homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale si varice

#1 2012-07-13 18:19:07

nico87v
Membru
Inregistrat: 2012-07-13

anticonceptionale si varice

buna!as avea o intrebare smile am varice destul de pronuntate si vinisoare de sange pe fata!doctorul mia spus ca anticonceptionalele imi influenteaza spargerea vaselor de sange! akum folosesc rigevidon dar nu stiu daca e bun daca am aceasta problema cu varicele!imi puteti spune ce aticiconceptionale sa iau ca nu imi afecteze varicele! va multumesc

#2 2012-07-13 18:20:12

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: anticonceptionale si varice

pai daca medicul ti-a spus ca e de la anticonceptionale de ce le mai folosesti,ti-a spus medicul de rigevidon?

Two souls don't find each other by simple accident

#3 2012-07-13 18:25:23

nico87v
Membru

doctorul dermatolog mia spus ca ar putea influenta anticonceptionalele! am varice pt ca stau forte mult in picioare!doctorul ginecolog mia spus ca pot sa iau si a zis sa iau rigevidon sau cerazette si nu stiu care e mai bun!nu mia zis ceva clar

#4 2012-07-13 18:28:53

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

daca stai mult in picioare si ai si tocuri incearca daca poti sa renunti la ele.

Sincer nu stiu ce sa alegi dintre rigevidon si cezarette.

Ai grija si parerea mea este sa schimbi medicul daca nu poate sa iti de-a niste informatii utile si sa te puna pe tine sa ii faci treaba

Two souls don't find each other by simple accident

#5 2012-07-13 18:32:40

nico87v
Membru

nunu domne fereste sa stau si pe tocuri!asa mam gandit si eu dar akum trebuia sa incept sa iau si am crezut ca poate aflu ceva!o sa consult oricum alt doctor ms

Publicitate

loading...

#6 2012-07-17 21:14:01

SweetSandra
Membru
Inregistrat: 2012-07-17

Uite acesta mi s-a parut un articol destul de interesant pe problema varicelor. Adica, trebuie sa cautam mai bine si sa privim mai in ansamblu cauzele. http://www.deliciibio.ro/blog/2012/07/c … varicoase/ eu una nu m-as grabi sa aleg medicamendatia pentru a trata niciun fel de problema, cel putin nu inainte de a analiza si incerca alternativele. Atatea chimicale in corp nu au cum sa ne faca bine! Zi faina tuturor!

#7 2012-08-18 16:10:17

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

Iau Logest de o luna de zile pt un chist endometriozic. Am mai luat Logest si inainte, acum vreun an sau 2, dar pt contraceptie. Problema e ca de cand am inceput sa le iau a doua oara, ma dor picioarele rau, mai ales noaptea (cateodata nici nu pot sa dorm de durere), cu tot cu mana stanga. Parca am inceput sa fac varice, se vad pe picioare ca niste vanatai, iar o vena mai vizibila si mai umflata o am in spatele genunchiului stang. Cateodata mi se si umfla picioarele. Credeti ca poate fi de la logest? Dr. meu cand mi le-a prescris mi-a zis k pt chistul meu endometriozic cele mai bune ac`uri sunt acelea decat cu progesteron, iar logest stiu ca este combinat sad

#8 2012-08-19 00:17:00

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

eu in locul tau m-as duce la medic si i-as prezenta problema. am patit si eu asa cu niste pastile, nu ac, dar altele, fix ce povestesti tu cu dureri pe picioare si de maini nu ma trezeam noaptea. si asta de la prima pastila. si cand m am dus peste 3 zile la doctor mi-a zis ca nu trebuia sa mai iau a doua zi daca am simtit efecte asa puterice...

ti aduci aminte sa se fii intamplat asa si prima oara cand ai luat logest?
mai asteapta pareri, dar eu le-as intrerupe si m-as duce la medic imediat.

#9 2012-08-19 12:46:56

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

cata.cata a scris:

eu in locul tau m-as duce la medic si i-as prezenta problema. am patit si eu asa cu niste pastile, nu ac, dar altele, fix ce povestesti tu cu dureri pe picioare si de maini nu ma trezeam noaptea. si asta de la prima pastila. si cand m am dus peste 3 zile la doctor mi-a zis ca nu trebuia sa mai iau a doua zi daca am simtit efecte asa puterice...

ti aduci aminte sa se fii intamplat asa si prima oara cand ai luat logest?
mai asteapta pareri, dar eu le-as intrerupe si m-as duce la medic imediat.

Prima oara cand le-am luat nu mi s-a intamplat asa. Nici nu mai stiu la ce medic sa ma duc pt k de ginecologul meu nu sunt multumita deloc. Toti imi spun acelasi lucru, sa ma operez de chist, iar k si tratament nu isi da nimeni interesul prea mult. Ei nu inteleg un lucru: k nu vreau sa raman fara ovar de la varsta asta si k as vrea sa incerc toate trtamentele pana sa ajung la cutit. Vreun tratament naturist cunsoate cineva?   cesafac

#10 2012-08-19 13:54:50

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

poti sa iti schimbi medicul ginecolog

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.