|
Nu esti logat.
Yazmin in combinatie cu Duphaston?#1 2012-07-12 16:20:57
Yazmin in combinatie cu Duphaston?Buna fetelor! Am tot vizitat forumul in cautarea unui raspuns, dar am vazut ca nimeni nu e in situatia mea. Mi-am cumparat Yazmin de la un cabinet de planning familial din Brasov, dar nu imi vine ciclul. Mentionez ca am scapari si ca nu sunt insarcinata. Anul acesta nu mi-a venit timp de 3 luni dupa care am fost la un ginecolog, care mi-a prescis Duphaston, iar dupa o saptamana mi-a venit. Ei bine luna trecuta nu mi-a venit si doresc sa iau iarasi Duphaston pentru am declansa ciclul si pentru a putea incepe administrarea cu anticonceptionale. Intrebarea mea este daca anticonceptionalele au vre-un efect negativ in combinatie cu Duphastonul, sau daca ii amelioreaza eficacitatea? Offline #2 2012-07-12 16:23:21
Re: Yazmin in combinatie cu Duphaston?poti incepe anticonceptionalele oricand (te protejezi suplimentar in primele 7 zile) si mesntruatia va veni dupa terminarea foliei Offline #3 2012-07-12 16:27:16
Re: Yazmin in combinatie cu Duphaston?sau iei duphaston alea 5 zile, astepti sa iti vina (sigur iti vine in 5-7 zile de la intreruperea duphastonului) si incepi si anticonceptionalele din prima zi de menstruatie...insa in nici un caz nu le iei pe ambele simultan Offline #4 2012-07-12 18:04:14
Re: Yazmin in combinatie cu Duphaston?Multumesc mult pentru raspunsuri. deci sa iau 5 zile duphaston si cand imi vine sa incep anticonceptionalele nu? Offline #5 2012-07-14 16:14:19
Re: Yazmin in combinatie cu Duphaston?Exact! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|