|
Nu esti logat.
Infectie urinara si anticonceptionale#1 2012-07-15 21:25:21
infectie urinara si anticonceptionaleIau marvelon si acum sunt in perioada celor 7 zile de pauza. In ziua a 3a de pauza, inainte sa-mi vina menstruatia am avut un contact neprotejat iar in ziua a 5a, adica astazi, a inceput sa ma usture, sa ma arda ingrozitor dupa urinat si sa am senzatii frecvente de mers la toaleta. Ma gandeam ca ar fi infectie urinara sau ceva de genu si probabil cand voi merge la doctor imi va zice sa iau antibiotic. Dar atunci pilulele nu-si mai fac efectul si ce fac cu acel contact neprotejat din perioada de pauza? Cum sa procedez? Girls just wanna have fun!! wooo.... Offline #2 2012-07-15 21:49:29
Re: infectie urinara si anticonceptionalePoate fi o infectie de tract urinar... la care apar usturimi in timpul urinatului,mictiuni frecvente, usturime... poate sa apara si mictiune cu sange.Exista riscul unui blocaj renal. “Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!” Offline #3 2012-07-15 22:27:24
Re: infectie urinara si anticonceptionalesper sa nu fie ceva asa grav Ultima oara a fost editat de alegzandra (2012-07-15 22:27:42) Girls just wanna have fun!! wooo.... Offline #4 2012-07-16 01:21:22
Re: infectie urinara si anticonceptionaleContactul neprotejat in perioada de pauza nu aduce nici o problema, stai linistita.E pauza de 7 zile dar nu trebuie sa apara menstruatia a 3-a zi dupa pauza? .Parca asa stiam. “Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!” Offline #5 2012-07-16 10:32:23
Re: infectie urinara si anticonceptionalemie mi-a venit in a 4a zi de pauza.. parca sunt batuta in cap! imi cer scuze ca intreb de 100 de ori.. dar imi fac giji pe de-o parte cu infectia si pe de alta cu o sarcina.. deci chiar daca am facut neprotejat in perioada de pauza si am inceput antibiotic tot in perioada de pauza, la 2 zile dupa contact, sunt inca protejata pt acel contact? stiu ca pe durata tratamentului si 7zile dupa el trebuie protectie, dar ma streseaza contactul anterior cat despre infectie.. sper ca nu e asa grav, azi noapte n-am avut probleme si azi dimineata ma durut mai putin. oricum azi merg la doctor. si ms de raspunsuri Girls just wanna have fun!! wooo.... Offline Publicitateloading...
#6 2012-07-16 14:44:01
Re: infectie urinara si anticonceptionaleMa bucur ca mergi la medic astazi.Din spusele tale am inteles ca ai luat/iei antibiotic fara sa mergi la medic , pentru ca tocmai astazi ai programare.Nu stiu cat de indicat dar e bine ca astazi totusi medicul te va indruma.Cat despre sarcina nu se pune problema , ai deja mentruatie iar contactul a fost cu 2 zile inainte de a aparea deci 0 posibilitati de a fi insarcinata.Poate iti va spune medicul cel mai bine in legatura cu protectia in aceasta perioada de antibiotic dar dupa parerea mea cel mai bine iti va spune medicul cat timp ai nevoie si de alta metoda de contraceptie.Eu nu-ti pot da decat cu parerea si mai bine nu o fac pentru ca nu stiu exact . “Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!” Offline #7 2012-07-17 00:23:12
Re: infectie urinara si anticonceptionaledupa cate am citit pe forumuri si pe la prietene mi-am dat cu parerea ca cel mai probabil imi va da antibiotic.. si asa a fost, am cistita mi-a dat cipro quin 5 zile. nu am mai avut pana acum, e groaznic sper sa se amelioreze durerile in cel mai scurt timp posibil. multumesc mult de raspunsuri Girls just wanna have fun!! wooo.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|