii aia n-aveau cum sa ajunga unde trebuia; la ejaculare e alta mancare de peste, sperma aia e propulsata cu o anumita viteza.
ionela zicea sa faca testul ca sa scape de emotii si ganduri negre menstra intarzie si de la stres.
- DeanW.
- New member
yoyolina a scris:DeanW. a scris:eu am cautat pe net si am vazut ca spermatozoizi pot fi "colectati" de lichidul prespermatic chiar daca ejacularea a avut loc cu cateva ore inainte,sa zicem in dimineata din ziua in care am facut asta.
da, poate contine spermatozoizi, de aia ziceam si mai sus ca trebuie sa te speli si sa urinezi (de minim 2-3 ori); urina "spala" uretra
repet: nu cred ca exista risc de sarcina; chiar daca ai introdus penisul putin (deci nu pana in capat), spermatozoizii aia n-aveau cum sa ajunga unde trebuia; la ejaculare e alta mancare de peste, sperma aia e propulsata cu o anumita viteza.
ionela zicea sa faca testul ca sa scape de emotii si ganduri negre menstra intarzie si de la stres.
Am revenit. O sunai pe prietena mea si ii zisei sa faca un test de sarcina. Daca pe 6 trebuia sa ii vina,astazi fiind in 12,au trecut deja 7 zile(6,7,8,9,10,11,12) de la intarzierea menstruatiei. A luat un sure chek si l-a facut-pe prospect zicea ca poate fi facut si la o zi de intarziere,netinandu-se cont de ora. Acesta a iesit negativ. Este si ea stresata,a fost super stresata cu bacul, ne-am si certat acum cateva zile si a fost suparata,a plans si chestii din astea +caldura asta nenorocita.Dar noi eram speriati ca nu stiam cat poate intarzia menstra din cauzele astea,desi aveam si noi indoieli ca ar fi insarcinata(nu am ejaculat in ea, dupa calcule si ras-calcule era in perioada nefertila,deci sansele sa fie insarcinata erau minime. Credeti ca mai sunt motive sa ne ingrijoram? Ar trebui sa il repete iar peste vreo 2 sapt sau nu? Multumesc din nou pentru raspunsurile voastre.
- yoyolina
- Moderator
sa-l repete la 3 saptamani de la contact, asta in caz ca nu-i vine intre timp; si daca si atunci iese negativ, sa mearga la ginecolog; o intarziere asa de mare nu e normala.
- giulya1
- New member
- Inregistrat: 2012-07-13
am si eu o intrebare va rog,este prima data cand iau anticonceptionale le-am inceput din prima zi de menstruatie,,am terminat cele 21 de pilule corect, azi sunt in prima zi de pauza si am facut sex neprotejat...am mai citit chiar si in perioada de pauza esti protejata,totusi sunt putin nelinistita :primele 2,3 zile cand am inceput blisterul am avut cate 4 scaune moi pe zi ...sunt protejata chiar si asa,in perioada de pauza?
- kokkinou
- Full member
- Inregistrat: 2012-04-02
in caz ca ai avut scaune moi sau varsaturi la scurt timp dupa administrare protectia se pierde,si trebuie sa te protejezi suplimentar timp de 7 zile...deci daca la inceput de blister ai avut scaune moi deja acum ai inghitit suficiente pilule sa fi din nou protejata chiar si in pauza...
- Johanne
- Platinum member
- Inregistrat: 2012-01-12
Giulya,nu mai posta in doua locuri diferite,risti sa iei warn de la un moderator.ti-am raspuns dincolo
Two souls don't find each other by simple accident
- giulya1
- New member
- Johanne
- Platinum member
- ioana deea
- Membru
buna ..eu sunt noua pe aici ..poate sa mi raspunda si mie cineva la intrebare?plllsss
- Johanne
- Platinum member
de ce nu astepti sa ti se raspunda acolo? ti s-a raspund...
- giulya1
- New member
astazi este patra zi de pauza si inca nu mia venit menstra:((((sunt asa ingrijorata:(
- al1nush2006
- Full member
- Inregistrat: 2011-08-31
poate sa iti vina in oricare din cele 7 zile,mai asteapta,mie in a 5a zi imi vine
Ultima oara a fost editat de al1nush2006 (2012-07-16 13:42:34)
Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate.
- GABRIELA95
- Membru
- Inregistrat: 2012-07-18
buna am si eu o problema:((acum 2 saptamani am facut dragoste cu iubitul meu.PROBLEMA a fost ca atunci can am terminat si s-a retras din mine prezervativul a ramas in interior.l-am scos,a verficat daca era spart si NU era iar sperma era inauntrul prezervativului credeti ca exista sanse sa fiu insarcinata ???astept raspunsurii va rogg muuult!!va multumesc
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
GABRIELA95 a scris:buna am si eu o problema:((acum 2 saptamani am facut dragoste cu iubitul meu.PROBLEMA a fost ca atunci can am terminat si s-a retras din mine prezervativul a ramas in interior.l-am scos,a verficat daca era spart si NU era iar sperma era inauntrul prezervativului credeti ca exista sanse sa fiu insarcinata ???astept raspunsurii va rogg muuult!!va multumesc
buna gabriela,
in primul rand cred ca era bine sa postezi nelamurirea ta cam cand s-a petrecut evenimentul, pentru a putea repara eventuala greseala deduc ca te ingrijorezi acum pentru ca nu a venit inca menstruatia, nu?
in principiu as zice ca nu exista un risc de sarcina, dar asta depinde de multi factori..nu ai de unde sa stii daca nu s-a scurs sperma in vagin, cand a retras penisul e posibil sa il fi retras cu tot cu sperma....etc.
totusi, nu cred ca exista sanse foarte mari sa fii insarcinata. recomanda-i iubitului tau sa aiba grija mai mare, doar prezervativul folosit corect pe toata durata actului sexual, adica si dupa finalizare , va poate proteja de o sarcina si de majoritatea bolilor cu transmitere sexuala.
succes.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|